Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@zagnos teşekkürler hayırlısı olur inşallah 2017 olarak geçiyor

• Beğen
Tepkiler: zagnos
Scudo
@Kocamacir dostum imkanın varsa bir bayıde dene boyum 183 m aldım bisikleti Bacak arama aldığımda çok az bir boşluk kalıyor güvenilirlikden kastın bozulma ise ben forumu uzun süredir takip ediyorum öyle bir şikayete denk gelmedim son olarak Mayısda aldım bisikleti 2017 lerde kilitli maşa yoktu şuan nasıl bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Kocamacir
selamlar yeniyim. carraro sportive 220 kullanicisiyim

@zagnos teşekkür ederim ilgin için bak 2017 lerde kilitli maşa olmadığını bilmiyordum seninkinde varmı kaç model senin makine en son 2016 larda mı oluyor kilitli ön amörtisör ?

@Kocamacir küçük bir ilçenin kasabasında yaşıyorum bayi bildiğim kadarıyla Yok il de de o yüzden internetten sipariş vericem deneme fırsatım olmadığı içim kadro boyuyla ilgili soru soruyorum

@Kocamacir rica ederim 2016 modellerde hem kilitli maşa var hem ayarlanabilir gidon boğazı ayrıca 2016 da arka fren teli kadronun içinden gidiyor 2017 de dışardan ben özellikle 2016 aldım hem fiyatı da eski model olduğu için daha düşük
Ama l mi olmalı m mi bişey diyemem biraz da bacak boyuyla alakalı forumu biraz karıştırırsanız bilgi bulmanız mümkün

Arkadaşlar herkese iyi günler. 227 almayı düşünüyorum. 1.77-78 boyum var Kadro boyu kaç olmalı ? Birde aldığım bisikletin 2017 olduğunu nereden anlayacağım dolandırılmak istemiyorum.

Arkadaşlar sportive 227'nin sadece tek rengimi var 2017de? şu lila-mavi arası olan? birde kafamda 327,330,227,230' dan bir tanesi var ama sizce en ucuza nerede bulabilirim?

Mat antiretik( bu kelimeyi doğru yazmamış olabilirim) üzerine gri stiker.

İste onu bende bilmiyorum dün face'de carraro bisiklete sormuştum aynı soruyu

Bende şunu merak ediyorum 1.77 boy var alacagım 227 min kadro boyu ne olmalı?

@ASAP Rocky şahsi görüşüm en garantisi Accellden almak ama sana kalmış bir şey sonuçta. @Ozkan12 sportive 227 den arkadaşım 2.el olarak M kadrosunu aldı onunda boyu senin ile aynı. L bulabilsem sanki daha rahat olurdu gibime geliyor demişti.

arkadaşlar bisiklet için çanta almayı düşünüyorum ama Türkiye'de ki fiyatlar aşırı yüksek yada ben bulamadım daha ucuzunu hayatımda hiç yurt dışından alışverişyapmadım aliexpress istediğim gibi bir çanta buldum ve fiyat olarakta uygun ama dağ bisikleti icin diyor acaba carraro sportive 220 şehir bisikletinde kullansam olurmu yada sizin önerebileceğiniz bir çanta varmı şimdiden teşekkürler
(link)

Benim boyum 1.78 civarı ve 45 inç sportive 227 2017 model aldım.Seleden inip ayaklarım yerdeyken üst kadro borusu rahatsız etmiyor.Yaklaşık 1 parmak genişliğinde mesafe kalıyor.Bir üst 50 inç olan kadrosu sanırım büyük gelirdi.
kadro.jpg En baştaki şehir bisikleti bölümü

Sportive 227 2017 modelin 3 rengini gördüm.
1-227-2017 mat mavi bej turkuaz---.jpg 227-2017 model mat mavi bej turkuaz
2-mat gri.jpg 227 - 2017 model antrasit/gri
3-2017-227-koyu mavi.jpg 227 2017 -listede geçen tam rengini bilmiyorum.
-----------------------------------
2016-227.png 227 2016 model ,2017 modele göre ilk farkedilen kadronun üst-alt borular ve yazılar.

• Beğen
Tepkiler: Sumeras ve Ozkan12
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Bundan 3-4 yıl önceye kadar Atala marka bir mtb sahibiydim, ağır, hantaldı ama o kadar güzel görünüyordu ki hala tek geçerim. İzmir içinde bütün işlerimi 1.5 yıl boyunca onunla halletmiştim. Beni mahvetmesine rağmen... O zamanlar biliyordum bir şehir bisikletine geçmem gerektiğini ama öğrenci olmamdan mütevellit bunu yapamıştım ve o ilk göz ağrım olan Atala da çalındı gitti bir gün... Şimdi ise geri dönüşümü Sportive 225 veya Mosso Legarda 1727 ile yapmayı düşünüyorum. Öncelikle CS 225 hakkında kafamı karıştıran bazı noktalar var. 2015'ten sonra modellerde maddiyat düşürmek amacıyla bazı değişiklikler yapılmış gibi. Örneğin lastikler artık Michelin değil vs. Geçenlerde İzmir'de gittiğim Sundu Bisiklette 2015 modeli de vardı, siyah ve fıstık yeşili çizgileri olan. Ama işin ilginç yanı 2017 ve 2015 modellerinin fiyatlarının aynı olmasıydı(Eski modelin mantıken daha ucuz olması gerek). Sizin bu konudaki görüşünüzü almak istiyorum. Bu konuyu araştırdım ancak tam bir kanıya varamadım, o yüzden net bir soruyla sizlere danışmak istedim..

Diğer sorum ise Mosso ile alakalı. Carraro başlığı altında olduğumuzu biliyorum ama bu bisiklet 2 kg kadar daha hafif. Donanımda da pek bir fark yok. Tercih ederken Mosso'yu ne kadar kale almalıyım sizce?

Şimdiden çok teşekkürler. Hem bisikleti aldığımda, hem de almaya giden süreçte bundan sonra beraber olacağımıza inanıyorum.

Uzun zamandan beri bisiklet surmuyorum acaba 500 km birdenn surebilir miyim sizce

Merhaba.2016 model Sportive 227 ile aranızdayim. Bisikleti üç gündür kullanıyorum. İlk gün h

Özür dilerim. İlk gün h

Herşey çok güzeldi. Ancak dün sol pedal üst pozisyona geldiğinde tık diye ses yapmaya başladı. Sebebinin ne olacağı konusunda yardım istiyorum.

@trashci 2015 modele aynı fiyatı söylemesi çok hoş bir esnaf yaklaşımı olmamış. Mossoya nazaran daha ağır bisikletler,doğru, ama yaklaşık 2 yıldır sportive 227 kullanıyorum,herhangi bir teknik aksaklık yaşamadım.Mosso kullananlara da bir sor istersen. 2017 modellerle tek farkı lastikler değil. Kadro geometresinde de farklılık var. Aynı fiyatsa 2017 al, zaten 2 yıldır o lastikler üstünde bekliyorsa çok randımanlı olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Geri