Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Yorumlardan sonra fikrim değişti gibi Barendli elcik yerine bende kelebek gidon almayı düşünüyorum.Carraro 224'e uygun kelebek gidon marka model tavsiye edebilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
@Kazım kuru55

Ben UNO marka olanından (siyah) taktım, memnunum.
Yandaki Linkteki tüm mesajları incelemenizi tavsiye ederim : LİNK
Düz-Kelebek konusunda kabaca bir fikir vermesi için bizim aile fotoğrafını paylaşayım :)...

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160422/d8d816f025267cfb3b2853e7ae0078b0.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160422/c14d6339f1817886d93169692f968f9e.jpg

Kolay gelsin...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Emin ak Kask konusu biraz kişisel sanki, kalite bakımından standart özelliktedir diye düşünüyorum.

@Kazım kuru55
Çoğu kişi bunu kullanıyor.
(link)

@Scherwin UNO GİDON yazınca bu çıkıyor. Çıkan ürünün kodu ise XLC'ye ait. :kötü:

(link)

@Musa_06-18

Yok o gördüğünüz 6061 ürün kodu değil :) Bir tür Alüminyum alaşımının kodudur.
Bisiklet malzemelerinde sıklıkla kullanılıyor -> (link)

Hatta bisiklet kadrolarında (link) karşılaştırmaları bile var.

Selamlar, kolay Gelsin...

• Beğen
@Scherwin yok o değil AL-061 yazan koddan bahsediyorum yoksa biliyorum diğerinin Alüminyum kodu olduğunu ;)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@Musa_06-18
peki fotoğrafını çeker yollarım ilk fırsatta :) 2. el çok düşünmüyorum ama genede bir bakayım teşekkürler

@Musa_06-18

Evet! Dikkatimi çekmemişti. Açıkçası AL-069 kodu ile UNO 'yu ilişkilendiren 2 tane web sitesine rastladım ((link)) :cool:
Alıntının yapıldığı yer sehven bu şekilde yazmış olabilir. Veya bir de bakarsınız ki Uno (Kalloy) ve XLC 'nin kelebek gidon üreticisi aynı bile olabilir, hiç belli olmaz :D

@Scherwin

Bence aynı ürün gibi. Farkı sadece fiyatı sanki. Bisikletçide rastlarsanız XLC olana da bi göz atarsınız. Farkı anlamış oluruz böylelikle :)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Sa Arkadaşlar bende araniza katilmak istiyorum. Arastirmalarima gore sportive 225 tam bana göre. Ankara'da oturuyorum en saglami nereye gidip almaliyim. Boy-1.68kac numara kordon olmasi lazim?

• Beğen
Tepkiler: sivribey
Delta bisiklette Carraro yok. Turuncu Bisiklet Kevser Seri size yardımcı olabilir bu konuda. Carraro sayfasında satan bayilerin listesi var bakabilirisiniz.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160422/bb159d5f349846d3d0184d59aeef2969.jpg

@Ooqtay a.s size 46 cm kadro olur..ankarada yiba çarşısı var oralara bakabilirsiniz..piyasayı iyice araştırıp öyle gidin..sıkı pazarlık yapın...daha uygun fiyatlar bulursanız internet üzerindende alabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Ooqtay
@Emin ak
Acaba orijinal mi bu? Fiyat cok iyi sanki.

@Ooqtay 224 ile 225 fren sistemi hariç aynı
224 v fren
225 disk fren
Fiyatlar 1050~1150 civarı

@nonsteril

Hayır liste fiyatı o zaten hemen hemen. Ama şahsen 100-150 lira altında bir kaska güvenmezdim.

• Beğen
Nasil 224 modeli uzun sureli gidermi işe gidip gelicem arada h sonu gezilere katilacagim.

• Beğen
@Emin ak merhabalar nasılsınız dün otogarın oradaki accell e gittim 227 nin 51 kadro yeşilini bulamadım 54 kadro varmış stoklarında onuda deneyemedim. tanıdık aracılıgıylada gittim ama fiyat olarak cok cok 1600 e düşecek gibi siz kaca almıştınız. 51 kadro yeşil gri siyah üzerinde modelini konyada bulmam mümkünmü acaba önümüzdeki hafta alacagım bulursam. birde benim boyum 1.83 cm bacak iç boyu ise 0.85 cm 54 kadro mu uygun olur 51 mi ? frumdaki arkadaslar sizce yardımcı olursanız cok sevinirim. hepinize tesekkürler ve selamlar

@fenapaga
Hiç şüphem yok ki size 51cm kadro uygun olacaktır [emoji4] Hemen hemen aynıyız (185 cm / 0.86-0.87m). Görerek, deneyerek almıştım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: KADQ35
@fenapaga Allah razı olsun iyiyim , hocam ben bisikletimi 1650 TL ye mavi olanından aldım 51 kadro boyu kullanıyorum boyum 1.77 çok aşırı büyük gelmiyor , keşke gitmisken 54 kadroyu deneseydiniz, bende alacağım zaman carraro'yu baya bayilerde aradım ama her mahallenin köşedeki bisikletcisinede bayi vermiyorlar en sonunda evime yakın olan accel bisikletten aldım ama konyada baya bir accel bisikletçi var meram,Karatay,Selçuklu (2) bunlara da bakabilirsiniz. (Bu arada sordunuzmu belki istek uzerine 51 kadro getirirlerdi .) ...

Geri