Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Cemil Dada
Yakın köylere tur yapmak için bir bisiklet bakıyorum yollar yarı asfalt yarı stabilize sayılır gitmeyi düşündüğüm 2 3 yayla var birde, bu yüzden kilitli amortisör olan modele baktım. 330u bir inceleyim

Scudo
Kilitlendiği durumda da çok şey farketmiyor, gereksiz bir ağırlık taşımış oluyorsunuz yine. Şehir bisikletlerine takılan amortisörler verimli değiller. Az bir şok emiyorlar ve biraz rahatlık sağlıyorlar ama size 1 bucuk kilo ya da biraz daha fazla bir ağırlık taşıtıyorlar. Değmiyor bence. Carraro'nun kullandığı Suntour Nex HLO görece iyi ama taşıdığıma değdiğini düşünmüyorum.
Elbette siz bilirsiniz, ama tur bisikletçileri pek amortisör tercih etmiyorlar biraz incelerseniz. Ben de bunları düşünmeden almıştım 227'yi. Yavaş yavaş tura dönüştürdüm ama amortisör den de kurtulmam gerekiyor. Kötü bir bisiklet değil, oldukça iyi toplanmış giriş seviyesi alüminyum bir bisiklet ama şimdiki aklım olsa hiç bu kadar uğraşmaz Fuji Turing alırdım. Tur için tasarlanmış, güzel bir görünüme sahip üstelik Cromoly materyalli.

Arkadaslar ben 225 kullaniyorum iki senedir ve cok memnunum. Simdi kiz arkadasima bir bisiklet ariyorum ama rengi beyaz olsun istiyor. Onerisi olan var mi? Fiyt olarak 1000tl dusunuyoruz

@chnk
(link)

Belki bu olabilir.

@tar1k_demir
Hayırlı olsun hocam boyunuz ve bacak boyunuz kaç cm ? Ve hangi kadro boyu aldınız m hangisine tekabül ediyor

Merhaba arkadaşlar... Yeni katıldım aranıza sportive 225'le. ikinci el aldım işimi görecek gibi duruyor. uzun bir aradan sonra tekrar bisiklet sahibi olmak çok güzel, özlemişim eski günleri :) mtb düşünüyordum ama kime sorduysam şehir bisikleti al dedi ayrıca forumlardan vs. takip ettiğim kadarıyla bu yöndeydi tüm yazılar kararımı bu yönde kullandım ve çok memnun kaldım. çinden birkaç siparişim oldu geldiklerinde sizinle paylaşmaya çalışırım. ayrıca duvar için askı aparatı yaptım iş yerinde yarın montajını yapacağım... kayda değer bişey olursa onu da paylaşırım sizinle :)

• Beğen
Tepkiler: Cako92
20170323_135341.jpg 20170323_135515.jpg

@Cako92 kardeşim askıyı iş yerinde yaptım. montaj ise evde. fena olmadı,işimi görecek fotoğraflarını da ekliyorum. sadece üst plakayı biraz hatalı yapmışım ama sorun olacak bi durum yok. ön teker plakanın tam ucuna basıyor ama dışarı taşmıyor, kanca biraz uzun olmuş.

@Boschwhere Süpersin valla gıpta ediyorum maşAllah ben bunu eczanenin arka tarafında uygulayabilirim sanırım bakalım hayırlısı güle güle asın

@tar1k_demir benimde boyum 1.79 iç bacak 78 80 arası diyebilirim. O zaman bende M tercih edeyim. O zaman S(46) M(50-51) L(56) oluyor sanırsam

@kokanche Mrb bisikletiniz gayet işlevsel ve hoş görünüyor bende bu aralar bisiklet almayı düşünüyorum ve bu bisiklette alternatifler arasında. Acaba hiç ağırlığını ölçtünüzmü?

carraro 225 veya 227 arıyorum..satmak ısteyen mesaj atabılır

Hocam carraroya gittim yerinde denedim bana 45cm olan tam oldu boy 179 iç bacak 77-79 arası gibi. 230 denedim tam oldu, 2017 rengi muhteşem olmuş sipariş geçtim. Beklemedeyiz

Geri