@efe_20 amasya dan koçak motoru diye satıcı var n11 de oradan mi aldın cuma günü n11 de 111 tl + 50 tl puan indirimi vardı bu arada hayırlı uğurlu olsun ben de alacağım bisiklete karar verdim resmini ekleyeceğim şimdi 2015 model olanını bulabilirsem çok iyi olacak.
Yalnız bisikletcilere gittiğimde yada nette baktığımda ilanlarda bu rengi göremiyorum ekleyeceğim resimdeki bisikleti olan ve tam renginin ne olarak geçtiği konusunda yardimci olacak arkadaş varsa çok sevinirim.227 sportivin mat siyah ve mat mavi geçiyor diye biliyorum ama hiçbir bisikletcilere yok malesef.
@EnDy05-55 evet Koçak motor. Adamlar hemen telefon ile iletişime geçip bilgi verdi. Fiyat çok uygun geldi. 2016 lardan 150 tl daha ucuza. Ayrıca N11 de 22,44,66,111 tl lik indirim kuponları verdi. Gerçi hepsini kullanmak için alışveriş yapar mıyım bilmiyorum ama yinede iyi geldi fiyat. İyiki buradan almamışım. 1100 ü zorla 5 é bölecekti. Birde 2016 olsa canım yanmayacak. Renk meselesini yanlış bilmiyorsam her yıla has belli renkler oluyor. Öyle her istediğini bulamıyorsun. Ben şimdi sağlam bir kilit bakıyorum. Çaldırırsam hanım yer beni. Benim de içim yanar zaten. O iş önemli
Arkadaşlarım ve abilerim bana önerebileceğiniz yada kendinizinde kullandığınız bisiklet aksesuarları varmıdır ? (Sırt çantası, matara, yol bilgisayarı, aydınlatma sistemi, kask, vs. ) TEŞEKKÜRLER...
Arkadaşlar merhaba. İlk bisikletimi alacağım fakat birkaç model arasında kararsız kaldım. İlk olarak mosso legarde 1624 ü almayı düşündüm. Sonrasında başka modeller de dikkatimi çekti. Aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz? V veya hidrolik fren olmasının artı veya eksi yönleri nelerdir? Teşekkürler.
@ilkay347893 şahsi tercihim carraro sportive 224 oldu. Çok araştırdım. Mosso da güzel ve aynı özellikleri daha ucuza ama benim bulunduğum bölgedeki servis sıkıntısı beni geri adım attırdı. Birde 2. El de carraro değer kaybetmiyor. 224 ile 225 arasında sadece disk fren farkı varmış zaten. Ve mi disk mi diye 250-300 tl fazla para vermenin lüzumu yok diye düşündüm Kendi adıma. O paraya aksesuarları alacağım. Disk frenin bakımı zahmetli demiş bazıları. Ne derece doğru bilmiyorum. Bende bu işlerde yeniyim.
benim kullandığım bazı ekipmanların linklerini paylaşıyorum, bir kısmı henüz elime ulaşmadı onları da gelince paylaşırım.
Not: Ben uzun turlar için ekipman topluyorum, dolayısıyla aradığım özellikler normal bir kullanıcıdan daha farklı oluyor böyle olunca da doğal olarak bazı ekipmanların fiyatları sizin için yüksek olabilir, ancak yine de değerlendirme size kalmış.
Ben ebay'den aldım. Çok seçenek var." Bcyle front light " olarak aratabilirsiniz. Önemli husus güçlü olsun istiyorsanız >2000lm(lumen) olsun. Bu aydınlatma gücünü gösterir. Bunun yanında paket içeriğinde kesinlikle pilin şarj aparatı olsun. Çünkü büyük boy ve şarj cihazı TR'de bulunamayan bir pil işe gelmesi muhtemel...Pil ve şarj durumunu teyit etmekte fayda var.
ROSWHEEL 60L Su Geçirmez Bisiklet Çanta Panniers Çift Yan Arka Raf Kuyruk Koltuk Trunk Çanta Pannier Yağmur Kapaklı Bisiklet Çanta
(link)
(from AliExpress Android)
Yeni bisiklet alacağım ancak bütçem max/1000 TL
Gerek bütçemin kısıtlı olmasından gerekse dolar kuru yüzünden 2. ele yönelmek durumunda kaldım 2. el salcano City sport 20hd buldum 850 TL ye ama kime sorsam şehir bisikletine gore ağır olduğunu onun yerine V fren Carraro şehir bisikleti almam gerektiğini söylüyor sizin fikriniz nedir
@AlpKemal
Geçmiş olsun öncelikle ben istanbuldan özkan aynı makinayı kullanıyoryz bende çok memnunum dün bursa iznik gölünü gezdik 160 km yol yaptık bu bisikletin en sevdiğim özelliği dayanıklılığı ve akıcılığı aşığım resmen yol konusundaki mesajına katılıyorum ama ülke olarak bisiklete saygı çok az o kültür yok buna belediyeciler de dahil tabi inşallag daha iyi olacak tekrar geçmiş olsun... Sevgi ve salamlarımla
@Timbildor , dostum bence fiyata bi 80-100 TL daha ekleyip carraro 224 almanı tavsiye ederim ben kendim 227 kullanıyorum ve çok begeniyorum ama 224 de binme şansım oldu cidden seri olarak çok akıcı ve kullanışlı bisikletler ...
Ha birde bisikletler hakkında çok bir şey bilmiyorum bende Yeniyim sadece kendi yaşadığım deneyimi aktardim saygılarla ...
Pazar günümü bisikletim ile resim çekmeye ayırmıştım ve biraz oynamalarla harika bi resim çıktı ortaya wallpaper tarzı bişe oldu.(Carraro Sportive 227)
@kblglmz Hayırlı olsun Öncelikle bende bu bisikletin aynısını almak istiyorum ancak 90 kiloyum ve Bulunduğum ortamda bolca arnavut kaldırımı ve bolca kasis bulunmakta Ayrıca 5 ay kış yaşanmakta ve Yerden kar kalkmamakta bu koşullarda bana bu bisikleti önerirmisiniz Bu arada bisikletin tekerleri Patlamaya dirençli lastikler mi. Ayrıca mikrofon kullanarak yazdığım için hatalar için özür dilerim