Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@tony0694
madem butcen 2700 e kadar cikabiliyorsun bosver t11 al,carraro cok agir ve maşa dandik yazik parana.
Gerci kararini vermissin beni alintilamana gerek yok al 227 yi

Scudo
@tony0694 227 nin yenı modelınde kadro içinde kablolar. Aldıgın yere sorarak al. 2019 modelı olması lazım

@osmancan71 evet ona dikkat edeceğim estetiklik ve sağlamlik kattığını düşünüyorum

Merhaba ben 1.80 civarı boyunda 125 kilo birisiyim ve carraro sportive 224 düşünüyorum ama beni taşır mı bilmiyorum ama aslında yol bisikleti almayı çok isterdim ama bütçem pahalı olan yol bisikletlerine yetmiyor ama salcano’nun xrs066 modeli var beni taşır mı onuda bilmiyorum forumda benim gibi kilolu bir arkadaşa taşır seni demiş ama emin olamadım bu yüzden yardımınız lazım bütçem 1975 tl maksimum sportive 224 ile turlara katılıp kilo vermeyi düşünüyorum. Ama 224 şehir bisikleti yada tur bisikleti olarak ne önerebilirsiniz. Haftada 120 kilometre falan yapmayı düşünüyorum. 3 gün turlara katılıcam diğer günler zayıflamak için çok uzak olmamak kaydıyla bisiklet süreceğim. Bu arada 2003lüyüm ve yaşımda küçük aslında bir an önce kilo vermek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir tur bisikleti yada salcano xrs066 modelini önerir misiniz?
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Decathlondan bu seleye baktım sızce nasıl kullanan oldumu hıc?

Dosyalar

• IMG_20190728_113258.jpg
    IMG_20190728_113258.jpg
    867,6 KB · Okunma: 47
@Mustaac tsk sımdı bısıkletı hallettım benı bu surecte yıpratmalarına bukadar basıt bıseyı hallledememerı cok rahatsız ettı.olayı hallettım.sımdı tekrar yollardayım.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Carraro 227 almayi dusunuyorum. Kadro boyu hakkinda yardimci olabilir misiniz? 183cm 85kgyum normalde 52 yada 54 kadro uygun sanirim ama 227nin kadro geometrisi biraz farkli sanirim. 51 mi 56 mi kadro almaliyim, daha oncede sordum ama cevap alamadim. Yardimci olabilicek biri olursa sevinirim.

@Hyrttn Merhaba, sorunuzla ilgili geçmiş sayfalarda oldukça fazla bilgi bulabilirsiniz. Bu arada asıl önemli olan iç bacak boyunuz, mümkünse o ölçüye göre arama yapınız, iyi forumlar.

Bugun bısıkletcıde 25 tl ye plastık camurluk denedim fakat almadım çünkü on teker pedal cevırırken ayagıma degecek konuma gelıyordu çamurluk ıle imkansızdı degmemesı. Alttakı linkte olanlar bısıkletcıde cok daha pahalı en az 40-50 tl fark var fıyatta. İnternetten almayı dusunuyorum deneyen kullanan varmı?

(link)

@osmancan71

Ben kullanıyorum memnunum fakat seleyi yere paralel yapınca değil hafifçe öne eğik yapınca daha rahat ettiriyor. Bu olsa da pedli tayt giymeye devam etmek gerekiyor ancak her halükarda 227'nin orijinal selesi kadar kötü değil ortalama ayarda.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@yigitekimdemir
Katılıyorum ayar kısmına. 1-1.5 haftalık deneme ile bende en rahat o pozisyonu buldum.

Arkadaşlar Carraro sportive serisi için çamurluk düşünenlere, kullandığım Polisport Cross Country Evo çamurlukları tavsiye edebilirim. Montajı kolay, ayrıca çok ince olmadığı için koruması da iyi. Ayrıca bence bisiklete yakışıyor, tabi bu biraz göreceli bir şey. Görseli de şuIMG_20181205_140310.jpg

Arkadaşlar merhaba bende 227 aldım bugün ve 5km kullandım sadece. Uzun turlara çıkmayı planlıyorum bundan önceki bisiklette düz gidon kullandığım için alırken buna kelebek gidonunu taktırdım ilk defa kullandığımdan biraz değişik geldi ama rahat bi kullanım. Ben uzun turlara gideceğim için yolda problem çıkması ihtimalinde kendi önlemlerimi alıyorum. Sizce şunu değiştir uzun yolda dayanmaz daha iyisi şu var dediğiniz bişeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.

En başta sele sanırım. Bir de 2019 model değilde 17-18 model aldıysanız lastikleri pek başarılı değil. Yeni modelde lastiği değiştirdiler ama onu da ben kullanmadığım içim yorum yapamayacağım.

2019 aldım az önce 20 km sahil turu yaptım evet sele gerçekten rahatsız ve bunu 10. Km den sonra anladım. 2019 modellerde mitas flash patlamaya dayanıklı lastik kullanmışlar reflektörlü. Kadro geometrisi yol bisikletinden sonra çok rahat geldi ne yalan söyleyeyim tabiki yol bisikletinin tadı çok başka ama bunuda söylemeden geçemedim. İlk binişim ve kısa tur gözlemim böyle. Sizlerden öğrenmek istediğim ise uzun turlarda iyi performans alırmıyım onda muallakdayım

• Beğen
Tepkiler: everhard
@tony0694 ankarada asfaltta kullanacak iseniz ,atlayip ziplamam toprak yolda dağda bayırda sürmem diyorsaniz size tavsiyem amortisorsüz bir bisiklet bakin. ben merida crossway 100 ön amortisörlü bir bisikleti yaklasik 4 yildir kullanıyorum(şehir-tur bisikleti) keşke amortisörsüz alsaymisim diyorum her binişimde

• Beğen
Tepkiler: Kızagan
@oguz169 çokta asfalt dışında kullanmayacağım. Korkum kaldırımlara iniş çıkışlar yollardaki çukurlar ve soğuk asfaltlar

@tony0694 bende öyle düşünerek amortisörlü olarak seçtim bisikletimi falat olay göründüğü gibi degilmiş. cukurlar kaldirimlar hic sorun degil, alacaginiz bisikletteki amortisör giriş seviyesi oldugu icin hem çok ağır hemde düşündüğünüz gibi sizi cukurlarda vs rahat hissettirmeyecek. size tavsiyem amortisörsüz bir modele yönelin. eskiden kalma bi düşünceyle amortisörlü bisiklet rahat olur, hatta arka tekere de amortisorlu olsa diye düşünmüştüm bende ama meğer tam tersi amortisösüz bisikletler daha hafif ve kullanışlı

arkadaşlar merhaba, oğluma özenip bende yeniden başlamak istiyorum bisiklete. Amatör işi olsun diye (şimdilik sadece sahilde oğlum ile beraber takılmak için), Carraro Sportive 225 almayı düşünüyorum. lakin deneme şansım olmadı, çok temiz bir ikinci el de buldum, ama sormak istediğim (malum çoğu kişinin sorusu) boyum 185, kadro boyu kaç olmalı? farklı yerlerde farklı değerler görüyorum hep, lakin canlı örnekler varken önümde, burada şansımız denemek istedim. şimdiden çok teşekkür ederim

@everhard
On çamurluk nasıl donuslerde pedallarken ayak çarpıyor mu? Dün alacaktım tam sananlardan fırsatım olmamıstı bugun yada yarın alacağım. Bu modelde sorun olmuyorsa alayım

Geri