Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Bende bugün teslim aldığım gibi topladım bisikleti kısa bir test sürüşü yaptım ve ilk izlenimlerime göre sele hariç gayet memnun kaldım alacak arkadaşlara benim de tavsiyem sele yönünde olacaktır. Değiştirilmesinde fayda var.

Dosyalar

• sokakk.jpg
    sokakk.jpg
    101,2 KB · Okunma: 33
  • 20150709_115948.jpg
    20150709_115948.jpg
    94,7 KB · Okunma: 36
Scudo
Geçen pazartesi bisikletle düştüğümde arka disk yamulmuş :( Bir de zincir sesi çıkıyor pedal çevirdikçe, hışır hışır. Her viteste yapıyor, kadans arttıkça daha çok artıyor ses

@Ahmet Teke
Bi servise göstersene hocam. Zaten kötü bir kaza geçirmişsin. Allah korumuş. Vites ayarı bozulmuştur onda sıkıntı olmaz da disk değiştirmek gerekir herhal.

@Metawox
Disk çok yamuk değil, kazadan sonra 20 km sürdüğümde anlamadım bile. Evde zincir sesine bakarken fark ettim. Yarın bi servise gideceğim kısmetse

@Mustafa_Sayar@TorukMactoo

ben bunu kullanıyorum 85 kiloydum suanda 77..boy 174 Gayet rahat bir sele ama 30km yapınca uyuşma yapıyor.Bendeki bunun daha genis olanıydı.bu linkteki 60 derecelik oturus acısına göre..Benim aldığım 90 derecelik oturus acısına göre idi.

(link)

@Ahmet Teke

disk için ayar yapmayı denedinmi..Diskin üzerinde 2 tane alyan vida var onları 1 tur gevşet.Sonra freni sık bırakmadan gevşettiğin vidaları sık..balataların diski ortalaması lazım..Sürtmez ise sorun yok.Benim diskte yamuk dönüyor ben bu şekilde düzelttim suan sürtme yok.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa_Sayar
@devilmycarlos

Kaliperin değil mi ????

@devilmycarlos
Abi disk hafiften sürtüyor ama çok hafif, yavaşlama yapmıyor saldığımda tekerleği. Önemsenmeyecek durumda

Merhaba arkadaşlar, dün itibariyle uzun yıllar sonra bisiklet aldım. Onceki bisikletim turkiye gazetesinden kuponla aldigim bisan mantun cat bisikletti, simdi ise sipirtiv 227 aldim Allah utandirmasin. İlk olarak kask, kilit ve km sayaci alacagim, forumdan araştırıyorum, herkese saygilar.

Dosyalar

• 20150711_151033.jpg
    20150711_151033.jpg
    123,1 KB · Okunma: 37
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.

Arkadaşlar sportive için lastikler ile uyumlu yedek iç lastik alan varmı acaba varsa nerden aldınız marka fiyat link vb paylaşır mısınız. .?

@dengetekerci
Decathlon'dan çiftini 10-15 liraya alabilirsin hocam...

@dengetekerci
İğne uçlu uzun olanlardan vardı merterdeki decathlon da

@dengetekerci
Decathlon un internet stoklarında yok ama mağazada var görünüyor lâkin bana görevli bulamadı. Anlamadım bu işi...

@fizyoterapist_66
Mm olarak 2205 mm ya da 86.81 inc. Olması gerekiyor. 700x35c ölçüsüdür. Eğer yine emin olamıyorsan. Bisikletin sibop kısmının yere getir ve çizgi çek bisikletin tekerleğine 1 tur attır ve sibop yere gelince bir çizgi daha çek ve aradaki mesafeyi bir metre ile ölç onu gir.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/uploadfromtaptalk1436735819055-png.26963/

700x35c 43 mü 45 ni alacaz?

Geri