Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Hakan Acar

yaw, aslında kızdığım herhangi bir kişi de değil ama, insanlar, forum sitesi olayına yabancı mı? yoksa çok mu benciller?, ya da aşırı aptallar mı var aramızda? 2 sayfa önce yazdığın şeyi okumuyo herif, gelmiş tekrar aynı konu hakkında soruyo, ya da alıntı yapacak, güya sana cevap yazacak sana alıntı yapmadan, ki ekranın sağ altında alıntı yazan bir küçük kutucuk var, öyle bişey yazıyo, artık sana mı yazdı ortayamı gel çık işin içinden. forum sitelerinde eskiden rap denirdi, şimdilerde beğen falan. bundan bir haber yaw. ulan bu nasıl gençlik arkadaş. ben dinazor oldum biliyorum bunları siz... ben yokum güzel kardeşim artık bu konuda . çok yazdım, yeter. bana ''yol'' göründü :) diicem..... yine bişi anlamııcak çoğu :) haydi eywallah ...

Scudo
Evet sonunda bu rengi de görmus olduk tesekkurler cem bey.iyi günler de kullanin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: cem ayhan
teşekkür ederim arkadaşlar daha güzelleri sizin olsun inşallah...

@erphan
erphan bey umarım benim foto koyamamam hakkında değildir bu söyledikleriniz beğeniniz için de teşekkür ederim.

Benimde seleyi Bisikletevim'de ücretsiz değiştirdiler sağolsunlar, çok iyi insanlar harbiden. Bisiklete daha çok yakıştı ancak eskisine oranla daha rahatsız hissettim. Dün akşam Bostancı'dan Kadıköy'e geldim ağrım yok ancak bir kez daha test edicem karar vermek için. :) Yine de şık duruyor değiştirirsem diye üzerindeyken fotoğraf paylaşmak istedim. :)

http://i.imgur.com/oEgDsNR.jpg

@cem ayhan
yok kardeşim sizlerle bir ilgisi yok. dün özelden mesaj atan birine sinirlendim, yorgunluğum, uykusuzluğumun da etkisiyle geldim burda patladım. rahat ol sen :)hatta bir ara nasıl foto eklenir diye msj atacaktım, fotolarını koyabilesin diye ama açtığım dığer konuya çok yoğun msj geldiği için fırsat bulamadım. sorularınıza elimden geldiğimce cevap yazarım :)buarada bisikletinin renkleri hakikaten şahane. bu sebeple almayı düşünen arkadaşlara hep bu rengini önerdim bugüne kadar. güle güle kullanmanı dilerim. Allah kaza bela vermesin. buarada beyaz suluk kafesi çok uyumlu olur ;) ben de dün yeni bir yol bisikleti aldım. linkini de yukarda vermiştim, bakalım beğenecek misin bisikletimi?

• Beğen
Tepkiler: cem ayhan
@Fikret ERMEK

bence çok uyumlu duruyor :)

@erphan
teşekkür ederim erphan bey gerçekten bu renk benim de daha çok hoşuma gitti biz 2 arkadaş aldık o siyah olanı aldı ama ikisi de çok hoş görünüyor. yeni bisikletiniz hayırlı olsun. yol bisikletlerinden çok anlamam ama cantlara bayıldım çok hoş gerçekten :alkis:

@çağatay atik
Baştaki "c" harfini "k" yapıyorsunuz.

@erphan hocam aman sinirlenme sen bize lazımsın :D sportiveden ayrılmak da nereden çıktı.sen bu konunun demirbaşlarındansın etme eyleme :D

Arkadaşlar biraz da bisikletlerden teknik detaylardan felen bahsedelim.
Geçen gün 2014 sportive 224 gözüme takıldı.Sportive serisinden 2014 modellerinden bakmadığım 224 ve 330 kalmıştı 224 e bir bakayım neleri değiştirmişler dedim.
Ve anladım ki carraro'nun hakikaten kullanıcı yorumlarını dikkate aldığını anlamış oldum.çünkü bisikletin beğenmediğim demeyeyim de az sevdiğim yerleri diyeyim bir kaç şey vardı hepsini değiştirmişler.
1-)elciker değişmiş.Çok iyi görünmeselerde geçen seneden iyi duruyorlar.
2-)vites-fren kolları değişmiş.çok da iyi olmuş geçen sene vites-fren kolları tourneydi bu sene muhtemelen altus kullanmışlar.
3-)sele değişmiş.ben seleden memnunum ama geçen sene seleden muzdarip olan arkadaşlarımız olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: erphan
@ALTINBAŞAK

yok yok ayrılmam rahat ol sen :) bir anlık sinir patlaması ile yazdım öyle gece gece :( buarada dün aldığım yol bisikletini gördün mü? yukarıda linkini vermiştim. bak bi bakalım beğenecek misin? hoşça kal...

