Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var 1500 limitim var şehir bisikleti alıcam aklımda Giant escape 3 (21 vites) ve carraro 225 hangisini seçmeliyim özelliklerden anlamıyorum şimdiden teşekkür ederim

Scudo
@Osmanjan hocam merhaba 3 haftaya yakin oldu carraro 225 aldim gercekten cok kaliteli bisiklet tavsiye ederiz sizede

@Osmanjan
İki bisiklet arasında maşa farkı var sanırım. Hangisi içinize sinerse onu alın derim.

Arkadaşlar carraro 230 kullananlar bisikletin kaç kilo olduğunu ve memnun olup olmadıklarını belirtebilir mı ?

Merhabalar. Carraro Sportive 224 almak istiyorum. 2016 ve 2017 modeller arasında fiyat farkı var. Gördüğüm kadarıyla 2017 modelde patlamaya karşı dirençli lastik var. Siz hangisini önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden. :)

Carraro Sportive 220 satan varsa görüşebiliriz :) (ANKARA)

Carraro sportive 224 ya da 327 almayı düşünüyorum ancak boy 1.95 bacak boyu 93 58 cm kadrolu carraro varmı

@yb672501
Ben 100 kilodan fazla olduktan sonra bisikletin kilosunun önemi yok diye düşünüyorum. :) Alırken de sürerken de hiç düşünmedim kilosunu, rahat gidiyor mu gidiyor sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: appendix
@yb672501
Pedalın tekinden tık tık diye ses gelmesi dışında hiçbir sorun yaşamadım. Pedal garantiye giriyor mu bilmiyorum.

@Musa_06-18 hocam amortisör rahatlık sağlıyor mu ? Yani amortisör olmasa da olur diye düşünceniz var mı ?

@yb672501
Bence sağlıyor. Özelikle uzun yol giderken yollar her zaman sıcak asfalt değil. Mıcır tarzı asfaltta giderken maşa kilitliyse şayet ellere uyuşma giriyor belli bir zaman sonra. Olmadığı şeklin kilitli amortisör şeklinde olduğunu düşünürsek, tavsiye etmem ;)

slm arkadaslar 225 veya 227 ıkıncı el aramaktayım..satan var mı?

Merhabalar arkadaşlar bende 225 kullanıyorum 2014 te 0 almıştım o zamandan beri devamlı kullanıyorum ve üzerinde hala ilk aldığım lastikler var hala iyi durumdalar sadece 3 kere patladı onlarda hep toprak zeminde oldu şimdi hem lastiği yenilemek hemde biraz daha kalın lastik almak istiyorum. merak ettiğim konu ise 700x40 lastik takıp kullanan var mı kadroya sürtebilir mi?

Arkadaşlar sportive 227de bagaj delikleri var mı?

@Altuntas
Evet var, ben de 227 kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla Sportive serisi bisikletlerin hepsinde bagaj deliği bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: mtnbzbs
@Cemil Dada
Ağır bir bisiklet mı? Tavsiye ediyor musunuz?
Ben almayı düşünüyorum ama bir kaç bisiklet arasında karar veremiyorum.

Amortisörlü şehir bisikleti tavsiye etmiyorum. Carraro 330'u tavsiye ederim, amortisörsüz.

Geri