merhabalar aranıza sportive 330 la katıldım.Gerçekten beni çok tatmin etti yeni bisikletim ilk aldığım gün 45 km yaptım ama yola yeni çıkmış gibiydim tek sorun amortisör olmadığı için biraz sert geldi ama zamanla alışıyorsun gerçekten güzel bisiklet
Merhaba Arkadaşlar, Carraro 230 modelini kullanıyorum. Çamurluk önerilerinizi alabilir miyim? Disk frenler dışarıda olduğu için sıkıntı yaşıyorum. 1 tane sipariş ettirdim ne yazık ki param boşa gitti. Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu yakada carraro bisikleti alabileceğim sonrasında sıkıntı yaratmicak bayi var mı bildiğiniz nereden alayım sizce?
carraro nerden alınmaz diye bi başlık var mesela forumda orda ileri bisiklet mağazası bayağı kötülenmiş sonrasında ilgilenmiyo denmiş o yüzden tecrübeleriniz varsa aldığınız mağazayla veya iyi şeyler duyduğunuz bir satıcı öğrenmek isterim
@By.arikan yaklaşık 1 ay bile olmadı ben alalı ikinci el aldım 600 liraya falan ben sevdim carroyu bence gayet güzel bisiklet yalnız tek sıkıntısı ön freni cıyaklıyor onun haricinde yola tutumu falan çok iyi yeni başlayacaksan senin için gayet ideal olduğunu düşünüyorum. Tabi daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir sana. Bende yeni başladım sonuçta
@Godzilla
Orijinal Lastikler 700*35 dağı taşı çok tavsiye etmem açıkçası. Sportive bisikletler S Class mercedes gibi; düz yolda gideceksin. Ufak tefek araziye gireceksin.
Çok dağ taşa vurmamak lazım. Uzun turlarda gerçekten Musa Beyinde bahsettiği gibi Mercedes resmen. Diğer bisikletlerden farkı yok. ayni ozellikteki markalara göre fiyatı da çok ideal. @Musa_06-18 peki ağır yük için yani 20-25 kilo için tekeri değiştirmeli mi? idare eder mi lastikler.
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi