Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
merhaba arkadaşlar. konu açamıyorum nedense...
carraro sportive 222 'yi önerir misiniz bayan için?
eşim için düşünüyorum. boyu 1.57. 41 kadro büyük mü olur? selesi rahat mı? kendime bianchi touring m727(hd fren,27 vites) aldım. bu 222 modeli V frenli ama idare eder sanırım? 21 vitesli olması kafamı karıştırdı, performansta sorun olur mu ki...
bisiklet sürmeyi öğreteceğim :=) yardımcı olursanız sevinirim

Carraro sportive 225 ile 227 arasında çok fark var mı kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

image.jpeg
Bu gün ELITE marka bu 500 ml'lik matarayı aldım. Özellikle bazı geniş mataralarda yaşanan bacağa sürtme sorununun olmaması sevindirici. Sizlere de tavsiye etmek istedim. Üstelik aldığım yerde 15 tl gibi uygun bir fiyatı vardı. Bisikletciler arasında popüler olduğunu da duymuştum.

Ve sonunda bisikletimi aldım :)

Carraro Sportive 225 (2016) Sıfır Ürün Ilgaz Bisiklet'den 1.150 TL'ye Satın Aldım. Fotoğrafları aceleyle çektim pek iyi olmadı idare edin artık :)IMG_2895.JPGIMG_2896.JPGIMG_2901.JPG

Ve şimdi sıra ekipmanlarda ;)

@Rüzgara Karşı Ben de sizinle ayni durumda olacagim. Esim bisiklet kullanmayi bilmiyor. Kendim icin 227 aldim ve bisiklet turlarina baslayacagim. Esim de heves ediyor kullanmayi ogrenirse onun icinde muhakkak bir bisiklet almam gerekecek.

Benim aklimda 225 modeli var.... Kullanicilarin buyuk bolumu memnun bu modelden...

@Mert-41 eşiniz için biraz ağır olabilir. Bunu gözardı etmeyin.

@Emregungor1905 Ilgaz Bisiklet sahibinden'de ilandan kaldırmıştı. Bende bu bisikleti almaya niyetlenmiştim fakat ilandan kaldırdığını görünce üzülmüştüm ve sizede doğru olanı söyledim aksi birşey söz konusu değil. Ardından kendilerini aradım ve sordum bisiklet satıldı mı satılmadı mı diye onlarda bana satılmadı ilan süresi sona ermiş dediler ve yeniden ilanı aktif ettiklerini söylediler bende kendilerine gelip alacağımı söyledim ve gidip aldım. "Ya ne insanlar var yaa" demenizi gerektiren birşey yok yani :)

@muhammetcelik Ama bakın şimdi nerden buldunuz diye soruyorum her gün forumdasınız bi cevap bile yok hani bende de böyle bi algı oldu normal olarak 1 tane kalmış ben alayım gibisinden

@Mert-41 hocam 225 modeli erkekler için değil mi? ayrıca benim eşim kısa boylu (1.55-1.60). ona uygun kadro da bulunmaz ki... 222'nin 21 vites ve tourney vites olması tedirgin etti beni. başka bir öneriniz var mı? ne yapsak...

carraro.jpg @Emregungor1905 Pazar günü akşam yazmışsınız bana, bende sabah erkenden size geri dönüş yapmışım :) Yani bu durumda bana nereden buldunuz diye sorduğunuzda cevap vermemezlik etmemişim :)

@muhammetcelik bana farklı gelen satılmış deyip almanız dedigim gibi güle güle kullanın gerçekten bedava aldınız konuyu kapatalım

@Emregungor1905 dediğim gibi sahibinden'de ilan kalkınca ister istemez satılmış olarak algıladım bende. Yoksa asla kendime ayırma gibi bir durum söz konusu değil. Sakın yanlış algılamayın. Çok teşekkür ederim sağolun Allah razı olsun. Daha iyisi daha güzeli sizlerin olsun inşAllah. Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Emregungor1905
@Rüzgara Karşı evet zor olabilir ama komsuda piser bize de duser hesabi esime aldigim bisikletten ben de kullanabilmeliyim. O yuzden boyle bie dusunce icersindeyim ama asil olan kullanicinin secimi...

Benim yasadigim yerde iyi bir bisikletci var. Her model oluyor. Alacagim zaman oraya goturup bevendigini almasini saglarim.

Benim yol arkadasim. Henuz yola cikamadik ama evde yatiyor.

Sahibine cekmeyen mal harammis o da benim gibi yatmayi seviyor. Zaten aldigim kisi de cok kullanamamis. Bodrum da curumesin diye satiyorum demis idi.

Dosyalar

• IMG-20170410-WA0013.jpg
    IMG-20170410-WA0013.jpg
    95,4 KB · Okunma: 32
@Mert-41 10 yılı geçti aktif olarak bisiklet sürmeyeli. bisiklet parçalarına uzak kalmışım... eşim hiç bilmiyor, öğretmem lazım. onun göz zevkine bırakırsam sonrasında sorun çıkabilir....

@Rüzgara Karşı benim durumum da ayni. Benim avantajim bizin sehirde belediyenin bisikletleri var. Kiraliyorsunuz. Onlarla ogretmeye calisacagim. Zaten ogeendikten hemen sonra sahip olmak isteyecek. Ama almadan once bisiklete binmeli gormwli hissetmwli bence. Bwnim dezaavtajim evimin oldugu yer cok dik ve zor bayirlarin olmasi.

Arkadaşlar merhaba bende dün itibariyle 225 aldım .Bir sorum olucak bisiklet 2 yıl garantili,bu garantiye bakıma götürmekte dahil mi acaba ? Yani ben bisikleti bakıma getirdim diyip ücretsiz bir şekilde bakımını yaptırabilir miyim garanti çerçevesinde

Geri