Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@engin huz


bu fiyata gayet güzel bence daha fazla verilen bisikletin bundan farkı olmaz ama disk fren,bagaj gibi istekler olunca farkta olacaktır.
 
Scudo
haziran ayından beri yoğun bir şekilde kullanıyorum.. en ufak bir şikayetim yok.. tabi selesini elcikleri ve dış lastikleri değiştirdim o ayrı :)

http://l1311.hizliresim.com/1h/5/u80qq.jpg
 
Bugün yolda bir tane Carraro Force 500 gördüm,rengini çok beğendim,kendini hemen belli ediyor.

(Başlığı bir an Carraro KULLANICILARI KULÜBÜ olarak okudum.Meğersem Sportive'cilerin buluştuğu yermiş :) Velhasıl,Carraro iyidir =)
 
@Yusuf S.

hayirli olsun... guzel gunlerde kullanin insallah.
 
Eğer vites bakımlarını ve ayarlarını yaptırırsanız pek bir ses çıkmıyor. elbette üst düzey bir aktarıcıya sahip değil, ancak bizim gibi amatörler için gayet yeterli. elcikler kabus gibi. ivedikle değiştirin. Sele alıştıktan sonra bir problem yaratmıyor. ( şahsen ben 1.5 aydır yoğunluktan binemiyorum muhtemelen bir kez daha bindiğimde popo yine isyan edecek )
 
belki 2014 yılı carraro sport serisinde üst aktarıcı kullanırlar
 
2014 katalog yayınlanmış merak eden arkadaşlar için...

(link)
 
O Carraro ile bizim Carraro bir değil, sadece isim benzerliği.

Verdiğiniz linkteki 2013 kataloğunu incelerseniz "Carraro Sportive 225" adı altında bir bisiklet olmadığını görebilirsiniz rahatlıkla. Sportive 225'e en yakın model "703 Azimut" adı ile lanse edilmiş ki gerek kadro yapısı olsun gerekse fren sistemi açısından olsun ortada bambaşka bisikletler söz konusu 2013 senesi için. Haliyle, Avrupa pazarına ağırlık veren bu Carraro'nun kataloğunda yer alan 2014 modellerini burada pek göremeyiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: engin huz
İsim benzerliğinden ziyade, İtalyan Carraro'nun kataloğu. Türkiye'de isim hakkı Accell Bisiklet'e ait ne yazık ki. Ne yazık ki diyorum, çünkü İtalyan Carraro'nun sayısız modeli bulunurken, burada durum içler acısı. 2'şer tane şehir ve yol bisikleti var. Şaka gibi. İtalyan Carraro modellerinin bazılarını Erdoğanlar Bisiklet satıyor yanılmıyorsam.
 
İtalyan-Türk muhabbetini daha evvel duymuştum ama detaylı bir bilgim olmadığı için "isim benzerliği" diye geçiştirdim. :D

Bilgi için teşekkürler. :)
 
Bende ilk defa duydum. O zaman bizim bisikletler İtalyan değil Türk malı mı? Burada mı üretiliyor?
 
Bianchi'nin yan kolu olarak biliyorum ben bizim Carraroları. Her ikisi de Manisa'da aynı fabrika çatısı altında üretilip piyasaya sürülüyor.

Tabi bizim bianchi'lerde de bi İtalyan-Türk muhabbeti var o ayrı.
 
2014 CARRARO modeleri ne zaman yayınlanacak bilen var mı
 
03.08.2013 tarihinde aldım bisikleti erteleye erteleye sonunda km siparişi verdim ebay dan . aslında aklıma decathlon.com.tr den btwin count 8 modeli vardı çok övüldü ama aradaki fiyat farkından dolayı bunu aldım

(link)

Almışken şunlarıda aldım

(link)

(link)
 
1 haftalık 224 midyat yollarında harap olacak gibi , çok moralim bozuldu...

Daha iki defa binme fırsatım oldu çok guzel bir bisiklet ama yollar malesef cok berbat.

Buranın yollarına iyi araba gitmediği gibi iyi bisiklette gitmeyecek...
 
arkadaşlar sportive serisi hibrid modeldir, önde amortisörü vardır bozuk yollarda başına birşey gelecek diye üzülmeyi bırakın allah aşkına, taşların kayaların üzerinde kullanmayacaksanız hoplayıp zıplamayacaksanız hiç birşey olmaz rahat olun, asfalt, stabilize, toprak yollarda rahatlıkla kullanın
 
Merhaba ben carraro 710deore almayi düşünüyorum ve fiyatı bin yüz lira nakit alimda fikriniz nedir yada kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Merhaba ben carraro 710deore almayi düşünüyorum ve fiyatı bin yüz lira nakit alimda fikriniz nedir yada kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim
 
Arkadaşlar biraz önce internetten Carraro sportive 221 model bisiklet aldım. 540 TL nakit olarak aldım. (N11 sitesinden çek ve encard kullanarak)

Sormak istediğim aslında ben kron xc250 Disc modelinden almıştım ellerinde istediğim renkte yokmuş yeşil renk hiç sevmediğimden bende 100 TL fazla verip carraro sportive 221 aldım. Birisi şehir birisi dağ bisikleti biliyorum ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. İlk defa bu spora başlıcam tabiki daha önce çocukken bisiklet kullanıyoduk :)

Ev-üniversite arası kullanmak için kullanıcam daha çok ve asfalt yol git-gel 5 km bu bakımdan düşününce şehir bisikleti belki iyi olmuştur diyorum ama dağ,doğa hep sevmişimdir şimdi ben bu bisikletle dağa çıkabilir miyim? Tavsiyeleriniz yorumlarınız nedir arkadaşlar?
 
@ÖzgürO

şehir bisikleti senin için daha iyi olmuş bence ama 224 ü alsaydın daha iyi olurdu.
 
Geri