Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar Mosso Legarda 1727 msm h ile sportive 225 arasında kalmış bulunmaktayım. Yarın gidip alicam hangisini önerirsiniz ve neden. İyi günler :)

Scudo
@Tunacll aynı seçenekler arasında carraro tercih ettim legardanın maşası iyi gelmedi ve carraro daha albenili geldi

• Beğen
Tepkiler: Tunacll
@BaranGL Memnun musun peki kullanım açısından bir de 227 ile 225 arasındaki fark o kadar fark ettirir mı sürüş esnasında (gidon hariç)

@Tunacll 227 kullanmadım bilmiyorum, 225den memnunum her işimi görüyor kahrımı çekiyor tavsiye ederim

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Konu dışı olacak belki ama forUmu tapa talk uygulaması üzerindenKullananlar varsa bende şöyle bir sorun oluyor. Ana sayfada gösterilen bir konuya tıkladığımda farklı bir konu geliyor. Hiç alakasız konulara geçiş yapıyor. Sizde de oluyor mu? Ücretiz kullandığım için mi oluyor acaba?

Send by my note 4...

Carraro sportive 227 modeli 46 kadro ile aranızdayim arkadaşlar kafam rahat

@ayberkatakan95 bisikletin modeli 2016 model ancak 2017 den daha şık geliyor bana eksisi yok artisi var bence bazi küçük detaylarda daha güven hissi uyandırıyor birde 2017 modelde m315 fren varken 2016 da m355 model fren var bu da bisey

@ayberkatakan95

@ayberkatakan95 hayırlı olsun hocam ben de 2 gün önce 2016 model aldım çok güzel fakat tek sıkıntısı koltuğu çok rahatsız onun haricinde kusursuz

@Tunacll bende bugün biraz şehir içinde sürüş yaptım koltuk gerçekten rahatsız edici nedenini bilmiyorum bisikletin üstünde otururken ön tarafa doğru oturdugun yerden sanki kayacakmisim gibi basınç oluyor direksiyona ağırlığın gidiyor nedenini anlamadim biraz beni huzursuz etti koltuğu ileri geri alarak vb. biseyler yapıp duzeltmeye calisacagim yada seleyi degistirerek

@ayberkatakan95 koltuk sorununu hallettim sizede faydasi olur belki sele altindaki ayar yerinden seleyi ileriye cektim biraz selenin öncekinden daha arka kismina oturmus oluyorum böylece orasi daha rahat geldi bu sekilde daha iyi sürüs oluyor önceden koltuğun uc kismina yakin bir yere oturuyordum buds apış arasına baski uyguluyordu arastirmama göre koltugun hemen hemen en arkasina doğru oturmak zaten doğru olaniymis bende o şekil ayarladim. bisikletin birde on tekerlegi havaya kaldirdigimda döndürünce cok az dönüp duruyor yolda giderkende sürtme sesi geliyor sanirsam on disk fren balatalara sürtüyor budurum gecicimidir yoksa yarın servise götürüp baktirayim mi

@ayberkatakan95 hayırlı olsun bende 1 ay önce 2016 model aldım gayet memnunum

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba carraro sportive 227 m var köyde kullanmak için dağ lastiği takabilir miyim ?

@ayberkatakan95 dostum koltuk rahatsız edici degil sen alışık olmadığın için sana öyle gelmiştir ben 100 km sürüşler yapıyorum hiç sıkıntı çekmiyorum üstelik tayt falan da giymeden bukadar uzun sürebiliyorum tayt giysem rahat 150 km sürerim

Arkadaşlar merhaba, bir kaç sorum olacak. iki hafta kadar önce carraro sportive 224 alarak aranıza katılmıştım. 200 km'yi aşkın yol yaptım dün sol ön vites göstergesinin 1-2 arasında takılı olduğunu farkettim. vites arttırıp azaltmada herhangi bir sıkıntı yok ama gösterge takılı kalmış. daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu çözüm önerisi olan var mı. üstüne vitese bakcam diye küçük bir de talihsizlik yaşadım, halı sahaya bisikletle gittim dönüşte otoparkın çıkışına zincir gerilmiş( sanarsın haliç). vitese bakarken son anda farkettim ama gidonun altını taktım zincire çizikler var buna çözüm önerisi olan var mı. vites göstergesi de acaba bundan olmuş olabilir mi bilemedim. internetten araştırdım ama net bir cevap bulamadım için tecrübeli arkadaşların yardımını ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Arkadaşlar Merhaba, Uzun zamandır bisiklet araştırmamı tamamladım carraro sportive 225 aldım yarın gelecek bisikletim fakat alırken bu serinin M bedeni üzerine bindiğimde çok büyük ve korkutucu geldi malesef.kadro boy ölçülerini okuduğumda birşeyler ters gibi geldi her ne kadar hesaplamalarım ve araştırmam sonucunda M kadro almam gerektiğini bulsamda.Ama bu bisikletin kadro borusu resmen tamamen oturdu bacak arama ve rahatsız etti bende Small istedim aynı şekilde bindim çok daha ergonomik ve ölçülerime iyi geldiğini farkettim ayak mesafem olsun kadro üst borusu olsun herşey tam oldu.Fakat bana hesaplamalar sonucu çıkan verilerden şaşmak ve Small beden bisiklet olması tuhafıma gitti sizce bunda bir yanlışlık varmı yoksa bu bisikletin 28 jant olmasından kaynaklanırmı şehir bisikletlerinde bisikletin bi büyük kadromu olması lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Bisikleti değiştirme imkanım var gelmediği için bu zamanı hata yapmadan değerlendirmek istiyorum.Ölçülerimi aşağıya yazıyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.Small alarak iyi yapmışsın diyorsanız değiştirmicem.dediğim gibi 28 jant S kadro 48 yada 46 ölçülerine geliyor galiba bu bisiklette ölçüler.

boyum 1.77
kilo 90
bacak boyum 78 cm

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@KüFürbaz Haydo Benim sele çok rahatsız. İnternetten bir sürü araştırma filan yaptım.Sele aslında dokununca filan kaliteli geliyor ele ama ağrı olunca önce yeni selemi alsam diyordum burada herkes rahat demiş. Demek ki ayarları düzgün yapmak lazım.

Arka fren kaliperinin yağ tapası düşmüş sürüşte garanti halleder mi?

Merhabalar.
Sportive 323 ile aranıza katıldım.
Elcikler çok rahat geliyor ama elimi ağrıtıyor.
Bir tezatlık var anlayabilmiş değilim.Acaba tutuşumdan kaynaklı bir sorun mu var ?

Geri