Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Kazım kuru55
merhaba, sportive serisi pressta tipi lastikli diye hatırlıyorum (en azından 2015 modeller öyleydi), o linkteki lastik jantınıza uymaz,bir kontrol edin sizinkinin sübap tipini

eğer pressta sübap varsa sizin lastikte, schrader tipi sübabı jantınıza uydurmak için böyle bir işlem yapmanız gerekir, deliğe sığmaz çünkü.

selamlar.

Scudo
@Musa_06-18
Şu an kullandığım 26" dağ bisikleti bana küçük geliyor. 81 cm iç bacak, boyumda 170 cm. 45 kadroyu bayide denedim ve tam oldu.

@Musa_06-18 Ayrıca 15 yaşındayım sitede yanlış yazıyor. :)

@Görkem ÜNLÜ merhaba, bildiğiniz gibi yaşınızdan ziyade boyunuz ve özellikle iç bacak boyunuz daha önemli doğru kadro boyu seçimlerinde. İç bacak boyu ölçünüze göre 45 kadro bana sizin için sanki biraz küçükmüş gibi geldi. Ama sorumda kadro boyu seçimleriyle ilgili başlıklara göz atıp, videoları izlediyseniz, ve de en önemlisi denediğinizde kendinizi yeterince rahat hissediyorsanız sıkıntı yok demektir. Fakat yine de sağlıklı bir sürüş pozisyonu için, bel, sırt ve diz ağrıları gibi sağlık sorunları yaşamamak için forumda kadro boyuyla ilgili başlıklara biz göz atmanızı tavsiye ederim.

@Kazım kuru55 @trabzonlu ozan Sportive 225 ve 227 sahibiyim, ikisi de schrader sibop. Sibop çeşitleri yıllara/modellere göre değişiklik gösterebiliyor. @Kazım kuru55 En uygunu sizin kullandığınız lastiğin sibobu hangisiyse görselden karar vermeniz, selamlar.

111707 dosyayı görüntüle

Not: Her iki model de 2015 yılına ait.

Arkadaşlar carraro 225 kullanıcısıyım kelebek gidon geçmeyi düşünüyorum kullanan varmı aramızda tavsiye edeceğiniz bir marka varmı acaba ?

@Anonim peki hocam boğaz boyu 31.8 mi ?kendiniz uygulamışsınız yazınızı gördüm bende baya bir araştırdım sanırım kendim takacağım

@Anonim o zaman boğazda değişecek veyada 31.8 olanı bulmamız gerekecek anlaşıldı teşekkür ederim hocam

@ismeyu Şayet sizinki 31,8 ise o ölçüde olanı da bulursunuz. Önceki mesajda belirttiğim gibi o başlık altında farklı farklı markaları deneyimleyen arkadaşlar var. Hatta bazen yanlış alıp forumun market bölümünde satışa çıkaranlar bile oluyor, bir bakın derim, rica ederim.

@Anonim Aslında yaptığım araştırmalarda 50 kadroya karar vermiştim. Fakat bayide işler değişti. Denediğim 45 kadronun üst borusu temas ediyor-etmiyor arası bir haldeydi. Bu yüzden 45 kadro ayırttım.

@Görkem ÜNLÜ
İşte demek istediğim buydu. Sonunda sıkıntı yaşama. Karar senin.

@canerrsonerr henuz almadim ama bu bisikleti alacagim gibi duruyor yuzde 95.

Umarim ben de memnun kalirim. Butcem de ayni buna yetiyor zaten...

Herkese merhabalar, forumda yeniyim. Sportive 225 almayı düşünüyorum boyum1.75 bacak 79 cm . İkinci el M kadro buldum sizce uygun mu ? Benim baktığım tablolara vs. göre tam oluyor. Birde rengi siyah-sarı olan değil kararsız kaldım o_O

bacak boyu 97 boy 1.93 hangi kadro tercih etemeliyim birde 225 ve 227 arasındaki fiyat farkı degermi

@Özgür altınsoy
Bence 227 olanı L kadro ile al.

• Beğen
Tepkiler: Özgür altınsoy
Arkadaşlar dün yazmışrım konuya kelebek gidon bakıyorum bu aralar yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle

Yalnız şöyle bir durum var bugün bisikletçimi aradım ve 31.8 gidon varmı diye yok ama 25.4 uyar dedi açıkcası anlamadım 31.8 yazıyor dedim ama boğazla ilgili birşeyler söyledi çıkıntı var dedi uyar dedi :) her iki gidonada ayarlımı bu boğaz yardımcı olabilecek varmı acaba carraro 225 bisikletim 2016 model

Merhaba arkadaşlar
carraro sportive 227 - 2017 model, mat gri renkte ki bisikleti satın almayı düşünüyorum.

Boyum 1.78 civarı ve 46 mı yoksa 50 mi kadro seçiminde tam karar veremedim.Forumda benim boyuma yakın olup da, 50 kadro boyu kullanan larda var. En sağlıklısı mağazada deneyerek almak ama en azından kafamda ki belirsizliği biraz azaltmak için size sormak istedim.

Carraro sportive 227-2017 model bisikleti, İstanbul dan satın almak için tavsiye edebileceğiniz mağaza varsa yazarsanız memnun olurum.
İyi forumlar

Benim boy 181, iç bacak boyu 81, 49 kadro aldım tam oldu.

Geri