Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@ilyassbircan 225 224 un ust modeli degil disk frenli halidir :) Ben de 224 var ve uzun sure (insaallah fuji turing alana kadar) degistirmeyi dusunmuyorum. Alirken cok arastirmistim Bir cok uzun tur yaptimCok cok memnunum. Her defasinda iyiki almisim diyorum. Tek kusuru var biraz agir onun disinda bana gore hicbir kusuru yok.

@ilyassbircan hocam sundu bisiklet dedim ama reklam yapmis gibi olmayayim. Oraya gitmeden once birkac yerden fiyat alin daha sonra oraya gidin. Direk Hüsnü bey ile gorusun. Aradaki hizmet farkini kendiniz gorun.

• Beğen
Tepkiler: ilyassbircan
Scudo
Sportive 225 öneriyor musunuz boyum 187 uygun mu sizce?

@brky1905 Sportive 225 ile boyun alakası pek yok. Benim boyum 1.81 51 kadro siparişi verdim. Belki size 54 te olabilir. İmkanınız varsa deneyin.

Merhaba arkadaşlar bende Carraro Sportive 225 almayı düşünüyorum. Yaşım 15 boyumda 1.65 sizce iyi olur mu?

@Peacess
Hocam 2016 modelmi sizdeki 227 ? birde kadronun ustu sanki cok assagida gibi geldi bana.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yahya09 2016'da Sportive 230 un kadrosu değişti. 2015'te 230 modeli düz kadroydu. 227 ile olan farklarına aşağıdan bakabilirsiniz.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Peacess ve yahya09
Uzun zaman bende araştırdım Carraro Sportive 225 alıcam. Boyum 170 uygun kadro boyu varmıdır ? :)

@Xeliot varsa imkanın git büyük bir bisikletçiye dene. Bana sorarsan 46

Merhaba arkadaşlar carraro 225 ve sedona 410 arasında kaldim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Genellikle şehir içinde kullanacağım. Şimdiden tesk

Carraro kullanıcılar kulübünde bahsetmişler ama görmeyen arkadaşlar için yazayım dedim. Accell bisiklet, bünyelerindeki markalardan bisiklet alanlara hediye yolluyor. Çok süper bir şey değil ama hediyenin iyisi kötüsü olmaz :) Carraronun ana sayfasından başvuru yapılabiliyor.13062641_10154062583252591_1818902389_o.jpgbana ve eşime bu ikisini yolladılar.

@Emin ak

Ben geçen hafta salı günü başvurmuştum. Aynı gün aramışlar ama açamadım. Çarşamba günü tekrar aradılar ve bugün elime ulaştı.

@tahrefa
Hocam,sagolun en azindan haberim oldu az once yolladim bakalim bize ne gelicek

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
@orhun21

Bir faydam olduysa ne mutlu, umarım iyi bir şey yollarlar.

@Emin ak

850 ile başlayan bir numaradan aramışlardı, belki de size kıyafet yerine başka bir ürün göndereceklerdir.

@Emin ak
siz hangi modeli aldınız

carraro 230 ile aranıza katılmış bulunmaktayım :) şimdilik sadece 4-5 km sürdüm kadroyu 50 aldım gayet memnunum şimdilik umarım ilerde sorun çıkmaz :) bu arada bir bisikletin bu kadar akıcı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim...sabah aradılar tişörtümü 15 gün sonra göndericeklermiş şu anda ellerinde kalmamış ;)
daha sonra resim atıcam

224 için elcik tavsiyesi olan varmı?

Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim.Diğer önerilerede açığım...

Geri