Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Gravel dıye ısımlendırılen bı bisiklet kategorisı varmış arkadaslar. Kullanan varmı Sportive serısı ıle arasındakı fark nedir hissiyatı nasıldır yazabılecek varmı

Scudo
@osmancan71 ben bir süre kullandım şehir bisikleti lastiğini çıkarıp yol bisikletine takmışlar misali. Çok önerirmiyim hayır çünkü şehir içi veya uzun turlarda yorabilir.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@osmancan71 ben bir süre kullandım şehir bisikleti lastiğini çıkarıp yol bisikletine takmışlar misali. Çok önerirmiyim hayır çünkü şehir içi veya uzun turlarda yorabilir.
Su konuyu okudum epey özendim. Sonra bıraz daha okudum hııı dedım az bısı daha bakınca haaa tmm boşver o zaman dedım :D seninde fikrin cok ıyı oldu durduk yere bı anlık hevesle ıkıncı bısıklete gerek yok :D

Gravel bisiklet sayfası

Böyle

Dosyalar

• Screenshot_20190930_221606.jpg
    Screenshot_20190930_221606.jpg
    72,1 KB · Okunma: 33
Yol bisikletiymıs bu. Ben arazıde de surmeyı seviyorum. Aslında 2. Bır bısıklet olarak alırsam yol bısıkletı olur o ama satıp alacak olursam sportıve gıbı hibrit/melez olmalı oda gravel olur sportıve 330 olur.

Sehırden bıraz çıkıp güzel yerleri gezeyim desen asfalt bıtıyor ztn :)

ufak geziler için iki çanta hemen hemen yeterli geliyor. Üçgen çanta 35 tl fiyatına göre malzeme kalitesi normal ama tavsiye ederim. 44km lik bi gezi yaptım kırşehir kesikköprüye. yolun özellikle kenar kısmı mucura dönmüş asfalt bitmiş o çok yordu beni. amortisör açsan açılmıyor kapatsan çok sarsıyor.

IMG_20191217_161436.jpg

@osmancan71 elciklerin marka modeli nedir acaba
@Berkay Biçer Ses oturarak pedala yüklendiğinde ve oturarak yokuş çıktığında geliyorsa sele borusuyla selenin birleştiği kısmı sök tekrardan tak bende ilk aldığım zaman 350 km den sonra ses başladı göbekten geliyor sanıyordum göbeği sökecektim son şans olarak koltuğa elimle bastırdım baktım gıcırtı hemen söküp taktım 5 numara alyan ile sorun halloldu çok ön kaldırınca , kaldırımdan sert inince ve engebeli araziye girince oluyor genelde

@Mert-41 @Smh @Alzatrac @Anonim @teo53 @eternalsun @Scutoid @Hakorman @7haiku @btoyer @Soul Of Kaiser @Okumusr @Sercan3534 @Okumusr @Samsam @"Oğuzz" @Hakorman @7haiku @btoyer @Soul Of Kaiser @Okumusr @mtb_rider @Desert Fox @Berkay Biçer @Baran Mahir @Baran Mahir @osmancan71@undefined @tony0694 @everhard @Yılmaz35 @krank @Berkay Biçer @Baran Mahir @Baran Mahir @osmancan71@brylcn @Berkay Biçer @Baran Mahir @Baran Mahir @osmancan71@Desert Fox @burakbayoglu @everhard @Belkab @mtb_rider@undefined

arkadaşlar kaza yapmamak için teknik bir soru sormam lazım , carraro sportive 224 kullanıcısıyım ve yüksek rakımlı bir yere düz yoldan çıkıp, tarlalardan, yolsuz yerleren inmeyi planlamak istiyorum :)) sizce carraro 224, bu yollara dayanır mı, eğim 20-25-30-35 derecelerde.

Selamlar, sitede bir sorunmu oldu, üyeliğim gitmiş, yazdığım mesajlar vs hiçbiri yok. Aslında sanki sadece benim değilde son 1 aylık mesajların hepsi gitmiş gibi..bir ara site linki bozuktu, o aşamadamı birşeyler oldu?

