Herkese Merhabalar aranıza bugün Carraro sportive 124 26" ile katıldım. Sirkeciden 675 TL bir rakama aldım. Dün akşam ilk gezintimi yaptım yaklaşık 8 Km'lik bir gezintiydi. Tek problemim seleydi tabi ki ona da alışırım gibime geliyor. Yavaş yavaş sizlerinde yardımı ile bir kaç aksesuar ve yedek parçalarla güzel hale getiricem inşallah...
@CanSAYGI Evet, burnu çok havada. Selenin altındaki vidayı gevşetip açı vermeli. Ayrıca fazla arkaya da gitmesin gidon uzak kalır, rahatsız edebilir. Boyunuza göre de sele yüksekliğini aşağıdaki linkteki gibi yaptığınızda en rahat sele ayarını yapmış olursunuz.
http://Bilgisayar\GT-I9300\Phone\DCIM\Camera\20150909_232626 Hayırlı geceler.Dün akşam Carraro Sportive 227 modelini çokşükür alıp aranıza katıldım Kullanımla,bakımla ilgili uyarı,bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim.
@Arda Oral
Model farkı olabilir. Fark ettiğim bir diğer durum, bazı 330'ların arka aktarıcısı Deore, bazıları Deore XT. Bendekinde Deore yazıyor, seninki üzerinde Deore mi yazıyor XT mi hocam? XT daha üst
Yeni carraro alan arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız pedallarsınız.
Bisikletin ilk kurulumunda Sele ayarınızı doğru yapmanızı kesinlikle öneririm bunu hafife almayın.
Ayrıca kurulumu siz yapacaksanız bisiklet yürür aşamasına getirdikten sonra, civardaki işi bilen bir bisikletçiye götürüp vites ayarlarını kontrol ettirin. Gidonda, selede, ön ve arka arttırıca sıkılması gereken vidalar onlara da baktırın. Rötorların balatalara sürtme durumunu kontrol edin eğer tam bilginiz yok ise vitesleri ayarlamak için gittiniz bisikletçide bunları da kontrol ettirin. Şimdilik söyleceklerim bu kadar
@turker.karatepe teşekkürler ben bisiklet mağazasndan hazır aldım gerekli her işlemi orada yaptılar 1180 lira fiyat nasıl sizce ? Merida crossway 40 modelinde aklım kaldı onuda inşallah öğrencilik sonrasında alacağım 30 viteslisini Ayrıca 27 vites bisikletle ulaşabileceğim en yüksek hız ne olur acaba? dün akşam gösterge yoktu ama 35-40 km hıza ulaştım galiba son viteste normal tempoda
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Ziyaretçi olarak forumu ve konuyu takip ediyordum. Üye olduktan sonra ilk mesajım olacak umarım artık burada sizlerden önemli bilgiler edinirim.
Öncelikle Sportive 227 modeli almaya karar verdim. Bulunduğum şehirde sadece carrarobisiklet.com sitesinde görünen mavi-eflatun tarzı renk olduğunu söylediler. Yalnız başka sitelerden lacivert renkte gördüm. Katalog indirdim fakat orada da renk seçeneği yok. 227 modelinin renk seçenekleri nelerdir? Ayrıca 181 cm boyum var. İç bacak boyum 81 cm. Ben 51 cm kadro düşünüyordum fakat yetkili satıcı 54 cm tavsiye etti ve bacak boyun uzun 54 cm olur sana dedi. Bende muallakta kaldım. Bisiklet hazırda olmadığından testte edemedim. Bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.
Meraba abiler ben foruma yeni üyeyim ve ilk carraromu alıcam kararımı verdim 225 alıcam ama ankarada iyi carraro nereden alınır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler