Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@y.oruc Hayırlı olsun. Bi sonraki maaşta Brooks B17 sele takarsan problem çözülür ;)

Scudo
@Zfr

Siz de kadronun 2015 olduğunu -umarım olmaz, olsa da benim için çok önemli değil gerçi, bir fark yok çünkü- görünce çok şaşırmayın, zira fabrikanın hala üretime geçtiğini sanmıyorum, eski kadroyla farkı sadece stickerlar zaten, yeşilleri yapıştırıp gönderiyorlar.

@y.oruc

Bisikletiniz hayırlı olsun, kazasız, belasız sürüşler olsun. Seleye de biraz süre tanıyın bakalım, alışırsınız belki.

@ÖmerMurat

@y.oruc aynen o rahatsızlık biraz hamlamakla ilgili, aman aman bir şikayet görmedim sportive kullanıcılarından bu konuda, epey götürür yani. Ama orta ve uzun mesafe tur düşünürseniz, birkaç ay öncesinden dediğim seleyi almakta fayda var.

@ÖmerMurat evet olabilir, ama dediğim gibi imalat yılı çok önemli değil, dediğim mevzu renk üzerine, geçen yılın rengi bu yılın rengi babında. Ama fiyat değişimi anlaşılır değil açıkcası, hoş olmamış o konu.

Dostum peşin peşin sele falan alma sakın. Kırmızı 227 var bende. Selesi gayet rahat ben hiç rahatsız olmadım gayet ergonomik. Biraz dene ondan sonra karar ver alıp almayacağına. Ayrıca yıl olmuş 2016 hala yok o kız rengi bilmem ne aşın bunları artık lütfen...

@televole2
haklisiniz hocam ben sadece sizlerin fikrini almak istedim.

@ÖmerMurat
hocam carraro yazilari stickermi ? yani cikna ihtimali varmi. yoksa boya baskimi
butun modeller icin soruyorum 2015 2016 farketmez

@ÖmerMurat
kotu olmus sticker olmasi.kolayca cikabilir gibime geliyor

@yahya09 Fazla suyla temas ettirmezsen, hafif ıslak süngerle falan silersen sadece temizlemek için ömrünün uzayacağını tahmin ediyorum çıkartmaların. Tabi boyaya zarar verecek sprey ve yağlara değinmiyorum bile.

@Zfr
hocam dalga gecmeyin :) yakindan hic gormedim bisikleti ve gorme sansimda yok o yuzden cok soru sordum

carraro 225 satıyorum 2015 model yer istanbul gaziosmanpasa.Düşünen olursa mesaj bırakabilir.Gecen sene mayısın 20 sinde aldım.

Sağolun Zfr , ÖmerMurat , bisikletimden çok memnunum. Ayrıca bisikletim 2015 model ve fiyatı da 990 tl. Açıkçası her yönüyle çok güzel oldu ;)

2015 Carraro 224 almayı düşünüyorum.Boyum 1.85 Bisiklet ve kadro boyu konusunda fikir verirmisiniz

@Kazım kuru55
Boyum 1,88 54 kadro bana tam oldu. Eğer bulabilirseniz, size tavsiyem 54 kadroyu bir denemeniz yönünde.
Ekleme: 224 var bende de ayrıca. 2015 ağustos da almıştım. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. 225 ile 224 arasında sadece fren farkı var mesela. 225 üstünü kıyaslamıyorum tabi ki fiyat olarak farkları olacaktır üzerindeki ekipmanlardan dolayı. Ben v fren kullanmak istediğim için 224 seçmiştim.

@Kazım kuru55 boyunuz kadar iç bacak boyunuz da önemli, kadro boyu tercih ederken ilk önemsemeniz gereken aslında iç bacak boyunuz, ikincisi varsa şansınız bizzat denemeniz, bisikletin performansıyla ilgili paylaşımları önceki sayfaları karıştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun bisikletiniz :)

Arkadaşlar bu forumdaki ilk mesajım ancak uzun zamandır takip ediyorum forumdaki paylaşımları ufak tefek bilgiler edindim. Carraro almayı kafaya koydum genellikle şehir içinde kullanmayı düşünüyorum. Belki çok nadirende olsa topraklı yollarda kullanabilirim. 224 - 225 - 227 hangisini almam mantıklı olur. 224 v fren olduğu için biraz daha mantıklı gibi geldi ama bilemedim. Bütçe konusuna gelirsek yeni biriktirmeye başladım üni öğrencisiyim muhtemelen 1.500'e kadar çıkabilirim.

Geri