Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@OmegA , @seyhanla Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler, o zaman stok bekleyip 330 alayım. Bu Sportive x in rengi de fena bi aklım gitmiyor değil.
Bisikletı aldıktan sonra aksesuarları vs. Ayrı bir masraf olacak. Duruma göre 500-1500 civarını bulabilir. Bı stanley termos alayım dersenız geçedebılır :)

• Beğen
Tepkiler: RyuujinJakka
Scudo
Herkese Merhaba,
Carraro Sportive kullanıcıları olarak sizlere danışmak ve fikir almak istediğim konular var.
Kendime bir Sportive almak istiyorum 220 Sıfır fiyatı 2390 tl görünüyor sitesinde fakat elinde stok olan bir bisikletçi bulamadım.

1) 1.82 boy 80 bacak boyu için 51 kadro Sportive için uygun mudur.
2) İkinci el alırken bu bisiklette dikkat etmem gereken noktalar nedir.
3) 220-225 modellerinden 2018 ve üzeri az kullanılmış olarak satan arkadaş varsa talibim 🙂

Selamlar,hayırlı bayramlar.

Herkese Merhaba,
Carraro Sportive kullanıcıları olarak sizlere danışmak ve fikir almak istediğim konular var.
Kendime bir Sportive almak istiyorum 220 Sıfır fiyatı 2390 tl görünüyor sitesinde fakat elinde stok olan bir bisikletçi bulamadım.

1) 1.82 boy 80 bacak boyu için 51 kadro Sportive için uygun mudur.
2) İkinci el alırken bu bisiklette dikkat etmem gereken noktalar nedir.
3) 220-225 modellerinden 2018 ve üzeri az kullanılmış olarak satan arkadaş varsa talibim 🙂

Selamlar,hayırlı bayramlar.
1) O boyla o kadroyu hatta tahminimce 54'e kadar olan boyları kullanabilirsiniz.
2) 2. El mümkünse alırken kısa bir sürüş yapın, aktarıcılara bakın, vites geçişlerinde sorun var mı ona bakın, kadro kulağı yamuk mu, aktarıcı bacakları düzgün mü onlara bakın ve eğer sizin için sorunsa çizikleri kontrol edin.
3) Burası beni ilgilendirmiyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Erenovich
Teşekkür ederim.Yani 51 ve 53 sorun olmaz bende bunu öğrendiğim iyi oldu 2.elde seçeneğim arttı. Aslında sıfır 220 almak istiyorum ama yok kimsede. 2.elde 220 için 1800 1900 bandında fiyatlar uygun olur mu? Tabi araba fiyatlarında olduğu gibi sıfırından yüksek fiyatlar isteyenler de var 🙂

1) O boyla o kadroyu hatta tahminimce 54'e kadar olan boyları kullanabilirsiniz.
2) 2. El mümkünse alırken kısa bir sürüş yapın, aktarıcılara bakın, vites geçişlerinde sorun var mı ona bakın, kadro kulağı yamuk mu, aktarıcı bacakları düzgün mü onlara bakın ve eğer sizin için sorunsa çizikleri kontrol edin.
3) Burası beni ilgilendirmiyor. :D
Aynı boyda abıme alacagız sportıve. 54 büyük olur bence. Hatta 52 bıle fazla olabilir dıye düşünüyorum, arastırma yapacaktım bende forumda yazınızı gördüm. Bence arkadasta eskı mesajlardan incelesin. Bende 46 kadro 224 var 174 boydayım.

Suan 46 yok 48 olarak çıkarıyor carraro.

• Beğen
Tepkiler: OmegA
Aynı boyda abıme alacagız sportıve. 54 büyük olur bence. Hatta 52 bıle fazla olabilir dıye düşünüyorum, arastırma yapacaktım bende forumda yazınızı gördüm. Bence arkadasta eskı mesajlardan incelesin. Bende 46 kadro 224 var 174 boydayım.

