Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@exotic şehir bisikleti alacaksanız 28 jant. kadro boyu da carraro sportive için söylüyorum her markanın değişiyor çünkü 51 sana yeter çünkü bana büyük geliyor. fiyat olarak fazla geldiyse mosso legardalar bir tık daha ucuz ve iyiler. bu arada bir çok sitede indirim var değerlendirebilirsiniz.

Scudo
@dtcf31 Carraro marka olarak hosuma gitti biraz tek markaya baglaniyim dedim cunku fazla marka model bakarsam cok karisacak delirip almayacagim ondan korkuyorum :)

Boyut icin tesekkurler 51 bakiyim o zaman

@exotic bu arada bayiden alacaksan üstüne bir çık netten alacaksan 51 olur ben 178 cm boyundayım ve 51 kullanıyorum bana büyük geliyor ama sana tam gelir diye düşünüyorum iç bacak boyu da önemli tabiki.

@dtcf31 Çok teşekkürler. Sasece netten almamla bayiden almam arasindaki boyut farkini anlayamadim, nasil degisiklik gosteriyor ki?

@exotic

Soruma ek olarak 225 ve daha alti modellerini İstanbul kopru cevresinde yani kadikoy, besiktas, eminonu vs. bu taraflarda bulabilecegim hangi magazalar var bilen varsa cok guzel olur.

aynı markada boyut değişikliği olmaz internetteki ile bayideki aynı. ben carraro alacaksan 51 sana olur diyorum. ama başka markanın 51 i sana olurmu onu bilemem. sen yinede bir bayiye git bin bir bak olmassa netten al dedim.

Merhaba arkadaşlar bende carraro sportive almak istiyorum bütcem biraz kısıtlı 224 ile 225 arasında gidip geliyorum 224 v fren 225 hidrolik fren v fren olması bütçe bakımından bana daha uygun fakat vites modelleride değişiyor nedir bu fark çok bir önemi var mıdır atıyorum altus m310 ile tourney tx800 arasındaki fark nedir bana ne gibi avantaj sağlar 224 yerine 225 almalımıyım yoksa 224 v fren yeter vites modellerinin cok bir espirisi yok mu dersiniz yardımcı olabilirseniz cok memnuj olurum bisiklet özelliklerinide koyayım ekmolarak
ee611c41d10637c4b10227d5f99099d8.png

Bu sportive 225
a76daecfc22787981277e793292bbe2d.png

Buda sportive 124
Yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

225 almanı tavsiye ederim en büyük fark disk fren başka da büyük fark yok altus fren torneye bir tık daha iyi okadar paran varsa 225 al yok ben v fren istiyorum dersen 224 tek en büyük fark bu fren

Evet hidrolik fren güzel ama bakımı vs hem zormuş hem pahalıymış v fren de olur cok problem değil eger diğer yönlerden sıkıntı yoksa tesekkur ederim cevabın için

@Ozgur17 ya aslında ben de korktum ama sen bariz bir hata yapmasan pek bir problem olmuyor hatta çok rahat onu söyleyeyim. ben de senin gibi yorumlara baktım aklım karıştı ama bunu yıllarca kullanan arkadaşlara sordum öyle yüzlerce lira masraf çıkarmıyor. sadece yolda bozulursa yapımı zor ben de şehirler arası tur yapmıyorum bozulursa tamirci yakın 3 yıl kullanıp yağını değiştiren arkadaş var okadar

Bakalım daha 20 günüm var düşünmek için

@Tarumok maşasına bak hangi maşayı istiyorsun kararını ver ona göre al

Herkese merhaba
Ben de 230 aldım. Bayramdan sonra aktif olarak kullanmaya başlayacağım.
Herkese iyi sürüşler

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
@Cevdet T. hayırlı olsun izlenimlerini paylaşırsın

@dtcf31 tabii ki paylaşırım. @Tarumok bende ikisi arasında kaldım tek fark amortisör. Amortisör ağırlığı artırıyor ama engebeli yolda mutlu eder diye 230 aldım

@Cevdet T.
Hayırlı olsun.Ne kadara aldınız?

@dtcf31
Aktif deneme imkanım yok.Netten sipariş vereceğim

Amöstörlü olanı öneririm bisiklet ağır oluyor ama kullanışlı. diğerinde amastör yok ama daha hafif.

Merhaba arkadaşlar.
Carraro cr012 modelini, yeni başlayan biri için tavsiye eder misiniz? Uygun fiyatı da cabası.

@Sergüzeşt valla kulanmış değilim ama carraro iyi bir marka bence fiyat performans bakımından seni memnun eder

Geri