3 aylık bir arayış, araştırmalardan sonra sonunda uygun ve kampanyalı bulunca sıfır almaya karar verdim.
Carraro Sportive 227 2018 model bisikletimi hapsiburada dan 1840 TL ye aldım ve aranıza katıldım. 100 TL chip para ve 9 taksitle.
Ön arka aydınlatma, mini pompa, sele jel dolgulu kılıf, çamurluk seti, arka bagaj disk fren uyumlu ve heybelikli, fosforlu carraro yazılı kadro zincir koruyucu, ışıklı şifreli kilit 12x120 ve zil aldım.
Ön aydınlatma pek hoşuma gitmedi bu nedenle daha güçlü bi model ile yenileyeceğim. Ayrıca yol bilgisayarı ve matara kafesi ile güzel bi matara ile aksesuarlarımı tamamlayacağım inşallah. Birde cep telefonu konulabilen bi kadro çantası lazım.
Bunun yanında bisikletçiden alındığında binilmiş, öyle evde yatmış sıfır ama ikinci el bir Bianchi RCX 529 model bisikletide letgoda bulunan bir ialn üzerine gidip büyük oğluma aldım. Bayii fiyatı 1400 TL olan bisikleti 900 e aldım.
Hayırlarla kazasız belasız bineriz inşallah.
(link)
(link)
(link)
(link)
Önce apartmandaki bisiklet parl yerine park ettim. Sonra çocuklar çizer bi şey yapar diye dairemin önüne çıkardım.
(link)
(link)
Buda Bianchi
(link)
(link)
Arka aydınlatmayı sele altından söktüm. Isıtıcı uç ile güzelce ve nazikçe ona bir delik açtım. küçük bi vida ve somon ile bagajdaki arka ışık yerine vidaladım. Hafta sonu küçük oğlumla turladık. Bu fotoda arka ışık bagajda
(link)
Bisiklet ağabeyinin ama en dip sele ile rahat sürdü. Şimdi sıra onda.
s kadro bi 26 jant da ona alınacak
Battum ben
(link)