Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Ooo hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Muroska
Scudo
2016 model daha mi güzel sanki sportive 230 da..?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BOZTÜRK
@Ersz45 evet bencede 2016 nin renkleri carraro yazısı vs. Daha güzel görünüyor

Tam carraro ailesine katılacaktim yalan oldu. bir yer ile anlaştim 1370 carraro 225 birakaçagini söyledi, zaman bulup gittim almaya 2016 model olduğunu söyledi :) bende doğal olarak vazgeçtim. yarın mosso legarda 1727 almayi planliyorum içime sinmesede güzel indirim yaptilar mossoda.

@Amor16
hocam teşekkür ederim fakat aklimda iki soru var biri ön maşa MODE diye bir marka eski zoom ile aynimi ve geometrizi bi tuhaf.

224 modelini kafama koydum fakat gördüğüm kadarıyla 225 cok daha yaygın. Birkaç sene sonra satmak istediğimde zorlanır miyim sizce? Hidrolik disk istemiyorum ağır olduğundan dolayı.

@Amor16 Hocam zoom maşanın aslında bi işe yaramaması gibi kötü bir ünü var :D Değiştirdiler ise iyi yapmışlar derim. Tabi kendim alacak olsaydım doğrudan düz maşalı modeli seçer idim. Hem daha hafif hem daha uygun fiyatlı oluyor böylece. Ama rahatlık diyeceksiniz... Dağ tepe dolaşıyoruz yani bizimki ile bi sıkıntı yok ;) Ama size kalmış yani.

Merhaba Arkadaşlar.

Ben de çocukluk bisikletimden tam 15 yıl sonra bisiklet tutkusuna geçen Pazar günü aldığım Carraro Sportive 327 ile geri dönüş yaptım.
Forumu bisikleti almadan birkaç hafta önceden takip etmeye başlasam da yeni üye oldum bu arada. Siz Carraro Sportive cilerle fikir alışverişi yapmak isterim zira daha Kask-eldiven dahi almadım :krktm:

IMG_2486.JPG

IMG_2501.JPG

@goky87 hayırlı olsun decathlona uğra mutlaka hocam yeni başlayanlar için güzel ürünleri var ben herşeyinş ordan aldım

• Beğen
Tepkiler: goky87
Bugün nakitte sportive 230 için 2300tl, 227 için 1700 tl fiyat aldım. Normal midir sizce? Başka bir satıcıdan daha düşük fiyat alma şansım var mıdır? Fiyatı aldığım yer Seyrantepe Sinem Bisiklet

Merhabalar. .bende ayni bisikletleri almayi düşünüyorum. Tüm kapilar bunlara çıkıyor ve fiyati cok iyi almissin..2017 dimi bisikletler..

@gogo94
Begendin mi bu modellerini?

@Ersz45 evet 2017. Görüntü olarak çok albenileri yok bence ama bu fiyat aralığında en iyi seçenek gibi ikisi de

Bende kısa bi süre içinde carraro 227 almayı planlıyorum. 230 alacaktım fakat bu kadro için deore setin gereksiz olduğuna karar verdim

@hypocrisy Neden böyle bir karara vardınız hocam? Ben de iki model arasında kaldım ve 600 lira daha fazla verme konusunda kararsızım açıkçası.

2016 modelleri harikaydi bence..ne almaliyiz o zaman. .bende begenmedim 2017 i..

@gogo94
Abi bi kere carraro kadroda hangi alaşımı kullanıyo belli değil. Bisikletler 15civarıymış bütün yorumlar böyle.. Ee durum böyle olunca 3000-4000 de veremeyecek olduğumdan carraro 227 mantıklı geliyor. 4000 verebilsem basar alırım giantı geçerim.

Geri