@Mert-41 @Smh @Alzatrac @Anonim @teo53 @eternalsun @Scutoid @Hakorman @7haiku @btoyer @Soul Of Kaiser @Okumusr @Sercan3534 @Okumusr @Samsam @"Oğuzz" @Hakorman @7haiku @btoyer @Soul Of Kaiser @Okumusr @mtb_rider @Desert Fox @Berkay Biçer @Baran Mahir @Baran Mahir @osmancan71@undefined @tony0694 @everhard @Yılmaz35 @krank @Berkay Biçer @Baran Mahir @Baran Mahir @osmancan71@brylcn @Berkay Biçer @Baran Mahir @Baran Mahir @osmancan71@Desert Fox @burakbayoglu @everhard @Belkab @mtb_rider@undefined

arkadaşlar kaza yapmamak için teknik bir soru sormam lazım , carraro sportive 224 kullanıcısıyım ve yüksek rakımlı bir yere düz yoldan çıkıp, tarlalardan, yolsuz yerleren inmeyi planlamak istiyorum :)) sizce carraro 224, bu yollara dayanır mı, eğim 20-25-30-35 derecelerde.
Bahsettiğine benzer bı iniş yaptım belkıde daha ağırı. Teker patlayınca yardırdım asagı dogru toprak yolda. Toprak yol dedıgımede bakma tarladan kotudur cunku yol sertleşmiş ama yagmur sel sularından yolda yarıklar çukurlar oluşmuştu. Uzun vadede sıkıntı yaşatır mı bılmem ama bende pek birşey olmamıştı. Zorlamadıkca bısıkletı inersin dıye düşünüyorum 224 mtb ye daha yatkın bı hıbrıt dıye biliyorum. Fıtness/performans ve bı hibrit değil. Lastık havası alt sınıra yakın tutarsan sorun yaşamazsın. Gecmıs sayfalarda fotoğrafı olması lazım bahsettiğim yerin.
(rollbackten sonra bı önceki sayfaya gelmiş fotolar oradan bakabilirsin.) zaten bu tarz bi hibrit alıyosan boyle yerlerde gezmek gezebılmek lazım :)
Selamlar, sitede bir sorunmu oldu, üyeliğim gitmiş, yazdığım mesajlar vs hiçbiri yok. Aslında sanki sadece benim değilde son 1 aylık mesajların hepsi gitmiş gibi..bir ara site linki bozuktu, o aşamadamı birşeyler oldu?
Rollback oldu saldırıdan dolayı. 1 ay geriye alindi (25 gun felan)

• Beğen
Tepkiler: salim64
çin kaynaklı saldırı sebebiyle oluşan arıza sonucu bazı yedekler yüklenememiş. forumda açıklaması vardı. Bu sebepden olabilir.

• Beğen
Tepkiler: salim64

20 eğim çok büyük bir rakam
üstelik asfalt olmayan bir yoldan bahsediyoruz
açıkcası 224 üstnde gelen 700-35 ya da 700 40 lastikler pek bu iş için uygun değil dağ bisikleti lastiği gerekir

20 eğim çok büyük bir rakam
üstelik asfalt olmayan bir yoldan bahsediyoruz
açıkcası 224 üstnde gelen 700-35 ya da 700 40 lastikler pek bu iş için uygun değil dağ bisikleti lastiği gerekir
@salim64
Tekrar düşününce rampalardakı egımlerde aklıma gelınce gerçekten bozuk yol için buyuk rakam. Yavas yavas ınılır ama o istende zevk alınmaz pek. Benim hızla indiğim yer 10 felandır ama zemını sert idi

Dağ bisikleti kullanın hocam. Sportive serisi bahsettiğiniz kullanım şartları için biraz narin kalır.

arkadaşlar merhaba herkese iyi günler dilerim.
aramızda cs 230 kullananlara sormak isterim; mosso 1821 kullanıyorum cs 230 geçmeyi düşüyorum memnunsunuz şikayetiniz eksik yanları var mı galiba amortismanlar dan dolayı kg biraz ağır düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

arkadaşlar merhaba herkese iyi günler dilerim.
aramızda cs 230 kullananlara sormak isterim; mosso 1821 kullanıyorum cs 230 geçmeyi düşüyorum memnunsunuz şikayetiniz eksik yanları var mı galiba amortismanlar dan dolayı kg biraz ağır düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
230 yerıne amortisörsuz hafıf bır bısıklet öneririm. Yarın birgün o yönde ıhtıyacınız olursa bırdaha masraf yapmamıs olursunuz. Elinizde ıkı farklı tıp olmus olur.

• Beğen
Tepkiler: caneria
Geri