Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@flanker valla senin işin zor hocam accell bisiklete bi mail at istersen kullanma kılavuzunun içinde yer alıyor o kuponlar garantiye veya bakıma götürürken fatura kullanma kılavuzu ve garanti belgesiyle gidiyosun zaten 3ünü de götürmen gerek

Scudo
@KüFürbaz Haydo kullanma kılavuzunun içinde periyodik bakım çizelgesi(6ay-12ay-18ay-24ay) buldum. Bu çizelgeye göre daha bakımı gelmemiş en yakın bakım 5ay. Ayrıca tahminim doğru ise sıkıntı akort ayarındaysa bu garanti kapsamı dışında olduğu yazıyor. Bunu herhangi bir bisikletçide yaptırabilirim. Burdaki carraro servisine güvenmiyorum. Normal şartlarda bisikletin kullanırken zarar görecek herşeyi garanti dışına alınmış zaten. Ne anladım ben bu garantiden bi numarası yokki.

ayrıca karabükteki servis noktası kitapçığın arkadasında bile yazmıyor sadece internet sitesinde yazıyor yeni almış galiba servisliği.

ben bi accell e mesaj atıp sorayım hakikaten.

@flanker hocam kılavuzu ıyı okuyun bısıkletı aldıktan 20 gün veya 1 ay sonra bakımına götürmen şart benim aldıgım yer bana böyle söyledi kılavuzun içinde de yazıyor 1. ay bakımının sebebi de şudur bısıklet fabrika çıkışlı olduğu için bazı şeyleri tam oturmaya biliyo aksklıklar çıkabılıyor jant tellerınde gevşeme olabılıyor vıtes ayarları bozulabılıyor bunun için alındıktan 1 ay sonra bakıma gıtmesı gerekıyor bu bakım ucretsız sonrakı bakımları 6, 12 ,18 , 24 olarak garanti süresini tamamlıyor zaten ama ilk aydan sonraki bakımlar 75 tl olarak söylendi bana bisikleti komple söktüklerini herşeyin bakımını yaptıklarını söyledi ama benim sıkıntım şu 1 ay dolmadn bisiklet elimde kalırsa hapı yuttum ben :D birazdan 10 km lik bi sürüşe çıkıcam sahil turu yapıp döncem bişeyler yazarsan hemen cevap veremicem kusura bakma döndügümde yazarım ama hadi iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
Merhaba arkadaşlar ben uzun süre dağ bisikleti sürmüş biriyim fakat kullanmayalı 5-6 sene olmuştu. Yeni bisiklet almaya karar verdim yol bisikletlerine yöneldim ilk başta hızlı oldukları için ama Triban 500'ü denedim açık konuşmak gerekirse ince teker, boynuzlu gidon ona bağlı fren sistemi falan çok yabancı geldi ve zorlandım hatta bisiklet üzerinde denge kurmam bile zordu. İstanbul içi kullanacağım için şimdi tur bisikletlerine yöneldim. Bu seriden hangilerini önerirsiniz fiyat aralığım 800-1250 TL arası. bu bisikletler ile de rahat 50-60 km/h yapabiliyor mu birde? ara sıra hızlanmayı severim aksiyon olsun diye. teşekkürler

@Mustafa42 50 60 km-h yaparsın ama yolun boş olması lazım 30 40 kmh ye ulaştıgımda araç önüme kırdı kaza yapıyordum ve yine 30 kmh de giderken malın biri önüme atladı ucu ucuna durdum yani bu ülkede hız yapmak için boş yol bulman lazım :D
carraro sportive 224 senin bütçene uygun ama triban 500 ün yerini tutmaz nakit alım yaparsan 1160 1150 liraya falan denk geliyor

@KüFürbaz Haydo
Abi 50-60 Km/h nerede yapıyorsunuz? Ben rampa aşağı 3'ün 8'inde 40 Km/h'yi anca görüyorum CS 224'te.

