Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@@rif Zinciri çapraz kullanmak zincire ve dişlilere zarar verir.Zinciri doğru kullanmayla ilgili konuları bir incelemenizi tavsiye ediyorum. Bir de ufak tefek seslere takılmamak lazım. Yeni bisiklet yeni parçalar. Birbirine alışana kadar sesler olabilir. Hayırlı olsun bisikletiniz.

Scudo
@yusufclp

Çoo teşekkür ederim. Demekki bisiklette de bir rodaj devresi oluyor. Zaten kuran arkadaş da söylemişti kısa süre içinde getir bir bakım yapalım diye. Ufak tefek çıkırtılar sesler normal ve herkeste oluyorsa o zaman takmam kafaya :)

@@rif 1 ay kadar kullanın sonra tekrar ayar için götürün. Zaten yeni bisikletlerde 1. ayında ücretsiz bakımı olması lazım. Kullanma kılavuzunu inceleyin. Sesler kesilir zamanla. Rodaj süresi var mutlaka. Yeni mekanik parçalar sonuçta.
Bu arada belirtmeliyim. Katlanır kullanıcısıyım. Bir Carrarom yok ama bu sportive serisini seviyorum nedense özellikle de 224 olanını. İyi günlerde kullanın.

Yusuf bey aldığım arkadaş da o civarlarda getir demişti. Zaten düzgün bir esnaf. Evet ücretsiz yapacak bakımını. Rodaj devresini ilk defa duyunca şimdş aklıma yattı herşey tekrar teşekkürler. Zaten şimdi vites çekiş sistemlerindeki sabit konuları okumaya başlayınca herşey anlam kazanmaya başladı

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Bende bugün ilk nispeten uzun soluklu sürüşümü yaptım, fenerbahçe maltepe dolaylarında
yaklaşık 23 km'lik bir sürüş oldu. ama akıcılığından ve hafifliğinden çok memnun kaldım bisikletimin.
bakalım düzenli olarak binebilirsem ilerleyen dönemlerde yol bisikletine geçmek istiyorum ama düzenli binebilecek miyim muamma.

benim bisikletin rengi açık gri aldığım yerde koyusu yoktu. koyusu da çok şıkmış.

221imle Gülbahar-Kağıthane-Hasbahçe turu ;) 15km

http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/26/7005e202f085ed91dc2be632f25519f3.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/04/26/4ed93ddbb80a06eca3228b3e9f8079db.jpg

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
224 siparişi veriyorum . Bisikletçiden.com ne zamana getirir . Burdan alan var mı ?

"UgurSC, post: 1679571, member: 56101"]@Tank08 gayet kullanışlı geldi bana, hafifte bişi, markası kron ne kadar iyidir bilmiyorum ama su geçirecek gibi bi kumaşı var. İhtiyacımı karşıladı yani. Telefon, kilit, sigara, çakmak, anahtar, şeker falan filan doldurdum hala boş yer mevcut
Anladım ama senin cevabını bekleyemedim ve bende aynısından sahibinden üzerinden aldım. Pişman olmayacağımı düşünüyorum. :krsn:
@UgurSC

• Beğen
Tepkiler: UgurSC
@intelmatiucgeni
Merhaba, ben bisikletciden.com üzerinden aldım, aldığım gün kargoya verildi, 3 gün içerisinde eline ulaşır. Şimdiden hayırlı olsun.

Lütfen Carraro alırken bir daha düşünün, eğer garanti benim için önemli değil oluşacak her sorunda ben başımın çaresine bakarım derseniz alın derim. Şikayet bölümünde de paylaştığım olayı sizinle de paylaşıyorum:

Tandem Bisiklet (Küçükyalı), İleri Bisiklet (Kızıltoprak)'ten almayın derim hatta mümkünse Carraro almayın derim...

