Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L zincir yağı uygulaması

chain-l kullandım. memnunum. hem sürüş kalitesi hem zincirde daha az tortu birikmesi hem de uzun süre dayanması yönünden tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Scudo
Yeni bir ruble ve zincir aldım. Zinciri takmadan önce chain-l ile yağlamak istiyorum. Sorum şu ki Sıfır zinciri mazot vs ile temizlemem gerekiyor mu? Yoksa direkt yağlayayım mı ?

@@AKTÜRK ALİ@ hocam abartmadan kullanıcan,adı üstünde, makina yağı,işleyen aksam için, zincir de işleyen aksam, ben yıllarca kullandım hiç sorun yaşamadım, illa ki bisikletçide satılan pahalı yağları almak birçoğumuzun hoşuna gidiyor.
Yağı neyle nasıl sürdüğün de önemli tabi.

• Beğen
Tepkiler: A.l.t... ve Ozicu
2 senedir bisikletimde chain-l kullaniyorum gayet memnunum.

@BerkEvren ben chain l nin satış danışmanı olarak görev almıyorum burda :D ama dediğim gibi suyu üzerinde tutmuyor su geçirmiyor çamura da girmedim malum tur bisikleti kullanıyorum ama makina yağıyla kıyaslamak uygun bile olmaz sonuçta kendini gayet ispatlamış bir yağdır

Chain-L zincir yağını uzun süre dağ bisikletimde kullanıyorum tek bir uygulamamda 1000 km rahat götürüyor,toprak,kir ve zincir kararması olmuyor. Alacak arkadaşlara tavsiyem zinciri yağlarken bisikletten çıkarın,eski yağından arındırın ve 1 saat kadar kurumaya bırakın.Sonrasında kurudukdan sonra her baklaya burası önemli '' yarım damla '' damlatın ve 3-4 saat bekletin zinciri takmadan kağıdın üstünde.Zinciri bisiklete taktıkdan sonra kuru temiz bir bez ile iyice dışındaki ve kenarlarındaki yağı kurulayın sonra 1000 km keyfinize bakın :):harika:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@MtbHastası01
Mtb ile 1000 km oldukça iddialı. Bu yazıyı ilerisi için hatırlayacağım. 10ml' si tahmini kaç defa yeter?

IMG_20180225_170526.jpg
arkadaşlar subat ayı içinde yağladım chain l ile,uygulamadan önce çok iyi temizledim zinciri sonra yağlama yaptım,sonra fazlasını da aldım
ancak görüldüğü üzere sürüşte ne kadar pislik varsa üstüne toplamış nerede hata var bende mi sorun?

Bence hepsinde o kadar kir oluyordur, özellikle mtbyi hakkıyla kullanıp zinci yeni yağlanmış gibi kalacağını sanmıyorum. Lakin daha pahallı yağlar var mevsime göre kullanılanlar var.Onlarda durum nasıl bilemiyorum.

Bence hepsinde o kadar kir oluyordur, özellikle mtbyi hakkıyla kullanıp zinci yeni yağlanmış gibi kalacağını sanmıyorum. Lakin daha pahallı yağlar var mevsime göre kullanılanlar var.Onlarda durum nasıl bilemiyorum.

@Raptor8 dostum sehir bisikleti kullanıyorum daha yağlayalı 1 ay olmadı

@Desert Fox Ay değil km verirseniz daha belirleyici olur sanırım :harika:
Bu kadar kir toplaması kötü, shimano yağ kullanıyorum. Ne şehir içinde ne arazide böyle kir topladığını bilmem. En fazla kararır.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@BerkEvren hocam şubat ayı içinde 280 km yapmışım,şubatın kaçında yağladıgımı hatırlayamıyorum

Bende memnun değilim, en kısa sürede yeni bir marka deneceğim.

@Desert Fox çok normal bence, ben de yol bisikleti var bundan hallice kirleniyor. Sizinki MTB daha kirlenir yağı baklalara daha az dökmeye çalışın

@Doğanay07 offff mtb değil diyorum kim mtb yazdı carraro sportive 321 şehir bisikleti.%98 asfaltta giden bisikletten bahsediyorum

@Desert Fox
Mevsim şartlarını da düşünmek gerek belki, hafif yağmurlar ve çiselemeler bile zincir yağının formunu etkileyebiliyor. Wet lube olarak tarif edilen yağlar marka pek farketmeksizin bu aylar için daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Doğanay07
@Desert Fox özür dilerim dikkat etmemişim yola geçince şehir bisikleti mtb gibi algı oluşuyo :) ben 400-500 km de bir komple temizliğe sokuyorum.

Geri