Suan 46 yok 48 olarak çıkarıyor carraro.
Kadro boyunu internetteki verilere göre hesaplarsak 80 bacak boyu için 54 kadro öneriyor. Yani ben tecrübemle değil verilerle önermiştim @Erenovich arkadaşa.
Teşekkür ederim.Yani 51 ve 53 sorun olmaz bende bunu öğrendiğim iyi oldu 2.elde seçeneğim arttı. Aslında sıfır 220 almak istiyorum ama yok kimsede. 2.elde 220 için 1800 1900 bandında fiyatlar uygun olur mu? Tabi araba fiyatlarında olduğu gibi sıfırından yüksek fiyatlar isteyenler de var 🙂
Eğer temiz ve çok eski değilse uygun olur bence.

• Beğen
Bisikletı aldıktan sonra aksesuarları vs. Ayrı bir masraf olacak. Duruma göre 500-1500 civarını bulabilir. Bı stanley termos alayım dersenız geçedebılır :)
Şu malum zincir marketten denk getiremedim bir türlü Stanleyi. Aksesuarlar çeşitliliği de çok, motosiklet gibi değil. Herşeyi değiştirebiliyorsunuz. Kask tavsiyesi ve pedli şort veya tayt tavsiyesi alabilirim. Bir soru daha Sportive 330 selesi nasıldır motosikletten alışkınım biraz sert selelerle 500 600km dayanırım ama bisiklet selesi hakkında hiçbir fikrim yok.

Kadro boyunu internetteki verilere göre hesaplarsak 80 bacak boyu için 54 kadro öneriyor. Yani ben tecrübemle değil verilerle önermiştim @Erenovich arkadaşa.

Eğer temiz ve çok eski değilse uygun olur bence.
Aman hocam yol bisikleti ve tur bisikleti için kadro boyları farklıdır. 54 kadro yol bisikleti için geçerlidir. Tur bisikleti için o boya konfor için 51 kadro ideal olur. Performans odaklı olsun derse 48 kadro da kullanabilir iç bacak boyuna göre.

Aman hocam yol bisikleti ve tur bisikleti için kadro boyları farklıdır. 54 kadro yol bisikleti için geçerlidir. Tur bisikleti için o boya konfor için 51 kadro ideal olur. Performans odaklı olsun derse 48 kadro da kullanabilir iç bacak boyuna göre.
Katılıyorum. Sportive kullanıcısıyım. Boyum 1.81 iç bacak boyu da 81-82 gibi bir şey. 51 kadroyu ideal bir şeklide kullanıyorum.

Şu malum zincir marketten denk getiremedim bir türlü Stanleyi. Aksesuarlar çeşitliliği de çok, motosiklet gibi değil. Herşeyi değiştirebiliyorsunuz. Kask tavsiyesi ve pedli şort veya tayt tavsiyesi alabilirim. Bir soru daha Sportive 330 selesi nasıldır motosikletten alışkınım biraz sert selelerle 500 600km dayanırım ama bisiklet selesi hakkında hiçbir fikrim yok.
sele işi değişiyor biraz. üst düzey kaliteli bir sele 1000 tl civarlarında olduğu için tecrübe edemedim hiç. 200 tl ve 100 tl civarındaki seleler denedim bazısı rahat oluyor bazısı olmuyor bazısında köpüklü bazısında jelli kılıf iyi oluyor :) benim bisiklet 2017 yada 2016 olması lazım pek rahat değildi seledi o yüzden decathlondan 180 tl ye sele almıştım. kaskım yok henüz almadım, tayt şortta yok bende :) heralde temel 2 eksiğimde bu sorduklarınız bunlar harici var bende.
Katılıyorum. Sportive kullanıcısıyım. Boyum 1.81 iç bacak boyu da 81-82 gibi bir şey. 51 kadroyu ideal bir şeklide kullanıyorum.
48 küçük olur mu diye düşünüyorum. 46 kadro bende var 174 boydayım abimde 180-82 dedi boyuna akşam tam ölçtüreceğim onada. 51 sanki 1 tık büyük gelir gibi kararsız kaldım 49-50 olsa düşünmezdim hiç ama oda yok

