Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@hasan454
Arkadaşıma sattım, bisiklet hâlâ bende :) O seleyi buldum, ama rengi nedeniylr siyah renkli bir sele tercihim olur. Burada da, atıl durumda olanları olduğu için bir sorayım dedim :)

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Scudo
Arkadaşlar prowell vipor f-59r ile selev zeniht kask arasında kaldım.İkisi arasından birini yada bu ayarlarda başka bir kaskı tavsiye edebilirmisiniz??
 
Merhaba, ben de yeni bir Carraro 227 Sportive sahibiyim. Bisikletten genel olarak memnum olsam da, can sıkıcı birkaç nokta mevcut. Bunlardan birincisi, hızlanıldığında 27. viteste görülen, pedalın sanki boşluktaymış hissi vermesi ve yaklaşık yarım tur attıktan sonra birden eski haline gelmesi. (Bahsettiğim durum hızdan dolayı pedalın boşa çıkması değil). Diğer nokta ise bu durumla bağlantılı; birinci ayını dolduran bisikleti bakıma götürdüğümde (Dağlılar bisiklet -Manisa) konuyla ilgilenilmemesi ve bir çözüm bulunmaması oldu.

Bu sorun hakkında bilgisi ve çözümü olan arkadaşlar bildiklerini paylaşırsa sevinirim.
 
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Ben de aynı modeli kullanıyorum bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım. Çok anlamasamda işin mekaniğinden vites veya kurulum ayarı bozukluğu gibi geliyor. İlk kurulumdan sonra bisiklet dengeye (stabil hale getirilebilecek bir ayar yapılabillir kıvama) gelene kadar bu tür ayarsızlıkların olması normal olabilir. (ben İzmir'den aldım 3 ay oldu hemen hemen haftada 4 5 gün kullanmama rağmen vites ayarlarım daha yeni yeni bozulmaya başladı, servis de özenli bir kurulum yapmış demek ki) Bir ay sonra bakıma gitmişsiniz hali hazırda. Eğer daha sonra hala aynı sorun devam ederse başka bir çözüm (farklı servis denemek gibi) düşünülebilir bana sorarsanız.
 
@Cem crk

Sağolun, siz de güle güle kullanın.Bisikletime herhangi bir hasar vermediğime göre, servis kurulumu da problemli sanırım. Ben problemi, Manisa-İzmir arası yaptığım yolculukta, yokuş aşağı inerken fark ettim. Şimdi Manisa Dağlılar Bisikleti servis ilgisizliğinden dolayı yukarıda suçladım fakat, ben de bisikleti İzmir'den (Seda Bisiklet) aldım. Bu probleme benzer şikayetler daha önceki sayfalarda var diye hatırlıyorum, fakat şu anda yoğunluğumdan dolayı bu probleme vakit ayıramıyorum.
 
Şehir bisikletinde kadronun küçük olmasının dezavantajı, artısı nedir? küçük kadroda uyumsuzluğu tolere etmek için ne yapılabilir?
 
Merhaba,
224 için önerebileceğiniz çamurluk var mı?
 
@Gyges bunu kullaniyorum işimizi görüyor..43 liraya almistim
(link)
Birde deltada var buna benzer..fiyat uygun
(link)
 
yakın bir tarihte "1 milyoncu" tabir edilen dükkanlarının birinden 3,5 tl fiyata mtb çamurluk takımı aldım.ön çamurlukta çok sıkıntı yaratmasa da arka çamurluk şekil-bağlantı olarak bisikletin tarzına çok gitmeyen bir yapıda olduğu için küçük bir işçilik ile bağlantı yerini keserek ve delik açarak arka bagajın bağlantı parçalarının arasına sabitledim(bagajın bir parçası oldu)..işlevselliğini önümüzdeki kış göreceğim.
 
Carraro 323 nasıldır arkadaşlar
 
Arkadaşım da var çok memnun tek dezavantajı V fren...
 
  • Beğen
Tepkiler: BurakLEE
@Gyges

AİM Basic 28 kullanıyorum. Memnunum
 
Aim Basic 28 kullanan arkadaşların fotoğraf atmaları mümkün mü acaba? Arka bagaj olmadan görüntü nasıl merak ettim. Daha önceki sayfalarda vardı ama bulamadım.
 
@Musa_06-18
Hocam Tupperware 'ı koyduğun suluğu nerden aldın? :)

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Musa_06-18 Daha öncede bu fotoğraftı gördüğüm. Bence gayet yakışmış, kullanışlılık olarak nasıl buluyorsunuz?
 
Herkese Merhaba ,

Uzun zamandır bisiklete binmemiş biri olarak şehir içerisinde işe ev vs arasında kullanacağım bir bisiklet arıyorum.
Baktığım yerde 28″ CARRARO SPORTIVE 222 BAYAN ŞEHİR 21-V VB bisikletini önerdiler. Sizlerin yorumları nedir? kullananlar var mıdır ?
yardımcı olabilirseniz cok sevirim 4 aydır bisiklet bakıyorum ve kafam çorba oldu.yeni başlangıç seviyesinde ort. 1000 tl diye düşünüyorum ama uygun olur mu bilemiyorum.
 
@aerdig

Suluk XLC Marka;

@Emre Akçay
Bence kullanışlı. Ayarı iyi yapılmalı sadece tam teker genişliğinde olduğundan yan durursa yanlardan su atabilir.

@zbahadır

Önemli olan sizin içinizin ısınması. Bisikletten öte; bisikletle geçirilen vakittir güzel olan. Siz alın başlayın; ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
 
@zbahadır , bisikletin "aman şu parçası çok iyi" denecek bir özelliği yok kullanılır hoş bir bisiklet...olumsuz özelliği fiyatı....benzer özellikle sahip (maşanın amortisörsüz olması yol için + olabilir) fikir olması bakımından bir bisiklet linki paylaşıyorum :

(link)
 
Geri