Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Herkeze hayırlı pazarlar bende bir carraro almaya karar verdim ama model olarak ben kafamı karıştırıyor forumda böyle bir bölüm olduğunu görünce kullanıcılarından fikir almak istedim fiyat araliğim 2000-2500 gibi cs 230 düşünüyorum ama 330 diye bir modeli var amartisörsüz modeli sanırım ikisi arasında aynakol yada aktarıcı farkı yok ama kullanım açısından farkları varmı bilemiyorum size sormak istedim yada bu bütçeye farklı bir önerisi olan varsa değerlendirebilirim şimdiden yazan fikir veren arkadaşalara teşekkür ediyorum

Scudo
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160501/92e46e56d9ad36220e7135ede96d5afd.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160501/9b421906690f2c39d9165f12588b7733.jpg evet sonunda kurdurdum ataşlı oglani :) bildigin akiyor bisiklet.Parasini sonuna kadar hakediyor.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160501/5f5d787a1485efd204512c87f31a4429.jpg maşanin uzerindeki bi sey ne ise yariyor ? saga sola ceviriliyor cit cit ses cikiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güle güle, iyi günlerde kullanın...

Preload: Benim bildiğim, bisiklette amortisör ün çalışma mesafesini ayarlar.

Kolay gelsin...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yahya09

Amortisörü kilitler. Düz yolda veya yokuş çıkarken gücü yola daha iyi verebilmeyi sağlar.

@Musa_06-18 Kilit maşanın diğer tarafında, bir üstte @Scherwin in mesajını okuyunuz lütfen. Preload; maşanın sertlik ayarıdır, kilonuza yolun durumuna, sürüş tarzınıza göre maşanın sertliğini ayarlamanızı sağlar , kilit farklı bir şeydir, selamlar.

Not: Aslında "sertlik" yanlış bir tanımlama ama genel olarak böyle anlatıldığı için bunu kullanıyorum. Temelde @Scherwin in söylediği şey daha doğru bir tanım.

20160501_143409.jpg bugünkü turumdan fotoğraflar Hamamönü ve bisikletim 24

20160501_141336.jpg 24 ten fotolar...

Arkadaslar aksesuar olarak önerilerinizi bekliyorum...sağolsun aldığım bayi bisikletcilikle bagdasmayip hiçbirşey hediye etmedi (erdoganlar bisiklet)
Kask,matara elcikler aydınlatma konusunda yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...

@Musa_06-18
Yok, @ÖmerMurat 'ın da belirttiğı gibi bu CS 227.. Bu modelde o kilitleme olayı gidon üzerinden kumanda ediliyor. Bu ayar gidondan ayarlı olmayan diğer modellerde, kilitleme tarafının karşısındakinde de olması lazım. Bu ayarı motosikletteki Rebound (sıkışan amortisörün geri tepme hızı) ayarı ile karıştıranlar olabiliyor.. Ancak değil. Teknik olarak da mümkün değil. Yağ akışını ayarlayan bir vana olamaz sonuçta. Amortisörlerin çalışma yüksekliğini ayarlıyor. Örneğin amortisörün serbest ve en gergin halı farkı 5cm ise, bu ayar ile bunu örneğin 3,5 cm de sınırlamak mümkün. Böylece yaylanma miktarını ayarlamış oluyorsunuz sanki yumuşamış veya sertleşmiş gibi oluyor. Ama gerçekte sertlikte bir değişim olmuyor (bunun için yayın değişmesi lazım).
Koray gelsin...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar 225 e en son 1350 yl nakit fiyat aldim daha uygun bulabilecegim biyer varmi ankarada.

@mert61
ben 227 yi 1350 tl ye aldim ankara erdoganlar bisikletten.fakat suan sadece 51 kadro kalmis.unutmadan, 2015 model bendeki.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@Holiganguc günlerdir beklediğim cevabı benimle paylaştığınız için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
Herkese iyi günler uzun zamandır bu klubü takip ediyorum benide etkilediniz bugün carraro cr012 mi sattım hafta sonu bitane 225 alcam hidrolik fren olandan

Selamlar, eger cocugunuz 3-4 yaslarinda ise tavsiye ederim. hepsi buradadan almistik. Fakat su an sitede goremedim. Internette bulabilirsiniz Resimlerde de gorebilirsiniz. On tarafinizda duruyor cocuk. Cok rahat uzun yolda. Arka tarafta olmasi pek guven vermiyor bana. Ayrica bagaj aparati ihtiyaci da oluyor. Bunda bir seye gerek yok. Dun 25 km yaptim. Sikinti yasamadik. Hatta son 3 km cocuk uyudu. Rahatlktan galiba;)
image.jpegimage.jpeg

@ÖmerMurat

@Scherwin

@ÖmerMurat

Doğru söylüyorsunuz? Ben hatalı bakmışım!!!

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
arkadaşlar sportive 230 un kadrosu diğerlerinden farklımı? resimlerde üst kısım biraz daha eğimli gözüküyor

herkese çok teşekürler bilgiler için . ama sanırım kron tx1000 2016 alacam gidip bakıp kararımı değiştirdim .

@EmreK
2016 da farklı.

@Scherwin

@ÖmerMurat

@ÖmerMurat @ilberto

Houston! we have a problem!:(
Decathlon'da bu hafta sonu bir araştırma yaptım ve aşağıdaki modelin kenarlarının çakışmayacağını tahmin ettim. 2 Tane satın aldım;

BtwinSuluk.jpg

Tahminimde haklı imişim, ancak!!! Bir birine çarpan, ve 2 tane 70cl'lik suluğu bisiklete takmamı engelleyen şeyin, suluk kafesi olmadığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum! Bir birini engelleyen şeyin, sulukların kendisi olduğu net!
Bir nokta daha! böyle kapalı bir çerçeveye sahip ve esneme yeteneği olmayan sulukları arkadaki (dikey) deliklere monte edemezsiniz, çünkü 70Cl'lik bir matara yüksekliği böyle bir kafese yandan yüklemeye izin vermeyecek kadar uzun! ben suluğu takıp, ondan sonra elde tutarak prova yapabildim.
Sıkıntının kaynağı; Önceki suluk deliklerini (yatay bar) oldukça geriye (aşağıya) yapmışlar :mad: Ön-Arka delik arasındaki bir mesafe kadar ileride bir delik açmak sorunu çözecektir! :( ya da suluk kafesinin alt deliğini, bisiklet üzerindeki yatay barındaki ileri deliğe vida ile monte edip, yukarıda bir yerde artık cırtlı bant veya klipsler ile sabitlemek çözüm olabilir.
Araştırmalar devam ediyor...

@namredips hayırlı olsun güle güle kullanın, bende 1.5 ay once 224 aldım keyifle kullanıyorum yağ gibi akıyor yollarda bisiklet=)

• Beğen
Tepkiler: namredips
Geri