Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Ahmetyr94

Aynı vücut ölçülerine sahibiz. Benim Carraro Sportive 225 imin kadrosunda 45 cm yazıyor. Ve tam bana göre.

Scudo
gidon yükseltme yapan var mı aramızda?
gidonu ne kadar yükseltebiliriz,ne kadar yükseltmeli ? kafamda deli sorular

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@Desert Fox
Daha dik bir oturum elde etmek için açı ayarlı gidon boğazı takarak bi miktar yükseltmiştim.

@enesdogan
bakalım ne önerecekler :) 224 almıştım ben hangisine iyi diyecekler merak ettim :D tabi sedonadan haberim yoktu kıyas soramadım :)

• Beğen
Tepkiler: enesdogan
@enesdogan
ben kesinlikle sedina derdim carraro ne yazikki cok ağır

• Beğen
Amaca yönelik olarak değişir. Carraro cross tarza daha yakın sedona fitness a. Hybrit bisikletlerde köy yollarına bozuk yollara çok giriliyorsa 224, asfaltta daha çok surulecekse 410 tercih ederdim ben.

• Beğen
carraro’nun internet sitesinde sportive 224 için arka aktarıcı altus yazıyor ama diğer sayfalara bakınca ön arka tourney yazıyor acaba bunun farkı neden

@enesdogan
yıllara göre çıkıyormuş bu bisikletler. mesela 2019 modellerin bazısında kablolar içeriden gidiyor. belki değişmiştir bu sene

• Beğen
@enesdogan

@enesdogan
2019 modellerde arkada 8 vitesli tourney tx aktarıcı var. Yeni tourney. Eski modellerde 8li altus var

• Beğen
Merhabalar. Carraro Sportive 224 alacağım. Boyum 1.73 cm, iç bacak 83 cm. Boya göre M boy (46 cm); iç bacak boyuna göre L boy (51 cm) uygun gibi. Sizin öneriniz nedir? Hangi boyu alırsam sele ve gidon ile oynayarak gidona uzanma mesafesini daha konforlu hale getirebilirim? Forum ile yeni tanıştım, herkese teşekkürler.

@ahmed.gumus
İç bacağa göre alınır genelde hocam. Büyük beden daha konforlu olur. Küçük beden alırsanız seleyi yükseltip fazla eğilmek zorunda kalabilirsiniz.

199856
CS 224 için kadro geometrisi. Kadro boyu olarak ne alırsam alayım seleyi iç bacak boyuna göre ayarlayacağım yani sürüş pozisyonunda yerden yüksekliğim hangi kadroyu alırsam alayım sabit olacak. Bu durumda sürüş pozisyonu için gidona uzanma mesafem daha önemli gibi gözüküyor. Çünkü L boyu M boyuna göre 9 cm yukarıda, 5 cm ileride ve oturma yüksekliğim sabit. Buna göre bisiklet boy seçimi yaparken kolların ve vücut üst kısmının dahil edildiği başka bir ölçü olması lazım. Kişinin boyuna göre bisiklet kadro seçmek yerine iç bacak-üst vücut-kol boyu da dahil edilmeli. Böyle bir ölçü biliyor musunuz?

Kadro boyu sanki sadece ayakta yere basarken önemli gibi geldi bana. Burda da üreticiler ST boyu değil de üst borunun orta kısmının yerden yüksekliğini verseler daha iyi olur sanki.

@Carraro71
Kadro ölçülerine göre tam tersi olmuyor mu hocam? Sele yüksekliği her halükarda sabit olacağı için vücudunuzun üst kısmı ve kollar M'e uygunsa L boyda ileriye ekstradan 9 cm + 5 cm uzanmak zorunda kalmıyacak mıyız? Veya tam tersi de geçerli . Her ikisi de rahatsız bir sürüş pozisyonu verecek. Yani bisikleti ya deneyerek alıcaz (ki benim böyle bir şansım yok) ya da yukarda yazdığım gibi başka bir ölçü olması lazım bizim gibi internetten alanlar için.

Son düzenleme:
@ahmed.gumus
Hocam uzanma mesafesi önemli tabi. Ama bunun için ayarlanabilir gidon boğazı var. Olmasa bile gidon boğazını değiştirerek bu mesafeyi ayarlamak mümkün. Benim kollar kısa kalıyor mesela boyuma göre. Bu yüzden yol bisikletinde gidon boğazını kısa almak zorunda kalmıştım.

boyum 174 cm iç bacak boyum 78cm hangi kadro boyu uyar carraro sportive 224 için

Carraro Sportive 330 2019 modelinin Maşası fotoğraflarda çirkin gibi geldi varsa resim ekleyebilimisiniz ? Mümkünse 2019 model

@Yoldakiyabani
199980
2019 öncesi kasalarda da aynı maşa mevcut,benim 2019 330 alacak kadar bütçem olsaydı başka bisikletlere bakardım doğrusu çünkü 12 kg civarı bir ağırlıgı mevcut,o bütçeye daha hafiflerini bulmak mümkün

Teşekkür ederim model önerisi yapın

Merhabalar.. Şu ara heryerde 224 arıyorum. Ben bulunduğum şehirde yok sanıyordum ama istanbuldaki bayileri aradığımda da yok cevabı alıyorum. Denemeden almak içime sinmesede N11 gibi sitelerden alacağım olmadı. Bulunduğum yerde yetkili serviste yok herhangi bir bisikletciye kurdurabilirim heralde? Ve kadro boyu ne olmalı sizce? Degistirme şansim olmayacagi icin tecrubelilerden fikir almak istedim. Boyum 1.68, iç bacak boyum 76. Şimdiden teşekkürler ☺

@Plazakadını
Bisikleti herhangi bir bisikletçide kurdurursanız garantiden çıkar. O nedenle bulunduğunuz yerdeki carraro servisine kurdurun muhakkak. 46 cm kadro boyu sizin için uygun olur

Geri