Şimdiye dek birden fazla ürün denedim. Bilindik (Muc-off, XCP(uzak durunuz), Motul, Shimano...) bilinmedik (tüfek yağı, çeşitli motor ve makine yağları...Yaz, kış, yağmur, çamur tüm iklim şartlarında ve şehir içi, dağ, bayır zaman zaman uzun mesafe sürüşler yapmaktayım. Dry lube wet lube sürekli yağ değiştirmek bana göre mantıksız ve zahmetli ve mevsim geçişlerinde yağışlı zamanlarda benim için sinir bozucu yağlama yöntemleri ya jöleye dönüşüyor vasfını kaybedip ya toz topluyor çamur oluyor. İyi temizlenmiş zincire Chain L kullandım. Ben böyle sessiz aktarım böyle sessiz zincir görmedim. Uzun süre dayanıklı. Sudan etkilenmiyor. Kararma 0 diyemem ama diğer kullandığım yağlardan az. 500 de bir değiştirsen rahatça yeterli olur. Ben titizlikten ya da aşırı hava koşulu değişiminden 300km de bir değişim yaptım. Şimdiye dek kullandığım en iyi zincir yağıdır. Viskozite bal kıvamında. Hatta tadı kokusu da hoş(evet dayanamadım). Şiddetle tavsiye ederim. Chain L de kullandım daha iyisi bence budur diyenler için de mesaj kutumu şenlendimelerini bekliyorum tavsiye edeceği ürünü de zevkle denerim.
Not. Ürünün imalinden satımına kadar işin içerisindeki hiçbir insan ile alakam yoktur. Babamın oğlu değiller cidden memnun kaldım da övüyorum.