Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Bisikletin kadrosunun altı, arka tekere doğru uzanan kısımlarda çamur tabakası oluştu. Az miktardada aynakola sıçramış durumda.
Diş fırçası ile bu çamurları çıkartıp nemli bir bez ile silsem bir sıkıntı olur mu?
Aynakol için sadece diş fırçası kullanmayı düşünüyorum.

Scudo
2015 model çok az kullandığım bisikletimi satıyorum. (link)
Forum üyelerine ikram yaparım.

Carraro Sportive 227 2015 (51) bisikletim var aldığımdandır ayaklık bir türlü bisikleti tutmuyor, eşimde 48 olanı var onun ayaklığı bisikleti tutuyor, bendeki ayaklık bisiklete kısa kalıyor. Bu normal mi? Servise götürdüm normal dedi. 2 yıldır bu olaya sinir oluyorum. ne yapmam lazım? yeni ayaklık mı alacağım?

@volkanxx
Servis nasil normal der?

Olcseydiniz. Ben aksam olcup soylerim...

Arkadaslar bu arada benim on fren arka frene gore daha sert...

Bu normal mi?
Bir de arja fren den cok basinca ses geliyor. Bunun icin ne onerirsiniz?

Carraro nun internet sitesi çok kötü carraro 230 un kadro boyları neler yazmıyor o boylara göre ölçü kıyaslaması yapacaktık. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

@mertgulkokan Siteye mail attigimda 227 icin gelen mail su sekilde:

Merhaba, mesajınız için teşekkür ederiz.
2017 Carraro Sportıve 227 modellerimizin kadro boyları aşağıda belirttiğimiz şekilde üretilmiştir.
CARRARO SPORTIVE 227 ERKEK SEHIR 560mm H 28" 27-V HD
CARRARO SPORTIVE 227 ERKEK SEHIR 508mm H 28" 27-V HD
CARRARO SPORTIVE 227 ERKEK SEHIR 457mm H 28" 27-V HD
CARRARO SPORTIVE 227 ERKEK SEHIR 406mm H 28" 27-V HD
İyi günler dileriz.

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
Iyi aksamlar carraro sportive 225 alicam. 2017 ve 2016 model arasinda lastik disinda fark varmidir acaba? 2017 model bonus ile beraber 1300 e gelecek 9 taksit, 2016 model 1500tl 12 ay taksit sizce hangisini tercih etmeliyim. Tesekkur ederim.

@tyberious farkı var mı bilmiyorum ama 2017 modelden memnunum
google'dan baktığım kadarıyla;
--2016--
KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
MAŞA:28″ SUNTOUR NEX 63mm MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTES:SHIMANO ALTUS M310
ÖN VİTES:SHIMANO TOURNEY TX51
KRANK TAKIMI:SHIMANO M131 48X38X28
VİTES KOLU:SHIMANO ALTUS M310 3X8
FREN:SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK
LASTİK:CST 700X35C 37-622 SİYAH REFLEKTÖRLÜ
JANT:28” CARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELE:SELLE ROYAL
AKSESUAR AYARLI GİDON BOĞAZI

--2017--
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI-ENTEGRE
MAŞASUNTOUR NEX HLO 63mm MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTESSHIMANO ALTUS M310
ÖN VİTESSHIMANO TOURNEY TY510
KRANK TAKIMISHIMANO TY301 48X38X28
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG20 12-32T KASET
VİTES KOLUSHIMANO ALTUS M310 3X8
FRENSHIMANO M315 HİDROLİK DİSK
LASTİKCST 700X35C PATLAMAYA DİRENÇLİ REFLEKTÖRLÜ
JANTCARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELESELLE ROYAL
EK ÖZELLİKLERAYARLI GİDON BOĞAZI

Canyon a geçiş yaptığım için CARRARO 224 bisikletimi satıyorum arkadaşlar.
ilgilenenler 05493392358 den ulaşabilirler.
yer ANKARA
(link)

Merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü carraro 225 aldım vites ayarlarını yaptırdım fakat 21 ve 24 te gelen ses i bi türlü halledemedik zamanla geçer falan filan saçmalıyorlar 18 den yukarıyı kullanamıyorum 21 viteste zincir hafif titreme yaparak ses çıkartıyor 24 e alınca bu titreşim ve ses artıyor ne yapmam lazım ?

@KüFürbaz Haydo
Yaglama ile sikinti olabilir?
Bazen ilk calismalarda da olur calistikca gecebilir. Alisma donemi denen kavram...

Carraro Sportive 327 hakkında ne diyorsunuz? Malum yollarda giderken ve kaldırımlardan inerken sıkıntı olur mu?

@muhammetcelik sıfır aldım 1.350 liraya, toplam 70 80 km kullandım fakat dedigim gibi 18 vitesin üstüne çıkamıyorum zincir i koparmayım diye bu tür olaylar hep beni buluyo şans yok işte :)

@Mert-41 valla alışma dönemi çok saçma o zincir kırıldımı kullanıcı hatası derler 40 50 lira zincir parası alırlar sonra aldığımın ertesi günü götürdüm yine yapamadılar yarın yine götürcem 24 vites aldık sözde 18 kullanıyoz carraro 224 225 kullanan kişiler yorum atarsa memnun olurum onlarında aynı problemi varmı olduysa nasıl çözdüler öğrenmek isterim

@Mert-41 hayırlı olsun şanslıymışsın ben sıfır ürün alırım hep şanssızlık işte ne yapsam ne alsam bi problem çıkar :D km cihaz ı almayı düşünüyorum şimdi ama 90 lira da çok para 2. el e mi yönelsem ?
cihaz bu (link)

@KüFürbaz Haydo ses aynakoldan mı geliyor? eğer öyleyse üzerindeki vidaları sıkıp gevşeterek sürtmesini engelleyebilirsiniz. Yada tel gergin yada gevşek olabilir bunuda arka aktarıcıya giren kablonun ucunda dönen bir parça var onu sıkıp gevşeterek ayarlayabilirsiniz. Benim tahminlerim bu yönde hocam.
belki yardımcı olur:

@flanker cevap için teşekkürler hocam iki teker bir adamın abonesiyim izledim videolarının tümünü aldığım yere de götürdüm ama değişen bişey olmadı ses zincirden geliyo ama kaynaklandığı yeri ben tespit edemedim. Bide bugun bi başka şey daha gördüm dün 40 km lik bi sürüş yaptım bisiklet biraz kirlenmişti işte temizlerken ön ve arka jant tellerimin bazılarının tırtıkları gözüküyordu hani bi vidayı açarsın ucundan biraz gözükür ya aynı öyle bu bana bi sorun yaratırmı jant tellerini kontrol ettigimde hiç oynaklık yok sağlam duruyo ama o tırtıklı yerleri de belli oluyor 24 mayısta aylık bakımı var ozamana kadar idare etmeyi düşünüyorum belki zincirden gelen ses kendiliginden kaybolur

valla bütün hevesim kaçtı eski dede yadigarı bisiklet idare ettiriyordu heveslendik verdik 1350 lira peşin aldık ama sonuç bu yani

Geri