Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Kazım kuru55
Xlc bence daha fazla para vermeye gerwk yok cunku gayet hafif. Fiyati 50 tl civari. Fakat gidon sargisini kaliteli birsey almaya calișin. Benim ki pro marka o da 40-50 tl civarinda.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Scudo
Yalnız M kadro genelde 51-52 aralığında oluyor, btwin'in bile altında kadrosu olmamasına rağmen S yok direk M'den başlıyor. Trapez kadrolar ayrı sınıflandırılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@ÖmerMurat
Belki fotoğraf daha iyi olur...

Dosyalar

• 20160424_040327.jpg
    20160424_040327.jpg
    81,2 KB · Okunma: 41
@Cemil Dada
Bal gibi 54cm. Etiketinde "L" yazıyor ise, L olsun arkadaşlar [emoji1], olsun varsın kırılayım ben [emoji6]. Lady (CS 222) 43cm anlaşılan kategori dışında, CS 221, 224, 225 ve 227erkek tipi de 3 ebatta olunca: S(46cm)-M(51cm)-L(54cm) şeklinde yapmışlar. İnsan bir resmi web sitesinde yazar değil mi bizi böyle uğraştırıyorlar.. Satıcı web sitelerinin her biri ayrı telden çalıyor...

Kolay gelsin...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Musa_06-18
Bence dediğiniz gibi sele borusu montajı yerine normal bagaj almanız daha mantıklı. Bende super tourist dx kullanıyorum ve çok memnunum. 25 kg taşıma kapasitesi var.

Arkadaşlar sportive 225 almak istiyorum ikinci el olarak ama bulduğum ilanın kadro boyu 51 cm benim iç bacak boyum 82 cm boyum 1.85 sizce 51 cm lik kadro bana küçük mü gelir? Hamgi kadro boyunu almamı önerirsiniz? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar dun (23.04.16) sirkeciden carraro sportive 225 aldim sıfır 1000 ₺ ye aldım
Şunu dicem kesinlikle internetten almayın gidin pazarlık yapın ve malını satmaya çalışan adamdan şüphelenin çünkü iyi mal kendini sattırır kalanı sen satarsın
bakın carraro ana bayi 1200 Son fiyat çekti başka bi yerden 1000 e aldım aynı bisiklet
image.jpeg Güzel turlarda buluşmak ümidiyle

Dükkan adı konumunu falan yazar mısın ben de almaya niyetliyim görerek gidip deneyerek alırım bu sayede..

@tahrefa Facebookda Kuşadası Bisiklet Grubu adında bir bisiklet grubumuz var oradan ya da profilimdeki facebook baglantısından bana ulaşabilirsiniz :)

@ernaltnts benimde boyun 1.85 51 kadro kullanıyorum.Bir sıkıntı yok.Yinede 54 kadroyuda deneyerek karar vermen daha sağlıklı olur

@ilberto
Super tourist dx'in yeni modellerinde yükseklik ayarı var herhalde birde. sizinki eski tip olanlardan mı? yükseklik olarak nasıl duruyor ayarlı olana fazladan para vermeyeyim.

uni_supertouristdx_disc_adjust.jpg

Arkadaslar Ankara da varmi grup bisiklet turlari icin. Her zaman tek de iyi olmuyor kalabalik olmasi daha iyii bence varmidir acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Merhabalar herkese 22 Nisan 2016 itibari ile artık benimde bir Carraro Sportive 225'im var. Bugün biraz dolaştım ve sürmesi çok eğlenceli :D telefon tutucu almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir?

@Anonimofpeace
Güzel günlerde kullan, bence çok iyi bir fiyata almışsın.

@Zfr
Bir süre icin Istanbul'da olmam gerekiyor ama Ankara grubuyla ilgili mesaja ben de talibim.

@ernaltnts
İç bacak boyumuz aynı ve boyumsa 1,82 m. Ben 54 kadro kullanıyorum ama @Kazım kuru55 haklı en iyisi herhangi bir bayide ya da carraro sahibi birinde iki kadroyu da 5-10 dakika denemen. 54 ün selesinden kayıp yere sağlam basmak o kadar değil de sele üzerindeyken ayak ucuyla dengede durmak bir parça zor. Belki de sürüş tekniğimi ilerletmem ve frenleme-pedal serbest-ayak yerde pratiğimi iyileştirmem gerekiyor.51 muhakkak hakimiyet açısından daha rahattır ama 54 de ayak pratği arttıkça senin boyun icin performans anlamında daha doğru seçim olabilir. Bu arada kol boyu da gidonla optimum buluşma icin kadro seçiminde önemli. Kısacası iki kadroyu da denemelisin, almak için acele etmek zorunda değilsin ne bayilerden ne de ikinci el.

Bu haftasonu eşime carraro 224 alarak aranıza katıldık,bende hala berbat bi mtb var ama henüz başlangıç bu, alışkanlığımız pekişsin biraz bende alıcam iyi bi tur bisikleti.Yardımlarınız için teşşekkürler.

@Scherwin @Zfr Bir kafa karışıklığı da Accell Bisikletten gelsin öyleyse :) CS 225 ve 227 modellerinde sadece 46-49 ve 54 cm kadro boylarının üretimini yaptıklarını, ama mesela CS 124 gibi modellerde 41 karo boylarının bile üretildiğini söylediler fabrikadan :confused::acpsnr: Yani tek tek modelleri sormak gerekiyor, üretim yıllarına göre de farklılık gösteriyor olabilir, bilginize :tskler:

@ÖmerMurat Döküm yapan usta o gün canı ne çektiyse onu çıkartmış yani :) takma ya taş gibi alet işte sürelim götürdüğü yere kadar.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@Musa_06-18
Disk frenli olan model de yükseklik ayarı olup olmadığını bilmiyorum. Bende v fren olduğu için normal modelini aldım. Onda da yükseklik ayarı yok. Lastikten takribi 3-4 cm uzaklıkta ve sürtme tehlikesi yok merak etmeyin. Çamurluğu da taktım hatta araya herhangi bir sorun yaşamadım. Fiyat olarak da bagağı 130 küsür bir fiyata aldım haberiniz olsun.

Ayrıca yeni modellerin de bu özelliği eklediklerini şimdi sizden duyuyorum. Güzel bir özellik olmuş.

@ilberto
Araya AIM BASIC 28 takmayı düşünüyorum. Siz hangi çamurluğu bağladınız? Fotoğrafı var mı?

AI19007-700x700.jpg

Geri