Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Konnel
Haşim işcan daki bisikletçilerden bakın.
Daha cana yakın esnaflar var orda. Mercedes bmw lüks oto bayisi tavrında olup ukalalık eden ve kazıklamak amacı güden satıcılar dan hiç hazzetmiyorum bende

• Beğen
Tepkiler: Konnel
@kursatihtilali
Elektrik bandı sarmasan iyi olur kardeş. Malum sıcak plastik ve yapışkan şeylere pek yaramıyor. En kötü su borusu yalıtım köpüğü al kes biç.

@Konnel
Şirinevler de çelikoğlu bisiklet te AbdulHadi bey var. Servisi ama aradığınız modeli bulmak konusunda yardımı olabilir bi arayın yarın bence. Aynı zamanda beylikdüzü tarafında da salcano nun en büyük satış servis onların diye biliyorum

@dengetekerci dün aradım ama ellerinde istediğim model yokmuş, telefondan sorunca da pek ciddiye anladığım kadarıyla gidip konuşmak gerekiyor bilgi için teşekkür ederim.

İkinci el 224 alarak aranıza katıldım uzun zamandır takipteyim konuyu. Bisikletim 08.2014 faturalı 2014 model.

Arka bagaj, camurluk ve sele önerisi bekliyorum
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/31/372a744ec361d30ccc91c06857041abd.jpg

• Beğen
Tepkiler: poet
@dengetekerci

Açıklama için çok teşekkürler. İç bacak ölçmedim fakat city modellerinde 46 kadro bana büyük geliyor sele sıfırda olmasına rağmen ayaklarımın ucu ile yere değiyorum herhalde bacak boyum kısa. Şunu sormak istiyorum. Dağ bisikletleri yapı olarak city modellerden daha mı küçük bana daha uygun mu olır acaba ? Yani 44 kadro falan olmalı benim için.

@Brandon
Dostum sen bir de mossoya bak istersen mosso kadroları daha alçak olabiliyor

@Metawox
Bir de sen kadroyu nasıl bedenine göre deniyorsun. Seleden öndeki paralel boruya inince sırtını selenin önüne dayadığında yere tam basıyorsun, bacak aran ile boru arasında 2 parmak boşluğun kalması kafi oluyor. Bu şekilde mi ölçüyorsun

@Metawox

Dostum; ayakta sele iki bacağımın arasında iken ayaklarım yere zor değiyor. Parmak uçlarımla basıyorum.

@Brandon
Seleye oturunca zaten parmak uçları ile basılacak şekilde olması gerekiyor. Kadro ölçümünü üst kadro borusundan deneyerek yapmalısın. Dediğim gibi üst kadro borusuna in ayakların yere tam bassın. Kadro borusu ile apışaran arasındaen az 2 parmak olması kafi olur. Ölçümün yanlış demek istiyorum.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/01/9ef2bf5aab7190466a67a42bf1049514.jpg

Bakim sart dedik dustuk yola.
Metroya bisiklet sokmak ne kadar ölummus.Bisiklete bilet kesmeyi biliyorlar ya dedim belden ameliyatliyim asansorude kullanan yok istasyon zaten bostu yolcuda yoktu asansoru yasak diye kullandirmadilar insanlik olmus arkadas bazi durumlarda hicmi esnek olunamaz anlamis degilim.Bisikleti merdivenden indir cikar belim koptu boyle duzenin icine edeyim.

Bu sabahın çok erken saatlerinde Beylikdüzü eski sahildeydim. Normalde denize doluşan güruh tarafından işgal edildiği için durmadan 20 mt gidemediğim bu yol, resimlerde de görebileceğiniz gibi bomboş. Güzel bir 37 dakikalık sürüş oldu. Güne erken başlamak iyi oluyor. :)

(link)

(link)

(link)

Arkadaşlar Carraro sportive 327 mi aldım ve eve kadar 11 km yaptım havası gayet iyiydi ve odanın içinde muhafaza ediyorum 4.gün oldu ve arka lastiğin binince havasının biraz indiğini fark ettim
patlamışmıdır ve bunu benzin istasyonunun dijital pompası ile hava bassam olurmu nasıl şişircez normal havası 50 ps galiba ?

Bence patlamamıştır, balkonda tuttuğum için dönem dönem azalıyor basınç benim lastiklerde de. Ayrıca hep benzinlikte basıyorum havayı. En fazla 77 psi yazıyor diye hatırlıyorum ben ama tedbiren en fazla 70 psi basıyorum. 50 basarsanız hem boşa güç harcarsınız hem de patlamaya karşı direnci biraz daha azaltmış olursunuz.

Lastik havası çok önemli. Belli değerin altındaysa hem çok yoruyor bisiklet hem de lastiğe zarar veiyor. bende 70-75psi arası basıyorum.

Geri