Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

2017 Sportive Serisi bi garip geldi gözüme yaaa. Özellikle 230. Ama yeni yenidir işte.

Scudo
Selam, Carraro sportive 220 ile merida crossway 20v arasinda kaldim. V fren tercih ediyorum. Sorum su; carraro 900-1000 arasi merida 1450 ve ikiside 2016 model. ikiside markasinin en uygun modelleri, ikisi arasinda surus deneyimi acisindan fark varmidir cok fazla, anlayacaginiz uzere fazla para vermek istemiyorum sayet aman aman fark yoksa, iki markayida deneyen varsa yorumu faydali olur diye dusunuyotum

@Seozde
hocam carraro 220 dediğiniz fiyata 2017 model var merida hakkında bilgim yok karşılaştırma yapamam ancak ben carraroyu henüz 100 km sürdüm vites geçişleri ortalama rahatlıkta ilk almanız gerekenlerden biri sele stock selesi şu ana kadar bindiğim en berbat sele ^^ hoş fazla para vermeyeyim diyebiliyorsanız alabileceğiniz en iyi bisikletlerden biri bence bayağı araştırmıştım benzer fiyat aralıklarında 750-850 arası vereyim diyorsanız salcano city fun 60v ve kron tx150 var.Ancak carraro sportive 220 forumdada bayağı olumlu yorum aldı bende yazanlara güvenerek aldım genel olarak memnunum

@Seozde 750-800₺ arasında bir fiyata 2.el sportive 224 almanı öneririm. Ben geçen sene sıfır olarak almıştım fakat sonra çok pişman olmuştum 2.el alsaydım diye :(

• Beğen
Tepkiler: cesurokcu
@Seya
Maşallah hocam güle güle kullanın insan böyle görse kışın buzda bile biner:)

• Beğen
Tepkiler: Seya
@Seya 224'ün rengi gerçekten sade ve güzel.

• Beğen
@Musa_06-18
Katılıyorum. Çok beğenerek aldım ve beğenerek biniyorum. Ağustostan bu yana 650km yaptım. Hiçbir sıkıntısı yok. Yağ gibi akıyor. :)

@Themaner
Teşekkür ederim. Henüz buzda denemedim, denemeye de niyetim yok. :) Ama haklısınız kendisini gördükçe binesim geliyor. Havalar uygun oldukça da fırsatı kaçırmıyorum. Üstteki ilk iki kare geçen haftadan. Lodosa rağmen turladık. ;)

• Beğen
Tepkiler: Themaner
@Seya
Hahaha bencede hocam o lastiklerle hiç denemeyin sadece güzel olduğunu belirtmek istemiştim. Oldum olası Carraro markasını seviyorum bence kesinlikle f/p markası. Güzel kadro geometrisi olduğu da bir gerçek. Tekrar hayırlı günlerde, kazasız pedallayın inşallah:)

• Beğen
Merhaba arkadaslar, bisiklet dunyasina uzun bir sure sonra adim atmaya karar verdim,
Model olarak carraro 225 düşünüyorum,daha cok sehirde kullanilacak farkli bir onerisi olan var mi yoksa iyi bir secim mi sizce (butce 1500 TL)
185 boy, 84 cm bacak boyu olarak kadro 51 iyi midir, benzer boy olculerinde bulunan arkadaslar yorumlarsa sevinirim.

@Li10
225 Şehir için güzel bisiklet. İhtiyacını görecektir. Kadro konusunda 1,82 boy ile 51 kullanıyorum. Ama bu demek değildir herkese aynı olur. 225'i veya 224 (Aynı model ama V fren) her bisikletçide bulursun. Denemeni tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Li10
Yanitlar icin tskler. Bisikletleri almadan once denememizin mumkun oldugu bildiginix bisikletci var mi acaba

@Seozde
(link)
(link)

Telefonla ara; İSTEDİĞİN BİSİKLETİN elinde olup olmadığını öğren. git dene.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Musa_06-18
Tesekkurler cevap icin, 51 size tam uygun mu geliyor acaba?

@Li10

Evet; ama imkanın varsa bir bisikletçide denemeni tavsiye ederim. Özellikle ayakların yere bastığında bacak arası mesafesine dikkat et. Kadrolar sele altında aşağıda öne doğru yükseliyor.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada ve Li10
@Li10
51 cm ve 54 cm kadro boyları sizin icin uygun olur. 51'de bisiklete daha hakim olursunuz, özellikle yokuş çıkarken daha iyi tırmanıyorsunuz hissi oluşur ama dediğim gibi bu daha çok his. Fark gerçekte daha az olsa gerek. 54 cm'de de daha rahat, konforlu hissedip daha uzun yol yapabiliyor hissi yasayabilirsiniz. Bu etkiler gercege dayanmakla birlikte bisiklet üzerinde fiziksel etkenlerin daha iyi duyumsanmasıyla da ilgisi var.
Ben 1,83 boy ve 83 cm iç bacak uzunluğuyla 54cm kadro tercih ettim gecen yıl. 51cm de olabilirdi ama 49 ya da 56 olmazdı.
Fiyatla ilgili olaraksa tüm bayiilerin liste fiyatları üzerinden % 15 ya da 20 indirim yaptıklarında dahi kendilerini bol kazançlı bir iş yapıyor görmelerinden bir şeyler anlaşılabilir. Liste fiyatlarını Accell Bisiklet'in sitesinden inceleyip % 15-20 aşağısında satıcıyla bulusabilirsiniz.
Acele etmenize gerek yok ama onların satış yapmaya ihtiyaçları var.

• Beğen
Arkadaşlar selam ben de bu sıralar şehir bisikleti almak istiyorum carraro 225 bayağı tutuluyor sanırım,carraroda karar kılarsam nerden almamı önerirsiniz?
(İstanbul)

@Musa_06-18 @Cemil Dada
teşekkürler, malesef deneme imkanım olmuyor sanırım 51 alacağım, n11 veya gittigidiyordan 1250-1300 civarına alabilirim indirim denk gelirse. Bu arada bisiklete olmazsa olmaz alınacaklar listesi var mı?

@Li10
En önce kask, sonra eldiven ve yama seti, iç lastik, pompa, suluk:)

• Beğen
Ön, arka far

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri