osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.258
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
giden açılı 40 derece idi galiba en yüksek olan 50 ye alacağım çünkü omuzlarım ağrıyor sürerken gidon alçakta kalıyorA. Gidon boynunu açılı alırsınız
B. Riser gidon alırsınız.
C. Kesilmemiş maşa alır spacer ile yükseltirsiniz
Hali hazırdaki gidon başka türlü yükselmez.
Riser gidon da alın. Anladığım kadarıyla kadro büyük size, ya da açıları sürüş stilinize uyumlu değil.giden açılı 40 derece idi galiba en yüksek olan 50 ye alacağım çünkü omuzlarım ağrıyor sürerken gidon alçakta kalıyor
büyük olacağını zannetmiyorum s kadro boyda 173. 180 km oldu bisikletle seleyi felan ayarladım şuan memnunum ama bu aralar totodan önce omuzlarımın ağrıması gidonda sorun olduğunu düşündürdü beni. bakalım sırası ile açıyı artırayım sonuç ne olacak. Aslında sürerken sele boyundan dolayı gidona fazla eğilmek zorunda kaldığımı düşünüyorum ama sele boyumda olması gereken gibi ayarlı. yani gidon biraz alçakta kalıyor oraya yüklenmek zorunda kalıyorum.Riser gidon da alın. Anladığım kadarıyla kadro büyük size, ya da açıları sürüş stilinize uyumlu değil.
330 çok iyi bir bisiklet bütçeniz yetiyorsa kesinlikle 330 derimT11,327,330 seçenekleri arasında kaldım. 330 ikinci el bulursam alabilir ancak. Amartisör istemiyorum. Siz olsanız hangisini seçersiniz? Gerçi t11 hiçbir yerde yok... Antalya'dayım.
carrarolara ağır diye bi yorum görmüştüm ondan sordum. normalde kaç olması gerekir veya hibrit bisiklette kaç olmalıYok hocam 12.5 kg civarı 330. Malumunuz amortisör olmadığı için
kilometrelerce gezmediğime göre benim gibi biri için önemsiz yaniAmortisörlülerin en hafifleri 14 ün altına düşmüyor genelde. Sabit maşalar da 10 un altına nadir iniyor 12.5 uğun üstüne çıkmaması lazım
doğrudur hafifi olanı deneme şansımız olmadığı içinde bilemiyoruzKilo önemli bir etken ama bence önemli olan bisikletin üstündeki hissiyat. Kişilerin çok değişik istekleri olabiliyor. Kimse kimsenin kullanım stilini tam olarak bilemiyor. Bisiklete binip son sözü sen söyleyeceksin. Tavsiye edilen daha hafif bisikletlerdir ama. @osmancan71
fiyat olarak fark olmaz diye düşünüyorum ama kışın alsanda sürmesi sıkıntı 4 gün önce akşam süreyim dedim hasta oluyordum. 10km felan sürebildim geri eve döndüm biraz daha devam etsem kesin hasta olurdum@osmancan71 bende 224 alacaktım sonradan kararımı değiştirip 330 bakmaya başladım şimdilik sezon kapalı diye sallıyorum kasımda aralılta alırım herhalde çok istiyordım ama vaktim olmadı