@cazci Bu program kullanım özellikleri bakımından diğer egzersiz takip programlarından biraz farklı. Strava, Endomondo, Runtastic vs gibi uygulamalar daha çok egzersizi sensör bilgileriyle kayıt altına alıp analiz etmeye odaklanmışlar. Ipbike ise hem egzersiz ile ilgili her türlü bilgiyi canlı olarak ekrandan takip edebilmenizi hem de bunları kayıt altına alarak daha sonra detaylı analiz edebilmenizi ve tüm dataları AttackPoint, RunKeeper, TrainingPeaks, SportTracks.mobi, Trainingstagebuch, Strava, CyclingAnalytics, RunningAHEAD, VeloHero, GoogleFit ve TodaysPlan platformlarına gönderebilme kabiliyetine sahip.
Sensör uyumu konusunda ise tecrübelerimi şöyle anlatmaya çalışayım. Bu program Ant+ protokolünün resmi destekçilerinden olduğundan telefonunuz Ant+ desteğine sahipse sorunsuz bir şekilde her türlü cihazla eşleşiyor. Nabız, kadans, hız, adımsayar, termometre vs her türlü sensörden bilgi alabiliyor. Bende Ant+ ve Bluetooth 4.0 destekli bir nabız bandı var. İki protokolle de sorunsuz bağlanıyor. Ancak Bluetooth Low Energy (ya da 4.0) protokolünü ancak beta düzeyinde destekliyor. Elimdeki hız ve kadans sensörü de Bluetooth LE protokolünü destekliyor. İlk eşleştirme sırasında bazı sorunlar yaşadım ancak bağlantıyı gerçekleştirdikten sonra sorun olmadan kullanıyorum. Eğer yeni sensör alacaksanız bence hem Ant+ hem de Bluetooth LE destekli modellere yönelin. Böylece hem sadece BLE destekleyen Apple cihazlarınızda Apple uygulamalarıyla kullanma şansınız olur, hem de Android telefonlarda da sorun yaşamadan kullanırsınız.
Ben elimdeki sensörlerle bu programı sorunsuzca ve son derece efektif bir şekilde kullanabiliyorum. Ayrıca tek bir cihazla her işimi çözmüş oluyorum. Şu andaki ayarlarımla bana Garmin Edge 1000 verseler de dönüp bakmam