carraro 227 almayı dusunuyorum beyler

1. carraro 224 800 tl ıken 227 ye 500 tl fazla vermee degermı

2. dıger sorum ıse km saatı ıstıyorum soye saglam bısey olsun ıstıyorum memnn kaldıgınız km sayacı onerırı mısınız

@çağatay atik

1. 225 ile 227 arasında kararsız kalsaydın 227 derdim. 224 ile 225 arasında kararsız kalsaydın 225 derdim :)
2. ben Decahtlon mağazasından count 4 kablosoz aldım memnunum ama gidon boğazına takılmıyor, gidona takabilirsiniz. 48 tl olmalı. bir inceleyin derim...

hocam kablosuz lar iyimi burda bazen algilma problemi oldugunu oldugu hozdan fazla hiz gosterdfni duyfdumda

onun disinda hocam 227 nin siyah ustu mavi baski carraro cok hosuma gitti

ama 500 tl fazla edecek neyi var 227 nin 224 den

ben pek bilemdgm icin soruyoeum

@Aykut Umay

daha ne olsun :) bütçen elveriyorsa hiç düşünme al derim Çağatay kardeş ;) burası Türkiye, yarın birgün birşey çıkar, döviz artarsa seneye bu fiyatlara da bulamazsın. naçizane tavsiyemdir. ama o kadar para verecek durumum yok dersen de en azından 225 al derim.

@çağatay atik
yakın zaman önce km sayacının takılı olduğu foto yu paylaşmıştım. önceki sayfalara bakabilirsin. dediğim gibi ben memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Ergün yıldız
@Aykut Umay

hocam deore arka arttirici nedir yani kullanimda faydasi nedir

ayni sekilde altus on arttirici ne ise yarar

sizler sayenizde ogrenmis olacam bende bisiklet terimlerini

@çağatay atik
Oncelikle su soruya cevap bul.disk fren mi istiyorsun yoksa v fren mi?mesela ben de 224 var.benim amacim ozellikle bu yaz turlara cikmak istiyorum ve tur bisikletlerinde yol bisikletleri kadar olmasada hafiflik onemli.ve disk fren bisiklete yaklasik 1,5 kg agirlik katacaktir.ama dersen ki ben tur degil de daha cok sehir icinde gezinti amacli kullanacagim o zaman disk fren alabilirsin ve disk frenin tepkisi tabii ki de v frene gore daha iyidir.bir de 227 nin kompanentleri 224 den daha iyi.arka vites sistemi 3 gomlek daha ustun, on vites sistemi ise 1 gomlek daha ustun.tabii vites kollari vs.de 224ten daha iyidir.velhasil kelam disk fren istiyorsaniz ve 227yi alabilecek butceniz varsa 227yi tercih edebilirsiniz. @erphan hocam yeni bisikletinize baktim masallah cok guzel gorunuyor.her zaman ki gibi size gore buyuk kadro boyunu secmissiniz :D hayirli olsun...

@ALTINBAŞAK

hocam kullanim amacim gunde 50 km en fazla 80 km yapmak
sifir asfalt kullancagim yol uzun yol sayilir oyle sehir icinde pek surmuyorum

224 den memnun musun hocam carraro alacagina buna es deger su marka su model onerini de olabilir

onun disinda carraro 227 nin rengini cok sevdim anladgm kadari ile vites lerde bir kac kat daha kaliteli

birde hocam 24 vites senin ki 227 27 vites bu 27 hiz konusunda farkeder mi

mesela ben de 21 kron vardi pedallar 25 km hizdan sonra hizli da cevirsem bosa cevrilmeye basliyordu

yani 30 km den sonra bisikletin teker hizina yetsemitlyrdu pedallar bosa cevriyordm sanki

bende sportive 227 kullanıcısıyım pedal çevirirken yarım tur boşluk hissediyorum her viteste özellikle ortalama 20 ile 35 km hızlarda daha fazla hissettiriyor yeni başladığım için pek ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bisikleti aldığım daha 2 ay oldu ve 350 km yapabildim.

Geri