Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

3 yıldır fotoğraftaki bisikleti kullanıyorum. 224 model.
bu hali ile tarttım düm gece ilk defa. 18,7kg geldi.
acaba satıp daha hafif bir modele geçiş yapılmalımı diye düşünmedim değil.
tchibo sele
tchibo kask
1 adet su
2 adet fener
1 adet kadro çantası
1 adet arka bagaj
1 adet arka bagaj çantası
çanta içerisinde 1 adet thermal tshirt, 1 adet kilit

tartı işlemini önce kendimi tarttım sonrasında bisikleti kucakladım ve tartıldım.

https://i.hizliresim.com/QBqO03.jpg

Scudo
@emreagca91 teşekkür ederim..ben henüz kullanamadım ama eşim keyifle biniyor..dün decathlona gitmiştik gitmişken birkaç aksesuar aldık en hoşuna gidende km. ve hız sayacı oldu..tavsiye ederim sürüşü daha da keyifli hale getirior:)

Merhaba, fotoğraftan da göreceğiniz üzere zincirimdeki bir bakla değişik. Bunun sebebi nedir acaba? Takıp çıkartılırken kolaylık sağlaması mı ya da farklı bir olay mı?

Dosyalar

• 20160502_225247.jpg
    20160502_225247.jpg
    84,6 KB · Okunma: 78
@gunduzalperen
Sportive 224 aradığın model

@Emin ak
75 eur u geçirmediğin sürece sorun yok

@Mehmet Vidinli
Hocam tchibo sele ile ilgili biraz bilgi verebilir misin şu an satılta 35 tl ye model var. Malum kendi selesi pek rahat değil. Nasıl rahat ettin mi

@yahya09

@KırmızıBereli Kmc zincirlerde missinglink diye tabir edilen, zinciri takıp çıkarmada kolaylık sağlayan bir bağlayıcı aparat hocam o. Aynısı sram ve schimano zincirlerde de var. Ama isimleri farklı, fonksiyonları aynı.

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBereli
Merhaba, aranıza yeni katıldım. epeydir yazılarınızı takip ediyorum. aklımdaki bütün fikirler bu forum sayesinde değişti diyebilirim :) bilmediğim çok şeyi burada öğreniyorm. son olarak bisikletimin kadro boyundan memnun olmadığım için değiştirmek istiyorum. 54-55-56 cm olan şehir bisikletine ihtiyacım var. sizinde burada yazdıklarınıza göre; merida crossway, whistle guipago, carraro sportive, mosso legarda ve bianchi touring gibi bir bisiklet bakıyorum. fiyat ve performas açısından bana önerebileceğiniz ne olabilir. fiyatları çok değişken olduğnu biliyorum, burdaki arkadaşların görüşleri benim için çok değerli. şimdiden teşekkür ederim.

@ersonomi
Carraro sportive 227 ya da sedona 320 tavsiye ederim...

Carraro 227 den şaşmayın derim nacizane fikrim...

Carraro 227 fiyat olarak biraz aşıyor. Bi mağazada 220 modelini gördüm 22 kadro boyu. V fren. Benim için v fren çok mantıklı. Aralarında çok fark varmıdır

Donanımsal olarak oldukça fark var tabiki. 224 modeli bir araştırın o zaman fiyat olarakta uygundur...

Carrara 224 v fren için izmir bayisinle görüştüm yarın yanına gidicem. Büyük bi ihtimalde almış olucam hayırlısıyla. Tavsiyeleriniz için twşekkür ederim.

Hayırlısıyla image.jpeg 54 cm mat gri rengini almış bulunmaktayım ilgili alakalı olan arkadaşlara teşekkür sderim.

@ersonomi
Güle güle kullan memnun kalacağından eminim

• Beğen
Tepkiler: ersonomi
@ersonomi hayırlı uğurlu olsun bende nisan 14 ünde almıştım 224 siyah.memnunum.

YAKINDAN İNCELEDİĞİNDE KALİTESİNİ BELLİ EDİYOR. ÖZELLİKLE MAŞASINI ÇOK BEĞENDİM. UMARIM BENİ ÜZMEZ :( RENK OLARAK DA ÖZELLİKLE MAT GRİ RENK ARADIM ZEVK OLARAK SİYAHINDAN PEK HOŞLANMADIM. FAKAT SEHPASININ NEREDEN AYARLANDIĞINI BULAMADIM BİLEN VARMI ACABA?

Geri