@Harun Yalçındağ hocam yol düz asfalt ve boş olsa 24 viteste yapılır ben 18 in üstünü kullanamıyorum zaten arıza var bisiklette gerçi kullansam bile beyin fakirlerinden ötürü %100 kaza yaparım dön yokuş aşağı inerken full bastım arabayla eşit gidiyoduk bi anda kırdı önüme gavat az daha öldürecekti beni km cihazı alıcam önümüzdeki günlerde ozaman detaylı bi şekilde veririm değerleri

@KüFürbaz Haydo Anladım. Hocam sizin bisikleti servise gösterdiniz mi?

Arkadaşlar, CS 224 kullanıcısı olarak 3*9 sisteme geçiyorum, ilk olarak Deore ön ve arka aktarıcıları taktırdım. Şimdi Alivio 3*9 vites kollarını aldım. İlk sorum bununla ilgili, Rapidfire özelliği olan bu modeller sıkıntısız takılabilir mi?

Diğer sorum ruble ile ilgili. Şu anki (8'li) ruble yerine hangi rubleyi tercih etmeliyim? Zincir olarak ne önerirsiniz? İlla Shimano ya da KMC mi olmalı? YBN kötü müdür?

Hangi bisikletçiye gidiyorsun? Karşıyaka'da Seda Bisiklet ya da Kadans iyi servislerdir.

Selamlar,

4 bisiklet arasında kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

kron tx 150
Carraro sportive 224
mosso legarda 1724
sedona 410

Disk fren istemiyorum. %90 asfaltta kullanacağım. İşe giderken ve haftasonları günübirlik turlar gerçekleştirmek için başlangıç olarak bu bisikletler arasında kararsız kaldım.

Bisiklet ile ilgili yorumlarınız bekliyorum.
teşekkürler

@tncyblky
Eğer %90 asfalt yolda kullanacağım diyorsanız düz maşalı olanları tercih edin amartisör boşuna ağırlık ve çoğu zaman kapalı kullanacaksınız.

@Mustafa42 Sportive 224 işinizi görür bence, hız meselesine gelirsek benim kendi gördüğüm 40 üstüne çıkıyor, çok hafif eğimde 50 kilometreyi rahat görüyor, rampa aşağı rüzgar direncinden dolayı 60km/s geçemedim henüz. Ama standart kullanım 25-35km/s arası.

@Harun Yalçındağ hocam öne doğru eğilip var gücünüzle asılırsanız rahat görürsünüz, göremiyorsanız belki sayaça teker çevresini yanlış girmiş olabilirsiniz. Sayaç olarak Btwin DC4S kullanıyorum. Hız denemesinde amortisörü kitlerseniz daha yüksek hıza çıkabilirsiniz. (eğer açıksa)

İkinci el 227 almayı düşünüyorum. Yaşadığım yerde asfalt mıcırlı tipte; yol tutuşu iyileştirmek için bu jantlara en fazla hangi kalınlıkta lastik takabilirim. Veya olaki pişman oldum MTB jant ve lastik takmak istedim; ön maşa uyumlu görünüyor ama arka lastik en fazla hangi kalılığa kadar izin verir?
Ayrıca tam ağırlığı nedir acaba? İnternette 15,5 KG olduğunu yazmışlar, şehir bisikleti için ağır değil mi?

IMG_20170501_212503_973.jpg
Merhaba herkese. 230 aldim 51 cm lik. 81cm bacak boyum var. 2016 model. MtB den gectim, 2 gundur inmek istemiyorum. Masayi kitleyip duzde 38-30 a kadar ciktim, kondisyonum yetse bayagi gider muthis keyifli gidiyor. Herkese selamlar

@domino.tr

Ayrica ben 14.6 kg tarttim ama yorumlarda 15.5 kg gordum anlayamadim durumu::: /

Ayrica ilginc bilgi 2016 2017 karsilastirmasi bir kosede dursun. 2017 de iyilesmis mi kotulesmis mi, nicin boyle yaparlar ?Screenshot_20170503-011255.png

• Beğen
Tepkiler: Haydar1912
Acell bisikleti arayıp sormuştum 2016 si 14.60kg , 2017 olan 15.50kg bazı ekipmanlar maliyet yüzünden düşürülmüş( örneğin arka ruble yukarıda karsilastirma da 2017 de yazılmamış ) birde lastik farkı schable michelin den az daha ağır bir lastik [emoji106]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: domino.tr
Geri