Arkadaşlar aradığım temizlikte bir Carraro 220 buldum sıfır ayarında.Hafta içi kısıtlamanın olmadığı saatlerde istanbula giderek alacağım büyük ihtimalle. Kafama şu soru takıldı, sadece ön tekeri sökere sedan aracıma sığdırabilir miyim (2016 İnsignia) . Koltukları yatırıp benzer sedan araçlarda taşıyan,tecrübesi olan var mı ? Bagajı kapatabilmem lazım şehirler arası gideceğim için.

Arkadaşlar aradığım temizlikte bir Carraro 220 buldum sıfır ayarında.Hafta içi kısıtlamanın olmadığı saatlerde istanbula giderek alacağım büyük ihtimalle. Kafama şu soru takıldı, sadece ön tekeri sökere sedan aracıma sığdırabilir miyim (2016 İnsignia) . Koltukları yatırıp benzer sedan araçlarda taşıyan,tecrübesi olan var mı ? Bagajı kapatabilmem lazım şehirler arası gideceğim için.
Benzer ölçüde bisikletleri sedan civic arka koltuğunda ön tekeri sökerek taşıdım daha önce, muhtemelen sığacaktır. Bisikleti biraz çapraz yerleştirrisiniz.

• Beğen
Amortisör sertlık ayarı tek taraftan mı yapıpıyor. 224 un sol taraf kapağını söktüm bugün alyan ile biraz denedım ayar yapmayı.

ben yol bisikletimi rahatça bagaja koyuyorum.
Araç Passat
arka koltukları indirerek ön lastiği çıkarmaya bile gerek kalmıyor.

• Beğen
Teşekkürler üstat,derinlik olarak sorun olacağını sanmıyorum koltukları yatırınca epey alan açılıyor gidon boyu da kapağa bagaj kapağına mani olmazsa harika olur.O zaman uzak ve güzel yerlere de bisikletimi götürüp keyfini tam anlamıyla çıkarabilirim.
Teşeklürler, ben bagaja koymayı deneyeceğim bakalım.

Sürekli olarak arabanın içinde taşıma iyi bir çözüm olmaz ben bir kere suv aracta denedim bir kere dahada taşımam çünkü araca ve kendisine zarar verebiliyor, ayrıca hd fren ise kesinlikle balata güvenlik pabuçlarını takmadan taşımayın frene dokunur iseniz hiç iyi olmaz...en iyi çözüm bisikleti tavanda yada arkada taşımak...

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
2021 model 2xx serısınde 51 46 kadro var. 180 e 84 bacak boyuna hangı kadroyu önerirsiniz. 51 büyük 46 kucuk gelır gibi 49-50 ıdealı diye düşünüyorum. Elımızde 46 kadro 224 te var aslında. Abim ıyı diyor ama bence ona kucuk o bıraz :D

84 bacak boyuna 51 in büyük geleceğini hiç sanmam ben 76 bacak boyu 52 kadro carraro gravel kullanıyorum

• Beğen
84 bacak boyuna 51 in büyük geleceğini hiç sanmam ben 76 bacak boyu 52 kadro carraro gravel kullanıyorum
52 büyük değil mı o ölçüye. Bende g2 alacagım 50 beden 174 e 78 ım. 224 u de kendime göre aldım 46 beden olarak memnunum. Merıda speeder kullanmıstım duz gıdonlu 52 beden büyük gelmişti :)

Gravel ile ne kadar sürüş yaptınız merak ettım şimdi :) yanlıs mı sıparıs verdım acaba

Büyük değil 52 alın derim

• Beğen
Geri