Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

(link)
(link)

İZMİR CİVARI TAVSİYE EDERİM MERİDAYI ÇOK BEĞENDİM

Scudo
merhaba carrarosever arkadaşlar :) ben de dün 230 siparişi verdim. bir iki güne gelecek diye umuyorum. ben bunun ilk kurulumunu -gidonu ayarlama, pedalları takma vs- kendim yapıp sonra servise gitsem olur mu? garanti açısından sıkıntı doğar mı? evim çok uzak çünkü servise. zaten servis de kendilerinin carraro servisi olduğunu bilmeyen elemanlardan oluşuyor. önceki bisikletim de carraro'ydu. ilk kurulum için götürdüğümde zor ikna ettim kendilerini carraro'nun bianchi'nin bir markası olduğuna :D

Yok mu sportive 321 kullanan;)

(link)
şöyle bir gidon aynası taktırmak istiyorum da bisikletlerin üzerindeki elcikler ucu açılıp kapanabilen cinsten değil dimi. en ucunun kesilmesi gerekiyor gidonun ucuna aynanın modifiye edilebilmesi için.

@satahan

tabii, aslında doğru olan kurulumu onların yapması, ama maalesef kurulumu sanırım bizler daha iyi yapıyoruz.
oraya gideceksin, suratlar bir karış, ilgilenmezler, bekletirler, acemi muamelesi yaparlar, para almıyorlar ya, bin dereden su getirirler.
ama maalesef adamlarda garanti belgesine imza ve kaşe yetkisi var.
kendin kurulumunu yapıp imza atmalarını rica edersin. atmazlarsa gözlerinin önünde sök ve "alın kurun imzalayın o zaman" de bakalım. ne yapacaklar? mecburen imzalayacaklar.

• Beğen
Tepkiler: satahan
Selam dostlar. Ben de sportive 225 2015 model sipariş verdim. Akşam 6 gibi sipariş verdiğimden bugün yani 8 mayısta kargoya verilecekmiş.
Boyum 188 ve ellerindeki en büyük kadro 51 oldugu için onu almak zorunda kaldım. Sepeti kaldırıcam zaten muhtemelen. Sizce boy sorunu yaşar mıyım?

@macasxxx benim boy 180 51-52 kadro ufak geldi 55 cm lik aldim, muhtemelende sana ufak gelecektir, seleyi bayagi bir kaldirman gerekecek, keske netten arastirip bir boy buyugunu alsaydin. Sele yukarda direksiyon asagida olacagi icin bayagi bel agrisi cekersin demedi deme

• Beğen
Tepkiler: mustafa1445
@macasxxx
KADRO BOYU ÇOK ÖNEMLİ BÜYÜK BOY ALAYDIN KEŞKE

herkese merhabalar 224 e takılabilen en ince lastik nedir acaba ve takılmış resim varmı acaba...

• Beğen
Tepkiler: akndgl
@googoo__

@obezkirpi

@mustafa1445

@Gökhan BİROL

Arkadaşlar yardımsever hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim. Ancak hem iyi seviye kullanıcı arkadaşlara he mde siteye sorduğumda 51 kadronun ideal oldugunu söylediler. Sitenin açıklaması ise ''51 kadro size gayet uygundur. Zaten en fazla 54-56 kadro mevcut bunlar da zaten 2.00-2.10 metre boyu olanlar için'' dediler. sipariş de yola çıkmıştı hakkımızda hayırlısı...

2-2.10 için 54 uygun demek? İyi ucmuslar :)

@macasxxx satici her zaman elindeki urunu boyun 1.65 de olsa 2 metrede olsa bir sekilde kilifina uydurur urunun elinden cikmasi icin yirmi kere takla atar bunu unutmayin. Kisa bu abi dersin hemen seleyi isaret eder hemen bir somun hareketiyle bin bakalim semerin üzerine der sende binersin o artik senindir :))

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Arkadaşlar 225 ile 227 arasında kaldım, öneriniz nedir?

Arkadaşlar 227 ile yaklasik 150 km yol yaptim bakıma götüreceğim özellikle önerdiğiniz bir şey var mı? Ne yapmam gerek birde aldığım yer ilk bakımın ücretsiz diger bütün bakımların ücretli olduğunu söyledi gerçekten böyle mi

@GoGoRa
225 ile 224 arasında fark olarak sadece disk fren olması lazım. bu yüzden 224 tavsiye ederim. 227 biraz daha üst vitese sahip(kollar ve ön vites altus, arka deore) fark eder diyorsanız 227 alın.

@0burakkara0
ilk bakım ücretsiz oluyor, biraz daha basit sanırım, kurulumdan sonra vida gevşedi mi, fren tutuyor mu, yanlış takılan yer var mı gibi. ben de geçen gün götürdüm, garanti-fatura bile sormadı adam, bıraktım, ertesi gün akşam işten gelince aldım.

Geri