Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@öner gazi
Maalesef bulunduğum yerde ne carraro satıcısı ne de servisi var. Internet sitesinden baktığımda var gösteriyor servisi ama sanırım kapatmış. Burda sadece salcano servisi var onunda mahalle bisikletcisinden farkı yok. Kadro yardımı için teşekkür ederim. Bu arada daha kolay kullanım için bu forumun bir aplikasyonu falan var mı?

@öner gazi
Bu arada bir bayide buldum telefonla öğrendiğim kadariyla ellerinde bir tane 28 inç small kadro 224 varmış. Sanırım 41 oluyor small. Ne gibi sorunlar yaşarım? Sele yükselterek dengeleyebilir miyim?

Son düzenleme:
Scudo
@Plazakadını
ben sahibinden sitesinden aldım 224 ü piyasadaki n11 felan en ucuz yerden 170 tl daha ucuzdu. celal durmuşoğlu diye bi satıcı ankara çankayada dükkanı. montajıda bulunduğun şehirde yetkili bayi varsa onlara yaptır garanti dışı olmaz.

@Plazakadını
46, 51, 56 diye biliyorum kadro boylarını ama. 41 var mı bilmiyorum. Üzerinde yazıyor kadro boyu. Onu söylesinler. 41'de olur zannımca

@Tolga Özdemir

Şahsen imzamdaki cs40 ı kullanıyorum 1 yılı geçtik ben gayet memnunum , v fren bakımı değişimi vs ucuz ve kolay. Amortisor maşadan kilitli o yüzden açıp kapatmak için duraklamam gerekiyor ama çok değişime ihtiyaç duymuyorum genelde maşa açık rahat ediyorum kasis geçişleri vs

Carraro sportive 227 serisi iyiydi sanırım Cs40 almadan önce onu alacaktım ki bütçem yetmemişti geçen yıl.

Yaklaşık bir haftalık 225 kullanıcısı olarak beni de listeye alabilirsiniz :) boy 168 iç bacak boyu 74. Ben hep 46 boy olur diye düşündüm. Antalya'da istediğim renk (mat ve yeşil) sadece bir yerde ve 51 boy varmış, telefonla görüştük, adam boyumu falan sordu, ben 46 olur dedim. Size 51 de denk gelir dedi. Gelin burada deneyin dedi. Denedim hatta biraz seleyi falan yükselttim tam bana göre. Yavaş yavaş maddi imkan oldukça aksesuarları tamamlıyorum.

@Mustaac
Benden hem boy hem de İç bacak olarak uzunsunuz, ben bile (168-74) gayet rahat bir şekilde 51 kadro kullanıyorum

Merhabalar sedona 410 almaya niyetliydim ama bisikleti bulamadım. Bayiden yerine şu aşağıda aldığım fiyatları aldım. Bu fiyatlara hangisini almamı önerirsiniz?

Whistle guipago 1724 2500 TL
Merida Crossway 20 2500 TL
Carraro sportive 227 2600 TL
Carraro sportive 225 2250 TL

Kedi gözü konusunda şunu söyleyebilirim açıkçası hiç gerekli değil ön far ve arka stop kullanıldığında ben cikarmadim duruyor çünkü es kaza on farın şarjı biter arka kedi gözüde çantada durmakta sürüş sırasında şarj biterse ufakta olsa fayda sağlar diye. Zaten Türkiye şartlarında gece bisikletiniz pavyon gibi Işıl Işıl olmadan yola çıkmamak gerek çünkü çok gereksiz saygısız sürücü varken.

@Hyrttn
Sportive 227nin komponentleri daha iyi

Bu arada Peugeot T11 de bakabilirsin forumda konusu var daha bu gün bakindim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: meren12 ve Hyrttn
Nisan ayı başlarında Carraro Sportive 227 alarak aranıza dahil olmuştum. O günden bu yana 1050 kilometre yol yapmışım. Bu süre içerisinde bisikletle ilgili herhangi bir problem yaşamadım, sadece servis vites ayarlarını güzel yapamadığı için kendim hayli uğraşıp güzel bir ayar tutturdum. Bunun haricinde her ay başında zinciri ve dişlileri balata spreyi ile güzelce tertemiz edip shimano dry lube ile baklalara damlatarak yağladım. Bu süreçte bir defa da lastiğim patladı.

