Evet arkadaslar bende bugün bisikletimi aldım sonunda sportive 224 aldım aksesuarlarda ne para tutuyormus arkadas bi 400tlde aksesuara bayıldım umarım kazasız belasız işe gider gelir gezerim umarım 225 alacaktım buldum biyerde cok yüksek geldi 46 47 kadro falan dedi ama rlinde yoktu herhalde baskası yada o bisiklete özgüde olabilir 224 almak zorunda kaldım neyse buda benim 224 [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese merhaba . Fotoğraflardaki bisiklet içir ekipmanlar dahil 700 tl ye anlaştım. Carraro 221 modeli umarım çok vermemişimdir. Bisikleti sürdüm baktım çizik vs yok hoşuma gitti. Kısmetse yarın parayı verip alacağım .KADRO ÇANTASI , SELE ÇANTASI , SULUK , KM SAYACI , ÖN VE ARKA MANYETİK İŞIK ,, KASK , GÖZLÜK , ELDİVEN . Acele cevap beklerim
@Desert Fox
Fiyat olarak nasıl bir yorum yapasınız. Ben internetten daha Uygununu bulamadım. Günlük 5 km mesafede ku iş yerime gitmek için kullanmayı düşünüyorum
@Yenikasiyer hocam dişlilerin sağlıgı nasıl,göbekler nasıl,viteslerin durumu nasıl,kadroda bir vurma çatlak var mı,fren yüzeyi nasıl bir sürü bakılması gereken yer var bilemiyorum
@Desert Fox
Bütün vitesler denedim geçişleri iyi . Kadroda görebilduğim kadar ile çizik yok gibi . dişlilerde bir yakumluk vs görmedim. Satıcının söylediğine göre 1 yılla yakındır .hemen hemen hiç binilmedi diyor. Ben de ikna oldum . Yarın bir daha kontrol edip alacağım kısmetse.
@Yenikasiyer mutlaka lastik için biraz fiyattan düşmesini isteyin,büyük ihtimalle bu kadar lastik gittiyse zincir de uzamıştır zincirin de değişmesi gerekebilir
@Desert Fox
Tamamdır .
Üstad dikkate alacağım .
çok sıkı pazarlık yaptım .700 den 1 kuruş aşağı inmedi . Acaba fotoda mı lastik öyle gözüküyor. lastikler bana o kadar kötü gözülkmedi.
@Desert Fox
Bu fotoğrafta ki gibi hemen hemen . Bisiklet kullanılmadığı için tozlu idi. Yarın daha dikkatli bakarım . Çok teşekkür ederim
İyi böyle forumlar var . Çok sağolun.