Arkadaşlar merhaba. Ben de 250-300 tl'lik keyfekeder bir bisiklet bakıyordum, fiyatlara ilk baktığımda fiyat skalasının çok geniş olduğunu gördüm. küçükken bizim için bisiklet "bisiklet"ti. hiçbirinin arasında fark yok. önce dağ bisikletlerinden araştırmaya başladım, çıtayı biraz yükseltip (450-500 tl) dağ bisikleti almaya karar verdim. alacağım bisiklete, taksit yapacağım karta kadar karar verdim ve almaya gittim. sonra "şehir bisikleti düşünmez misiniz" diye bir soruyla karşılaştım. "şehir bisikleti de ne ola ki" dedim kendi kendime. bir araştırdım, kullanım amacıma göre en uygun bisiklet türü bu. yine bir model beğendim, son anda aklımda kalmasın diye bisiklet satan son bir yere daha baktım, 3 gün önce mağazaya girer girmez vurulduğum sportive 221 ile aranıza katıldım. yaklaşık 12 yıldır bisiklet sürmemiş olan ve neredeyse hiç hareket etmeyen ben, bugün 16 km'lik ilk sürüşümü yaptım. 14. kilometrede yorulmaya başladım fakat dediğim gibi "başladım". bisiklete aklımın ucundan bile geçmeyecek bir bütçe ayırdım ( 700 tl - 9 taksit ) ama şu an için kesinlikle pişmanlığım yok.
@MUSTAFA ULULAR
gizerler'de bu modeli gördüm. eğer bakmadıysanız oradan da bakabilirsiniz.