Bisikletle ilgili şüpheleri olanlar için en azından ilk 1000 km'de kaydadeğer bir problem yaşamadığımı belirtmek istedim. Vites ayarı haricinde herhangi bir yerine bir ayar veya düzeltme yapmadım. Sadece selesini Btwin'in jelli selesi ile değiştirdim çünkü pedli taytla bile 50 km'yi aşan mesafelerde sıkıntı yapıyordu.

• Beğen
Tepkiler: meren12
@yigitekimdemir
Evet carraronun kullandığı selelerde bı sıkıntı var bende degistirmistim. Aynı vites sorununu bende 224te yaşamıştım o zamanlar yıllardır bisiklet kullanmamanin acemiliği iyice berbat etmiştim ayar yaparken ama saolsun bisiklet ustam hem ayarı yaptı hemde güzel bir bisiklet sohbeti olmuştu. Yeni başlayip ilerletecekler için carraro sportive serisi bence çok yerinde

190 cm 130 kg biriyim. İstanbul'da şehir için de kullanmak istiyorum. Sanırım 56 kadro bana uyar.

Ancak merak ettiğim, bu bisiklet beni taşır mı? Kilo yüzünden lastik sık patlaması, jantta vs sıkıntılarım sık olur mu?

Yoksa mtb mi almamı tavsiye edersiniz

@yigitekimdemir
Bende 2019 carraro sportive 227 aldım bir hafta falan oluyor. Vites ayarı sıkıntısı benim bisiklette de oluyor ara ara onun haricinde sele biraz rahatsız ama memnunum velespitimden ?

@2TekerHastası

Carraronun genel sorunu sele ve vites ayarı onun dışında fiyat ve performans ürünü

Herkese iyi forumlar. Eski hesabımın şifresini hatırlayamadığım için yeni üyelik açmak zorunda kaldım :) .
Uzun zamandır Carraro Sportive 330 bakıyorum geçen sene 2. el fiyatları ortalama 1500-1800 tl civarındaydı. Şu an malum 2. el sitelerinde fiyatlar hep 2000 tl üzerinde.
Geçen yaz 1500 civarında 2 ilan sahibi ile görüşmüştüm ancak bazı aksiliklerden ötürü alamamıştım. Özet olarak duyan gören olursa Carraro sportive 330 arıyorum L veya XL boy bütçem 1500-1600 civarında.

@osmansty1
o fiyata bulabilirsen ben de alayim hocam,butcenize ancak temiz bir xt vites seti alinir ancak

@Desert Fox
Biz 1900 e geçen ay bulduk izmir dışında olmasına rağmen aldık. Ama piyasası 2.000 dan başlıyor.2500 e ikinci el bulabilirsiniz. Bende merida crosway xt var. Carraro 330 (eski model) ile kıyaslama yaptığımda carraro daha kaliteli izlenimi verdi. Bu sebeple bende tercihimi 330 dan yana kullanmayı düşünüyorum önümüzdeki sene.

• Beğen
Tepkiler: osmansty1
@besyobora
abim gecen sene dolar,euro kac liraydi bisikletler kac liraydi su zamanda 2000 tl nin altina bulmaniz imkansiz gibi bir sey
gecen sene 2900 tl idi sifiri tabiki de ikinci eli daha ucuzdu
simdi 3800 tl olmus 2015-2016 modellerinin ikinci eliel bile 2500 tl isteniyor zaten o fiyata satamazlar ellerinde kalır,surekli sahibindene e bakarim hep ayni ilanlar çakılı duruyor.

kendim de sportive 321 kullanmaktayim,son zamlardan sonra butcem kisitli oldugu icin elimdeki bisikleti tutupile vites setini deore xt ve fren setini deore lx e yukselttim kullanmaya devam ediyorum

@Desert Fox
1900-2000 civarında birkaç tane buldum ancak bütçem 1600 tl.
Tercihimi Triban 500 veya Triban 520'ye doğru mu yöneltsem kararsız kaldım.

@osmansty1
ben olsam biraz daha bekler 330 alirdim en azından 500 u cikarin microshift vitesli bisiklet almak mantikli degil

• Beğen
Tepkiler: meren12
Geri