Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@pisikletcihoca
Güzel soru ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Aşınan parçaların değişimi dışında Periyodik bakım ya da ilk bakım için ücret ödeniyor mu? Yoksa garanti kapsamında bakım ve ayarlar ücretsiz mi yapılıyor?

Scudo
@goky87 aşınan parçaların değişimi derken mesela fren balatalarının değişimi de ücretsiz olarak garanti içerisinde yapılıyor mu ? Bu garanti meselesini tam olarak ne için geçerli olduğunu anlamış değilim

@pisikletcihoca

@goky87

@pisikletcihoca

Balatayı niye değiştirsin adamlar :) Sen bırak onu garanti defterinde yazan periyodik bakım bile paralı diye biliyorum. Ayarlardan bahsediyorum. Garanti sadece fabrikasyon hataları kapsar.

• Beğen
Tepkiler: Seya
@Mert-41 burada da belediyenin bisikletleri var bir çok noktada ama bisikletler çok hantal, hiç kullanışlı değil: (link)
dediğiniz bölgede bayanların sürmesi zor olur, mümkünse bisikleti uygun bölgeye götürüp sürmek daha iyi... bizde öyle bir sorun yok.

Araç aldığınızda garanti devam ederken periyodik km bakımlarında garantisi var diye para vermiyormusunuz servise

@Musa_06-18 geçenlerde de konuşmuştuk çamurluğu sipariş verdim, birde senin portbagaj markası nedir?

@hakanyuc
Çamurluğu takınca ve bagajı takınca fotoğraf da yüklerseniz sevinirim. Ben de bu aralar çamurluk ve bagaj düşünüyorum da. Bir de kadro çantası alacağım. Kadro çantasına karar verdim diğerlerine karar veremedim henüz. Teşekkürler şimdiden...

Send by my note 4...

@hakanyuc

Benim bagajın linki aşağıda kardeşim. Bu bagajın özelliği yanda bulunan paralel ikinci demire çantaları takabiliyor olman. Taktığın çantalar bu sayede bisikletten daha uzakta duruyor. Bu sayede janta takılması, lastiğe sürtmesi gibi bir sorun oluşmuyor.

feature-pannier.jpg

(link)

(link)

Eyvallah teşekkür ederim. Janta ve tekere sürtmemesi iyi olmuş. Sırt çantasına koyuyordum ben malzemeleri çok terletiyordu. Bu rahat taşıma olur.

Send by my note 4...

@pisikletcihoca
Fren balatalari garanti kapsaminda degismez. Iscilik hatalarina karsidir garanti kapsami.

Selamun aleykum önceliklebu bisiklet merakım yeni başladı bir bisiklet ciye gittim ve bana carraro sportive 224 u önerdi fiyatı su an 1200 kusur civarlarında bu fiyata daha iyileri varmı su ana kadar gordugum yorumlar 224 hakkında hep olumluydu sizce alayimmi yoksa başka model önerir misiniz şimdiden teşekkürler

225 kullanan arkadaşlar km saati için hangi değeri giriyor cihaza 2205 mi ?

Carraro 227 model icin camurluk onerileriniz nedir? Kullanip memnun olanlar paylasaabilir mi?

@H.Hüseyin Kavas
hocam bir sürü çamurluk konusu varda sen hani hangisi yakışır gibisinden sormuşun bence :)

(link) bu fena durmaz gibi yakın zamanda alacagim resmini atarim.

@Musa_06-18 sayin Musa Bey

Ben bu marka icin kullanici arkadaslarin onerilerini ogrenmek istedim.

Saygilarimla....

• Beğen
Tepkiler: calhanre
48 kadro carraro 224 sportive bisikletimi satıyorum. Antalya.

Geri