Şöyle ki;

1) Dün Carraro Sportive 225 (2013 model) bisikletimin arka ruble dişlisi kullanım sırasında kırıldı.
2) Garantisi halen devam ettiği için Tandem Bisiklet (Küçükyalı) i aradım. Garanti belgesinde "tüm parçalar garanti kapsamındadır" yazmasına rağmen vites grubunun garanti kapsamında olmadığını söylediler.
3) Pazar günü olduğundan ertesi gün (Pazartesi günü) Carraro Türkiye fabrikasını aradım.
4) Satış ve satış sonrasında sorumlu olan müdür oldukça saygısızca daha sorunumu dinlemeden sorunun kullanıcı hatası olduğuna karar verdi (!) Uzun konuşmalar sonunda garanti belgesinde kullanıcı hatasından kaynaklanan ve garanti kapsamına girmeyen bir madde olmadığını ve bisikletin tüm parçalarının garanti kapsamında olduğunu belirtmeme rağmen saygısızca ve küçümseyerek konuşmaya devam etti.
5) Telefonu kapattıktan sonra müşteri temsilciliğinden arandım. En yakın servise gidip sorunu tespit ettirmem istendi.
6) Carraro Türkiye sitesinde yetkili servis olarak gözüken ve bana en yakın Carraro servisine İleri Bisiklet (Kızıltoprak)'e gittim. Buradan bana yardımcı olamayacakları söylendi.
7) İleri Bisiklet (Kızıltoprak)'ta tekrar fabrikayı aradım. İleri Bisikletin sahibi ile görüşmelerini sağladım. Bunun üzerine en yakın servise gitmemi söyleyen fabrika beni başka bir yere yönlendirmek istedi.
8) Sonuçta müşterinin sorunu çözmek istemeyen, garanti kapsamındaki 40 liralık parça için işi yokuşa süren bir firmayla karşılaştım.
9) Müşteriye saygı gösteren, kurumsal firmalardan ve bayilerden bisiklet ve bisiklet ürünlerini almanızı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar bende bugün 227 ile araniza katıldım şehir dışında olduğum için henüz bisikletime kavuşamadım ama çarşamba günü buluşacagız inşallah.
IMG-20150427-WA0014.jpg

Arkadaslar bana maksimum 60 liralık kilometre sayacı önerebilir misiniz kablolu kablosuz 5 fonksiyon 7 fonksiyon çok kararsız kaldım

• Beğen
Tepkiler: orhankou ve UgurSC
arkadaşlar merhba.bende sizlerin paylaşımlarıyla CARRARO 227 54 cm siyah-kırmızıyı bisikletcim.com dan sipariş ettim.1385 tl ye 6 aksitle aldım...Yanında kask ,pompa,ön arka aydınlatma,lastik tamir takımı ve kilit verdiler.. Berşembe gelince fotoğrafları paylaşıcam inş.

@daley
Merhaba. Öncelikle belirtmek isterim bisikletim üç yaşında. Ayrıca çok uzun zaman bisan dışında bisiklet kullanmayan biri olarak bana carraro uçak gibi geldi. Son olarak bu bisikletin kadrosu hariç bütün parçaları shimano yani siz muhtemelen shimanonun defolu bir ürününe denk gelmiş olabilirsiniz. Sırf siz sorun yaşadınız diye ben bisikletimden soğumam siz muhattap bulamamışsınız. Demirden korksak bisiklete binmezdik. :harika:

20150425_162703.jpgAyrıca ben 117 kiloyum ve iyi taşıyor. ;-)

@UgurSC arka ışınızın marka modeli nedir? memnun musunuz?

@Tank08 bence arka çamurluk biraz abartı olmus gibi

@Tank08 ön çamurluk bence hoş duruyor. Markası nedir acaba?
Ama arka çamurluk bencede abartı duruyor =)

Ayrıca carraro kullanan arkadaşlar, benim 221in gidon sürekli neden gevşiyor? Alalı 1 ay oldu?

• Beğen
Tepkiler: artvandaley
Arkadaşlar bunu konu olarak açmak isterdim ama yetkim yok şu an çünkü yeni üyeyim .
Ben carraro224 aldım . Bunun üzerine ne gibi aksesuarlar önerirsiniz ? Benim aklımda km saati , sele kılıfı , kask var kısacası bir bisikletçide olması gerekenler süper işler yapmayacam Şehir içi

Geri