Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Tellerin çapraz gelmesinin bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, dert etmeyin bunu.

Resimde işaret edilmiş olan mesafeyi ölçerseniz, kadro boyunuzu öğrenebilirsiniz.

http://img25.imageshack.us/img25/1838/bisikletls.jpg
 
Scudo
@Sefa.

Gerçekten bu resimdeki yerden mi ölçeceğiz? Kimi sitelerde de şu "Flash" yazısının olduğu borunun ölçülmesi ile kadro boyunun hesaplanacağı yazıyor.
 
:D

Sportiveler için ya 46'lık kadro bulunuyor ya da 51'lik, 3. bir alternatif yok. Siz her 2 noktadan da ölçün, arada maksimum 1-2 santim fark çıkar ki bu da o kadar büyük bir fark yaratmaz. Elde edeceğiniz sonuç hangi kadro ölçüsüne daha yakın ise o kadroya sahipsiniz demektir zaten. :)
 
Abilerim ben bu bisikleti Ocak ayında alacağım fakat o zamana boyum tahminimce 1.61 civarı olacak.Bisiklet bana uyar mı yoksa büyük mü gelir ? Ayrıca İstanbul Saraçhane Bisiklet Çarşısından alacağım orada var mı bir bilgisi olan var mı ?
 
Ali, 225 tercihini açtığın diğer başlıkta da gördüm, orada söyleyecektim ama vaz geçtim sonradan. Madem bir de burada dile getirmişsin bunu yanıtsız bırakmayayım.

O boy ile 46'lık kadro sana büyük gelebilir. Ayrıca hevesini kaçırmak gibi olmasın ama Sportive'leri piyasada bulabilmek neredeyse imkansız gibi bir şey. Fabrika artık 224 ve 225 imalatı yapmıyor(muş). Bu nedenle hiçbir satıcı, kara kaşının hatrına Ocak ayına kadar 225'i rezerve etmez, alıcısı çıktığı anda satar o bisikleti.

Ha Carraro, 2014 model 224 ve 225 üretimi yapar ve bunları pazara sürerse bilemem ama 2013 modellerini unutup yavaş yavaş farklı bisiklet alternatiflerini değerlendirmeye başlamanı öneririm.
 
Arkadaşlar, bayramınızı kutlar, daha nice bayramları sağlıkla ve mutlulukla geçirmenizi dilerim :) hepiniz hoşça kalın...
 
  • Beğen
Tepkiler: Levent Doğan
Merhaba arkadaşlar. Malum kış geldi. Bisiklete devam edebilmem için çamurluk almak istiyorum. İki çamurluk arasında kaldım. Ama araarındaki farkı anlayamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Birincisi: (link)
İkincisi: (link)
 
Arkadaşlar Carraro nun garantisi neleri kapsıyor?
 
bianchi discovery , sedona 301 m , carraro elite man , carraro sportive 225 derken en sonunda carraro sportive 224 51cm ...

Servise otobüsle götürdüm gelirken kullandım yaklaşık 8 yada 9 km az rampalı yolda kullandım, 15 yıldan sonra unutmamışım bisiklet sürmeyi ayrı bir heyecan oldu,süper zevkli...

Servisle yaşadığım komik diyalog : Servise gitmezden önce aradım elemanı sıfır carraro aldım getireyim kur dedim ( Karraro şeklinde telafuz ederek söyledim ) yok abi dedi ben onun servisi değilim dedi resmi internet sitesinde servisi olduğun yazıyor deyince tamam abi getir dedi bisikleti götürünce niye yok dedin dedim bu carraro ( carraro ( ceyhan ) nhkşeklinde telafuz ederek ) servisi benim dedi...Tebessüm ettim bişey demedim kurdu verdi..

http://k1311.hizliresim.com/1h/5/u7pv3.jpg
http://k1311.hizliresim.com/1h/5/u7ptd.jpg
http://k1311.hizliresim.com/1h/5/u7pvu.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: Yasin Çalışkan
Bisikletiniz hayırlı olsun. :)
Fotoğraftaki ufaklık, "boyum kadar bisiklet almışlar" demiştir içinden. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf S.
@Sefa.

Ellerinden öper amcası benım tosun o neredeyse yarım saat kurcaladı ellemedik bir yer bırakmadı...
 
@engin huz


sadece 1 kez kullana bildim 8-9 km kadar elcikler hemen kendini belli etti yolda gelirken ağrı yaptı elimde muhtemelen değiştiririm...

Pedalları kalitesiz plastik zannediyordum çok güzel pedalları var gayet başarılı...

kullandıkça + ve - lerini yazarım...
 
@engin huz

Evet eldiven yoktu bide eldivenli denemek gerek..

224 e arka disk fren takılır mı acaba...

öne takılmaz maşada delikler yok ama arkada sol tarafta iki tane delik var merak ettim şimdi...
 
akıcı mı bisiklet .bir 224 kulanıcısı viteslerde geçiş sorunu var .geçerken ağır ve ses yapıyor diyor
 
f@engin huz

geçme anında ses var evet ama ondan sonra sıkıntı yok gayet güzeldi...
 
yani bu paraya bu bisiklet mi yoksa 200-300 daha fazla verip daha iyi bir şey alınabilinir mi
 
f/p açısından sportive ailesi yerinde bir karar olur.
 
Geri