Selamlar 3xx serileri öncelikle görsel olarak beklentimi hem duruş hem kafa alçaklığı sebebi ile karşılayamadığından pek yaklaşamadım bu durumun yanı sıra 180 civarı boy 100 kilo üzeri olmam sebebiyle yapmak isteyeceğim ufak tefek hoplama zıplama hadiselerinde ince lastik üstüne amortisörsüz gövde ile sorun yaşayacağımı düşünüyorum. Bu fikirlerime rağmen bu kadar insanın 3xx ve benzeri grup yönlendirmeleri sebebi ile pişman olma ihtimalim de oldukça kuvvetli ama 2xx serisi ile başlamak istiyorum.
Oturduğum bölge ile sahilde genelde sürüş yapacağım bölge arasında hemen hemen hiç rampa yok hafif bir eğimle tahminen 5 6 dakika içerisinde sahile ulaşıyor olacağım. Bu sebepten rampa performansının eksi olacağını bilerek kabul edebiliyorum.
Carraro nun biraz daha ağır kaldığı sıkça dile getirilmiş fakat emeklemeden koşamayacağımı düşünerek üst segmentten başlamayı uygun bulmuyorum, bu seviyede bir miktar terlemek gerekiyor yani bence

Bu durumlar dışında şimdiye kadarki yaşantımda herhangi bir şeyimi satma taraftarı olmadım muhtemelen bisiklet için de bu durum geçerli olacak. Eğer ki 223 224 veya 225 yetersiz kalırsa bile bunu koruma altına alıp 2. bisiklete yönelebilirim. Bu sebeplerden biraz daha nokta atışı ilerleyip 2 3 sene kadar istediğim hemen hemen her alanda kullanabilmeyi hedefliyorum. 3xx serileri bu açıdan bakınca şu an fazlaca riskli olur benim için cevaplar için çok teşekkürler bu arada.
2.si olursa MTB olur sanırım zaten halen zaman zaman neden mtb almadığımı sorgular haldeyim.