Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@gacvokem
Nerden aldınız taksit ve ya peşin?

Scudo
Evet arkadaşlar daha fazla dayanamadım ve carraro sportive 225 imi aldım.

Dosyalar

• 20170920_203537.jpg
    20170920_203537.jpg
    130,9 KB · Okunma: 77
@gacvokem
Sağolun.
Şimdi bana bir kaç aksesuvar lazım:)
Ön ve arka ışık, ve yol bilgisayarı(km ölçer vs) tavsiyesi olan var mı?

Carraro sportive 227 bisikletime uygun çamurluk seti alacağım önerilerinizi alıyım,

@predator82dPolisport Georgia öneririm. Montajı biraz meşakatlidir ama düzgün bir montaj ile orjinalden ayırılamaz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar , dün ikinci el bi 224 le aranıza katıldım . Kilit ve aksesuar önerilerinizi bekliyorum

224 ile 225 in ağırlıkları nedir?

@mrth sanırım 13 kilo

225 aldım ancak vites geçişi hoşuma gitmedi onun dışında güzel

@mrth
2 gün önce 225 aldım. Üzerinde aksesuvar yok. 15.9 kg geldi

@buracat
Hocam bende bazı viteslerde geçiş sorunu olduğunu gördüm.
Bence bu ayarlarla alakalı olabilir. Uygun zamanda göstereceğim. Deneyimli arkadaşlar ne önerir?

@BaranGL
Ben öncesinde çok eski bisiklet kullandığım için alışamamışta olabilirim. Sağ ve solda hangi vitesi kullanıyorsunuz
Örneğin ön vites 1 de iken arka viteste maks kaç kullanılmalı

Arkadaşlar merhaba benim kadro boyuyla ilgili bir sorum olacak forumdan daha önce cok okumama rağmen bugun gittigim bisikletci kafami biraz karıştırdı ic bacak boyum 78cm ve carraronun 50 kadro boyunu almam gerektigini söyledi kadro borusuna oturduğumda sele tarafına doğru iyi gibi geldi ama izledigim videolarda genelde o şekilde yapılan ölçümü gidon bogazina sanirim seleyle ayni hizaya geldiği icin oturarak ölçüm yapiliyodu bunu yapinca gördüm ki parmak ucunda bastigimda bisiklet altimda kalabiliyor açıkçası kafam cok karıştı ozellikle buraya soruyorun çünkü denediğim bisiklet carraro sportivedi ve bir tane carraro sportive 327 buldum 2. el temiz duruyor ama 50 kadro boyunda gitmeden uygun mudur degil midir sormak istedim.

sportive 321 almış bulunmaktayım gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
bakımlarını nasıl yapıyoruz arkadaşlar hani aralıklarla neler yapmamız gerekiyor?

Hayırlı olsun.

@sonselim16
cok sağolun haftasonu iyi bir indirim yakaladım hemen aldım.birleştirilmesi yapılırken dikkat edilmesi gereken bir şeyler var mı? bianchi-carraro servisi toplayacak
bakımları kaç ayda bir yaptırmam lazım?

@Afyon35
Hocam baskulde ölçtüm. Önce kendi ağırlığımı, sonrada bisikletle olan. Daha sonra çıkarma işlemi ;D
15.9kg :)

@mselman

Hocam benim de 78 iç bacak ölçüsü. 50cm kadro 225 alalı 1 hafta oldu 75km kullandım.
İlk başlarda banada tuhaf geliyordu. Fakat alışınca o kadar rahat ki...
Zaten 78 iç bacak boyuna 50 kadro alınması gerekiyor

Galiba bana en başta tuhaf gelmesi, 14-15 yaşında kullandığım sıradan bisikletlerden kaynaklandı...

@DESERT FOX
Hayırlı olsun

Geri