Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Timbildor

Merhabalar,

Salcano'yu almadan önce satış sonrası servis şikayetleriyle ilgili kısa bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim, saygılar.

Çok soru soruy orum kusura bakmayın para biriktirme ne alacağım netleşmedi o yüzden , karar vermedim yardımcı olur musunuz yada daha iyi bir öneriniz varsa alabilirim . 1) (link) 2) (link)

@Emin ak

Merhabalar,

keşke forumun arama çubuğunu kullanmayı deneseniz, hem daha hızlı yanıt bulacaksınız aradığınız sorulara, hem de farklı kişilerin tecrübelerini hatta incelemelerini göreceksiniz. Hatta kullanıcılara özel mesaj atıp deneyimlerini sorabilirsiniz. Örneğin;

Link
Link

Saygılar.

Not: Bu da sevgili @Anonim nun inceleme videosu, youtube'daki kanalını da incele bence diğer ekipman tercihlerin ve temel bilgiler için.

@gunduzalperen

Öncelikle teşekkürler. Size şöyle söyleyebilirim; 90 kilo olmak sorun teşkil etmeyecektir ama zamanın çoğu karla kaplı geçiyorsa bu bisiklet sizin için pek mantıklı bir seçim olmayabilir. Lastikler patlamaya karşı dirençli ama karda kayma konusunda aynı garantiyi vermiyor ki ben de çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum. Lakin lastik meselesini halledersiniz donanım olarak fazlasıyla mennun edici olduğunu göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: gunduzalperen
@Batuhan Görkem gönül rahatlığı ile alabilirsin. geçen yazdan beri kullnıyorum frenlerinin ötmesi dışında sıkıntı yok.

@ismail030 yaşamazsın. Tamda o şartlarda yollar için uygundur.

@ilkay347893 kötü hava şartlarında kullanırım dersen hidrolik al. Örn yapmurlu havalarda. Yok ben sadece kuru havada çıkacağım çamura vs bulaşmayacağım dersen v fren al. V fren basit sistemdir. Yolda kalsan bile bi şekilde çözüm bulursun. Disk frende küçük bir kaza geçirip diski (rotoru) yamultursan yürüye yürüye eve gidersin :) mosso hafif bisiklettir. Fakat 1527 modeli 2015 modeldir. Bulabilir misin bilmiyorum güzel alet. Carraro ben 224 kullanıyorum. Benim hoşuma gidiyor. Mosso bulursan dene karşılaştır derim.

• Beğen
Tepkiler: ilkay347893
İstanbulda olup 2.el dusunenler bakabilir

(link)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@Metawox güzel yorumun için çok teşekkürler. Tercihim mosso 1624 oldu. Belirttiğin gibi yağışlı havalarda kullanmayı düşünmüyorum. Bu sebeple v fren aldım. Şimdi ise arka stop, ön far, pompa ve iphone 6 için çantaya ihtiyacım var. Önerileriniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

@ilkay347893
Hocam. Çantayı ebayden aldım. Rosswell miydi neydi 5 usd
Aydınlatma
(link)
Pompayı ebayden aldım alet çantası ile

(link)
Hepsinden memnunum.

@ilkay347893 Bende mossı 1624 ile.carraro 224 arasında kaldım. Sizin mosso seçmenizin nedeni nedir ?

Arkadaşlar bende carraro 327 ile sedona 410 arasında kaldım sizler elbet benden daha tecrübeli olduğunuzdan dolayı sizlere soruyorum sizce hangisini neden seçmeliiz ?

carraronun kendi sitesinde hediye talep et bölümü var. hediye talep eden oldu mu daha önce ne hediye gönderilmekte?

Maşada ön amortisör gerekli mi gereksiz mi ? İyice kafam karıştı Carraro 327 ile Kron tx 500 arasında kaldım lütfen bilenler yardım ederse çok makbule geçer.

@MertEs

Merhabalar, bu sizin bisikleti kullanım amacınızla ilgili bir durum, hangi amaçla bisiklet edinmek istiyorsunuz? Daha çok nerelerde, hangi yollarda kullanacaksınız bisikletinizi? Aradığınız konfor beklentisi nedir? Ağırlık sizin için önemli bir detay mı? Sırayla bunlara karar verelim isterseniz öncelikle?

@ÖmerMurat

Genellikle asfaltta kullanacağım daha çok günübirlik turlar yapacağım. Ama nadirende olsa bozuk yollara girebilirim. Ağırlık tarafında ise aralarında ne kadar kg fark var bilmediğim için mazur görün lütfen . Konfor için ise öyle sıradışı bir isteğe eğilimli olmadığımı belirtmek isterim fakat işte ben yinede çok bilgiye sahip olmadığımdan dolayı sizlere sorup görüşlerinizi almak istedim. Sizlerin kanaati doğrultusunda bu koşullarda hangi bisiklet daha iyi ?

@MertEs Gerekmiyor, ne zaman lazım dersen çoğunlukla arazi ve patika süreceksen lazım (ya da yüzde 20-30'dan fazla ise süreceğin yerler arazi olarak). Tur için elzem değil, zaten en baba tur bisikletlerine bakarsan düz maşa. Yine de garanti olsun dersen maşadan ziyade tekerlek kalınlığına dikkat edebilirsin, 700x35 en ideali tur ve hafif arazi için. Ama 700x32 ölçüden aşağısı olursa fitness bisiklete yakın olacak, hem amortisor olmayacak hem de ince teker biraz rahatsızlık verebilir hafif arazide, ama asfaltta daha iyi performans. Süreceğin yerleri, gideceğin yerleri hesab ederek ihtiyacını belirleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: yasinoras
Geri