Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.396
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Hangisi yeni?
Bence ikisi de aynı, üsttekiyle alttaki arasında sadece lastik farkı görebiliyorum.
Hangisi yeni?
Alttaki.Hangisi yeni?
Şu an farkına vardım. Alın borusu farkı barizBence ikisi de aynı, üsttekiyle alttaki arasında sadece lastik farkı görebiliyorum.
Bu tarz bisikletleri en iyi Sedona yapıyordu. Hafif ve donanımlı. Malesef battı firma. Meydan bunlara kaldı. Amortisör olmadan bile 14 kilo bisiklet yapıyor Carraro.305103 dosyayı görüntüle305104 dosyayı görüntüle
Ne hale getirdiler canım seriyi. Bu konuda Carraro'ya ben de kırgınım.
Aynısı yol bisikletleri için de geçerli. Orada da aero takıntısı mevcut.
Hangisi yeni?
İlanı bulamıyorum.Cümleten Selamünaleyküm,
bir süredir yoğun olarak şehir bisikleti aramaktaydım ve uzun elemeler neticesinde Carraro sportive 230 da karar kıldım fakat bütçe sıkıntısı başgösterince 227 daha makul göründü. Ve Sahibinden bu ilanı gördüm; 2022 model diyor fakat fren teli dışarıdan geçiyor ve resimden gördüğüm kadarıyla lastikler CST fakat 2022 ve 2023e baktığımda SCHWALBE 700X38C DELTA CRUISER PLUS diye bir durum var. Olayı tam çözemedim bu bisiklet alınır mı ne dersiniz?
--- 1100714099 --- nolu ilan.
Sormayın gerçekten, bisiklete bakmaya gittim, adam sattığını ve kaldırmayı unuttuğunu söyledi, sportive 224 varmış temiz o zannetmiş vs. vs. İlandan kaldırdı.
Böyle bir durum oldu yani hocam kusura bakmayın. Yarın bayiye sorucam artık param yeterse alacağım inşallah. 13000 civarı diyorlar, zorlanıyorum o fiyata, bu ayarda yerine ne alınabilir veya?
Peki sportive 227 ve bu ikisi içinden tercihen ilk sırayı hangisi alır? Bayi 227 yi 12.000 gibi bırakacak gibi geldi ama bilmiyorum tabi
Hepsi aynı fiyat olsa Sportive 227 sele ve lastik gibi konularda önde, vites sisteminde kullanıma etki etmeyen çok az seri farkıyla geride, T12 FS ile 2327 neredeyse aynı.
Hepsinin fiyatı aynı olsa Sportive 227 > Legarda 2327 MSM H > T12 FS sırasıyla tercih ederdim, bu fiyatlarla tam tersi T12 FS > Legarda 2327 MSM H > Sportive 227.
Bir de doğru kadro boyunda bayide hangisinin olduğu da önemli tabii. Uygun boyda bulunamayanın fiyatının hiç önemi yok.
227 ile 2327 arasında kaldım fakat bu arada Mosso2330a (13.000TL) denk geldim.. Şöyle bir soru oluştu; eğer 227ye 12000 verilecek olursa, onun yerine 2330 Deore setli tercih edilir mi?
Bu durumda lastik markası kafamı çok karıştırıyor. CST hakkında olumlu yorum yok gibi Mosso'nun hepsinde CST var maalesef. Carraro'nunki zırhlı sanırsam.
Vites setleri çok önemlimi o kadar farka değermi?
Hergün işe gitmiycem bu bisikletle fakat uzun süre kullanmayı düşünüyorum
Vites kısmını en önemli olarak algılarsam...
Mosso için 51 daha uygun gibi. Ben 174/81 ile 46 kullanıyorum. 51 bana sınırda geliyor ama 181/83'e tam gelebilir....Kadro boyu olarak ise boyum 181 ve bacak iç boy 83 gibi.. Buna göre mosso için 46 veya 51cm bakacağım.
iki arada kaldım 2330 veya 227... mosso alacaktım tam ama carraro daha akışkandır dedi birisi? Çok fark var mıdır?"En" önemli değil, "çok" önemli. En önemli kısım değiştirilemez olan tek yer: kadro.
Mosso için 51 daha uygun gibi. Ben 174/81 ile 46 kullanıyorum. 51 bana sınırda geliyor ama 181/83'e tam gelebilir.
iki arada kaldım 2330 veya 227... mosso alacaktım tam ama carraro daha akışkandır dedi birisi? Çok fark var mıdır?
iki arada kaldım 2330 veya 227... mosso alacaktım tam ama carraro daha akışkandır dedi birisi? Çok fark var mıdır?