Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

arkadaşlar soruma cevap alamadım tekrar yazıyorum kusura bakmayın...sizlere danışmak istediğim bir konu var..yaklaşık geçen mayıstan beri salcano 20 hd kullanıcısıyım yaklaşık 1200 km yol yaptım aslına bakarsanız bir sıkıntım yok bisikletimden memnunum ancak carraro sprotive 230 30 v hd son 2 3 gündür ilgimi çekiyor...kullanan arkadaşlar tavsiye edermi? benim kullandığım salcano city sport 20 hd ile arasında çok fark varmı? 1000 tl gibi bir farkı ödemeye sizce değermi deneyimli olanların cevap yazmasını rica ederim..özlden msj gönderirseniz çok memnun olurum...ben vitesleri haricinde bir fark görmedim...vitesin deore olması kullanımda çok fark ediyormu? benim göremediğim başka farkları varmı ?birde ağırlık farkı varmı acaba? 20 hd yaklaşık 13.50 14 kg gibi söylediğim carraro modeli kaç kg dir?

Scudo
@onur mutlu deore olması artı bir özellik lakin önceden de kullanan biriyseniz muhtemelen sürüşünüzde bu farkı göremeyeceksiniz. Shimano yetkili bayii çalışanlarına setlerin arasındaki farkı sorduğumda şu cevabı vermişlerdi. (Rakamlar semboliktir)Biriyle 10.000 km, bir üst modelle 50.000 kmlik yolu ilk günkü gibi gidersin. Yani fark daha çok uzun özürlü olmasında ortaya çıkıyor. Onun haricinde sürüşlerde gözle görülür bir fark olmadığını söylüyor. (Tabi tam bir profesyonel olmamak şartıyla farketmez)
Bence ortada 1000 liralık farka kaydedeğer bir durum yok.

@yunuskent modellerin hepsi işini görür. Bisikletçiye git hangisi gözüne hoş geliyorsa, içine siniyorsa onu al derim. Zira bisiklette renk vs de kişisel olarak içe sinmeli diye düşünüyorum.

sıfır ayarında 1200km gittim ekstralarıyla carraro 225 bisikletimi satıyorum.sıfırına fazla para odemeyin.46 kadro yanında ekstra arka bagaj,vellgo pedallar plus barend elcikler.merida suluk kafesi,a adet plus arka lamba 2 adet ön far..ilgilenen olursa pm atsın..Evlenecegim için satıyorum.

arkadaşlar internetten carraro 224 veya 327 almayı düşünüyorum(düşük fiyatlar var) sizce ne kadar güvenli olur?mağaza n11 spordünyası.

@Kazım kuru55 forumda doğru kadro boyu seçimiyle ilgili konu başlığı mevcut, oradan daha detaylı bilgi edinebilirsiniz, bisikleti kullanım amacınıza göre (şehir, tur veya performans) kadro boyu hesaplamaları üç aşağı beş yukarı değişken olabiliyor. Fakat size uygun olan 54 veya 56 gibi görünüyor, yine de temelde yapmanız gereken bence bizzat denemeniz, beni veya bir başkasını dinleyerek 51, 54 veya 56 cm kadro alıp ileri de sağlık sorunlarıyla, ağrı ve sızılarla uğraşmak istemiyorsanız bence bizzat alacağınız bisiklete dokunun ve deneyin, saygılar.

@mehmet demir06 Ben olsam almam.Çünkü malum bizim kargocuları biliyonuz fırlatıp atıveriyorlar.Bisiklet parça parça bile gönderilse o parçalar birbirine çarpıp zarar görme ihtimali çok yüksek.Kadro boyu seçimi var birde.Başına çok şey gelme ihtimali varya şimdi böyle düşününce çok sakat bir iş gibi gözüküyor.

@mehmet demir06 internetten alışveriş birazcık şans meselesi sanırım, çünkü çoğunlukla sorun yaşanmasa da sorun yaşayan arkadaşlarımız mevcut forumda. Özellikle kadro veya bisiklet alımlarında nadiren de olsa bazen ezilmeler yaşanabiliyor kadrolarda. Sizin de başınıza böyle bir şey gelebilir diyemem, lakin yaşayan arkadaşlarımız var aklınızda bulunsun. Bir de üşenmeyip geçmiş sayfalara gözatsaydınız görürdünüz sorun yaşayan arkadaşları ve "acaba alan var mı internetten?" gibi bir soruya gerek kalmazdı, lütfen geçmiş sayfalarda gezininiz, saygılar.

@mehmet demir06
ben almadim fakat alicam.guvendiginiz yerlerden alirsaniz sorun cikmaz diye dusunuyorum.kargoda hasar durumunda neredeysr her satici yenisini yolluyor.(veya yollamiyor) :) o yuzden guvenilir,ün yapmis yerlerden alabilirsiniz.pekte birsey olacagini sanmiyorum kargo sirasinda.kargocularinda icinde bisiklet oldugunu anlayacagini dusunuyorum.en azindan bu agir birsey diyecekler ve atmayabilirler oyle kolay kolay.sonucta onlara kesilir faturasi :)

@mehmet demir06 Bende bu olayı accel bisiklet mağaza satıcısından duymuştum.Bazı bayilerin elinde kalınca satamayınca 1 , 2 yıl geçince bu internetten sata kişilere uygun fiyatlı veriliyormuş.Mesela fotoğrafta 2016 resmi varya ucuz olduğundan 2014 gönderiyormuşlar falan filan.Geri iadede de sorun filan çıkıyorlarmış o iş yalan oluyomuş alan kişi 2014 model aldığıyla oluyormuş diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem

bide şey internetteki mağaza şunu dedi,kurulum yapıldıktan sonra iade almıyormuş?ne kadar mantıklı anlamadım,kurulumu ben yapamam zaten.

kurulumdan sonra geri iade olma ama herhangi bir sorunda garanti kapsaminda iade olur diye biliyorum.tam emin degilim tecrubeli kisiler yazarlarsa iyi olur

@mehmet demir06 bisikleti topladıktan sonra yani tek parça haline getirdikten sonra diyelim ki viteslerde sorun çıktı ne yapacaksın ? Viteslerde sorun olup olmadığını kurmadan nasıl anlayabilirsin ? Buna ilişkin bi soru sorar mısın ? Der misin bisikletin kurulumunu yaptıktan sonra sorun çıktı geri iade edemiyoruyum diye ?

Çok açık yanları bu gibi milleti kazıklamaya çalışanlar insanlar , insanları bisikletten soğutuyorlar sorunuyla uğraş , iade ile uğraş yok 2016 diye alırsın 2014 gönderirler falan filan . Birde Türkiye'nin internet satıcılığı kanunlarının çok açık yanları var.Milleti kazıklamaya birebir :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet demir06
@Baturay T. aynen,bi hata çıksa üründe,düşünemiyorum,yatan para nolacak acaba.ama kaliteli hizmet verenlerde var,bize dek gelirmi bilmem!

@mehmet demir06
Ben aldim iyi paketlenmisti. Bi sorun cikmadi. N11 bisikletpro magazasindan aldim. On masa cok az egrilmisti kurdururken elle duzelttiler. Tamamen sans isi.

Geri