Selamlar değerli arkadaşlar. ,
Dün bir adet Carraro Sportive 321 alarak klübe kaltıldım. Aldığım model sanıyorum serinin en ucuzu olabilir. Fiyatı tercihimde etkili oldu açıkçası.
1580 TL 'ye aldım. RockRider dağ bisikleti kullanıyordum ve artık çok ağır gelmeye başlamıştı, ön sabit maşa bisiklet hiç kullanmadım ve bu biraz benim deneme modelim olacak. Bu yüzden üzerindeki donanım ile çok ilgilendiğimi söyleyemem, şu anki mevcut tecrübem ile çok iyi bir set ile giriş seviyesi set arasındaki farkı anlayabileceğimi sanmıyorum. Belki ilerde sorun gördüğüm parçaları değiştirebilirim ya da farklı bir marka ve modele geçebilirim ama şimdi erken gibi biraz .
Bu arada zaten bisikletçilerde de çok fazla bir seçenek kalmamış gördüğüm kadarı ile bu fiyata bir bisiklet bulup aldığım için şanslı olduğumu düşünüyorum, renkleri ve kadro geometrisi de çok hoşuma gitti. Boyum 178 ve iç bacak boyu 80 cm, 52 kadro aldım oldukça rahat oldu. İnternetten satan sitelerin hiç birinde stokta gözükmüyor bu model ve çoğu Sportive modeli hatta uğradığım bir bisikletçi 2021 'de gelir dedi.
Dün aldığım bisiklet ile bugün bir deneme turuna çıktım ve maalesef sonu asfalta yapışarak bitti, dikkatsiz bir sürücü üzerime kırdı bir anda, ondan kurtardım ama ön tekerlek kanal tarzı yatay bir çukura girince yere yapıştım, dizim yaralandı ama buna şükür. Biraz kendime gelince ucuz (göreceli olarak tabii, herkesin kendi bütçesinde ucuz yada pahalı olabilir) bir model aldığım için sevinmedim değil. Çünkü 7-8 bin bandında ithal bir bisiklet almak için çok bakmıştım. Kaza sonrasında gidon ve sele de küçük çizikler meydana geldi.
Resimleri ekliyorum , sorusu olan arkadaşlara cevap verebilirim .