Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cep telefonunu tam bir bisiklet bilgisayarına dönüştürmek. (ipbike)

Eski link ölmüş sanırım. Aliexpresste coospo h6 diye aratırsanız bulunuyor. Yalnız fiyat 25 dolar civarı sanırım. Bu aleti gözünüz kapalı alabilirsiniz. Soğuk vücutla bile sorunsuz ölçüyor. En ufak bir sorun yaşamadım. Pili de bitmek bilmiyor. Her türlü programla da eşleşiyor.

Scudo
Ozgur Bey bilgiler için çok teşekkür ederim proğramı telefonumda indirdim bu proğramı kullanımı konusunda türkçe bir bilgi kaynağı varmıdır diğer taraftan vermiş olduğunuz linkte kadans ölçer satın alınamıyor başka önereceğiniz model varmı bilgiler için teşekkürler.

çok faydalı bir yazı, teşekkürler

@AGOKLEN Türkçe kaynak yok sanırım. Kullanımı aslında basit ama biraz kurcalamak gerekiyor. Siz biraz kurcalayın, takıldığınız yerleri sorun yardımcı olmaya çalışayım.

Ayrıca ben kendi aldığım kadans hız sensörünü Ant+ destekli olmadığından tavsiye etmem. Diğer modelin linkini müsait zamanda paylaşmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: AGOKLEN
Telefonda link eklemeyi başaramadım. Yapıştırma seçeneği çalışmıyor. Aliexpresste cadence speed sensor ant+ bluetooth kelimeleriyle arama yapınca bulunabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: AGOKLEN
Bu uygulamayı komplike bir spor ürünü haline getirme şansım var mı? Runtastic ile koşu bandı fitness bisiklet gibi aktiviteleri kayıt ediyorum , ant+ pedometrem var fakat destekleyen program yok. Sadece ipbikesensor uygulaması ile kullanabiliyorum. Keza bugün runtastic ant+ nabız bandıma bağlanamadı. Eğer ipbike olmasaydı band bozuldu diye düşünecektim muhtemelen. Ipbike kim yazmışsa çok iyi iş çıkartmış. tüm sporlara yönelik olsa seve seve ücret ödeyerek satın alırdım.

Ben de ne zamandır bu tarzda bir şeyler arıyordum. Dün karşılaştığım bu başlığı okuduktan sonra ben de bu şekilde bir konfigürasyona karar verdim. Arkadaşlar hem ant+ hemde BLE özelliği olan sensörler önerdiği için aramalarımı bu şekilde yaptım. Aliexpressteki sensörler tek parça olmadığı için aramayı ebay de yaptım. Önerilen nabız sensörünüde hemen hemen aliexpress fiyatına bulunca daha güvenilir olması ve biraz daha hızlı kargo olması aşağıdaki ürünleri aldım. Hız kadans sensörü biraz pahalıya geldi, umarım kaliteli bir şey çıkar.

Sonuncu hız sensorünü aldığım için ebay linki açılmıyor, yerine başka bir yerden link paylaşıyorum..

(link)

Bu da kalp sensörü.

(link)

@UtkuK kalp sensörü benimkinin aynısı. Tavsiye ederim. Kadans ve hız için birşey diyemiyorum. Şimdiden güle güle kullan.

Acaba bu nabiz bandi, hız ve kadans sensörleri ile ant uyumlu bir tablette trainer üzerindeyken kullanabilirmiyiz?

Kışın ve hava durumunun elvermedigi zamanlarda trainer uzerinde bisiklet sürüşü yapıyorum

Ben de bluetooth nabız sensörünü çalıştıramadım. Sensör olarak ekliyorum ama 'closed' olarak görünüyor. Aktif etmeye çalışınca da durumu değişmiyor.

@dramorey
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Tam bunu yazmaya gelmiştim ki, siz yazmışsınız.

Üzerine basılı tutup open dediğinizde görmesi lazım.

Bir de blıetooth desteği için ipsensorman uygulamasının betası için istekte bulunmanız, daha sonra kullanımınıza açılan ipsensorman 1.4.2 versiyonunu indirmeniz gerekiyor

Şu an bendeki ipsensorman versiyon 1.2.6 görünüyor. Beta isteği ve 1.4.2 nasıl yapacağız kısaca anlatırsanız memnun olurum.

Beta sürümünü yükledim ama aynı sorun devam ediyor. Sanırım bu nabız sensörü ile kullanamayacam.

@dramorey nabız sensörünüzü vücudunuza hafif nemlendirip takıyorsunuz değil mi? Vucuda takılmadan bu aletler sinyal vermiyor. Bir de eklediğimiz aleti silerek alet hangi protokolu destekliyorsa manuel olarak eklemeyi de deneyebilirsiniz. Mesela bluetooth low energy ve bluetooth ayrı ayrı var diye biliyorum.

@ozgurgokalp Cevabınız için teşekkür ederim. Evet, hepsini denedim. Diğer uygulamalar nabız sensörünü sorunsuz tanırken ipbike ile eşleştiremedim. Bluetooth versiyonu beta olduğundna da olabilir. En iyisi garmin nabız sensörü almak :)

@dramorey tamıtamamanıza üzüldüm. İşte bu sorunlardan dolayı ant+ destekli aygıtları tavsiye ediyorum. Ant+ olanlarda böyle sıkıntılar olmuyor. Enazından ben yaşamadım. Garmin nabız sensörü pahalı olabilir. Coospo h6 yı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. En ufak sorun yaşamadım bu güne kadar.

• Beğen
Tepkiler: dramorey
Geri