Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

20160425_110955.jpg 20160425_111004.jpg 20160425_111011.jpg 20160425_111020.jpg @Musa_06-18 Çamurluğu yaz dönemine girdiğimiz için söktüm ama fazla ağırlık olmasın diye. Decathlon dan aldığım bir çamurluktu. Sizin foto da gösterdiğiniz ürünün aynısı diyebilirim model olarak. Çamurluksuz halini birazdan fotoğraf ekleyerek size gösterebilirim.

Scudo
herkese merhaba,

uzun incelemeler sonunda ve bu sitedeki birçok faydalı yorum sayesinde aranıza sportive 225 modeli ile katılmış bulunmaktayım...
bu kararı vermemde emeği geçen herkese teşekkür ederim... :)

bisikleti bostancı bulunan bisikletevim'den aldım... 2016 model....
fiyat konusu biraz karısık...aslında 224 almıstım depoda var denmıstı...ama 46 kadro değilmiş.. sağolsunlar 225'i uygun fiyata bıraktılar...yada bana oyle geldi...1300 tlye geldı yaklasık olarak...

@onuraacar Merhabalar, hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız sürüşler. Bisikletinizle ilgili detayları da (model yılı, nereden ne kadara aldığınız gibi bilgileri vs.) paylaşırsanız karar verme aşamasında olan arkadaşlar için faydalı olacaktır, selamlar.

@onuraacar hayırlı olsun bende bisiklet evimden almayı dusunyorum onumuzdeki hafta 224 serisi bitmişmi ? ve 224 ün fiyatına nekadar dediler?

İnternet üzerinden çamurluk siparişi verecek arkadaşlar için ufak bir bilgi: CS 277 ve CS 225 için maşaların izin verdiği maksimum aralık 53 mm ( Bu sabah Accell Bisiklet Satış Sonrası Hizmet Bölümü'nden gelen maile göre ) bilginize. Yani 50 mm tam kapalı bir çamurluk yeterince iş görecektir ve sürtünme yapmayacaktır. Tabii ki yine uygunluk kontrolü yapmamızı öneriyorlar, selamlar.

Not: Yakında, "al kardeş paranı, sen bizim markadan bisiklet falan alma!" diyecekler, o kadar darladım adamları :tskler:

@MTurkoglu 46 kadro (s) yoktu ellerınde...depoda da kalmamıs...dıger modellerı (m-l) mevcuttu ....

Selamlar.

Nasipse Carraro Sportive 224 almayı düşünüyorum. Sanırım üretim yılına bağlı olarak değişen lastik çeşitleri mevcut bu modelde. Mesela internetten baktığımda bazı sitelerde lastik açıklamasında "CST 700X35C 37-622 SİYAH REFLEKTÖRLÜ", bazılarında da "Michelin 700x35 C 37x622 Protk Siyah Ref. Patlamaya Dirençli" yazıyor. Bu fark üretim yılından mı kaynaklanıyor ve hangisi daha iyi sizce?

Bu arada çok iyi bilgi paylaşımı yapılmış, umarım aynı şekilde devam eder. Emeği geçen herkese teşekkürler :)

Merhabalar,

@-mahir bu lastik 2016 modellerde kullanıldı

@-mahir 2015 modellerde kullanıldı ve kullanıcılar daha çok memnun bu lastikten, selamlar.

@ÖmerMurat Teşekkürler Ömer Hocam. Siz hangisini tercih ederdiniz, 2015 mi 2016 modelini mi? Bu arada yol bakımından en rahat, sürücüler bakımından en sorunlu bölgelerden birindesiniz hocam :)

@-mahir ben olsam 2015'i tercih ederdim muhtemelen (donanım olarak bir fark olmadığı için) hele de arada fiyat farkı avantajı falan da varsa 2016 almanın bir anlamı yok diye düşünüyorum. (Kişisel zevkleri bir tarafa bırakıyorum tabii, renk tercihi falan vs.) Yollar açısından haklısınız, her geçen gün daha da rahat oluyor buralar, inanılmaz bir bisikletli popülasyonu var zaten ve bu da olumlu bir gelişme, süreç içerisinde her şey daha da güzel oturacaktır. Ama işte bir de o sıcaklar olmasa :tskler:

@ÖmerMurat

2016 Carraro kataloğunda Sportive 230 için Michelin yazıyor. Bakalım ne gelecek.

@Musa_06-18 Muhtemelen Michelin gelir zaten, katalogda ne yazıyorsa o, onun dışına çıkamazlar. Tabii ki gelen bisiklet 2016 yılına ait olduğu müddetçe! Daha üst düzey bir donanıma sahip olduğu için onda değişikliğe gitmemişler muhtemelen, şimdiden hayırlı olsun bisikletiniz, çok şık ve güzel bir donanıma sahip model. Kazasız belasız sürüşler olsun:tskler:

@ÖmerMurat
Daha banttan çıkmadı :)

@Musa_06-18
michhelin geliyor hocam :) ben bi kez patlattım bile :( nasıl olduğunu hala çözebilmiş değilim resim yükleyebilsem fotoğrafları atıcamda yükleyemedim henüz :(

@ÖmerMurat

Ben bırakıyorum bu işi arkadaş :acpsnr: :D
Şaka bir yana, internetten sipariş veren arkadaşlara şimdiden şans ve kolaylıklar dilerim :( Satıcının ne sattığını bilmediği bir ortamda, internetten örneğin 51cm sipariş edilse, neyin geleceği belli midir? 46 beklerken 51 veya 54 gelme ihtimali düşük değil bence. Zaten çeşitli satıcı web siteskadro seçeneklerinde 46,48,50,51,54 ve 56 gibi her telden çalıyorlar!

Etiketim.jpg

Bence satıcı ile iyice teyitleşmekte yarar var! Bir kilitli poşet içerisinde bisikletlerin üzerinde yukarıdakine benzer bir etiket+kullanım kılavuzu çıkıyor. Satıcıya tam olarak ne yazdığı sorulmalı diye düşünüyorum.

@ÖmerMurat Fiyat farkına rastlamadım hocam. Nakit alacağım için bir süre daha beklemem gerekecek, o ara forumdaki bilgilere bakıp bir karar veririm inşallah. Teşekkürler yardımınız için.

@Scherwin en güzeli deneyerek hatta gerekirse ölçerek almak bence, yoksa bu memlekette 51 cm'lik sele borusu bile gelebilir sadece!

Carraro 224 kullanıyorum.Kelebek gidona geçmeyi düşünüyorum xlc gidon dışınca zoom marka bir gidon buldum yanlız benim bisikletime uyumlumudur bilemiyorum.
(link).
Yardımcı olursanız sevnirim.

@Kazım kuru55
Zoom marka ile ilgili olarak esneme yaptığı (ağırlık verince yaylanması) ve bu nedenle tavsiye etmeyenlere rastladım. XLC ile ilgili bir şikayete rastlamadım.

Selamlar...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
Geri