Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L zincir yağı uygulaması

bende sipariş etsem yanında ufak hediyeler verir mi acaba

@Edip Dinçer
hangi seçeneği seçiyoruz. 1 mi 3 mü. galiba 2 sadece mexika için

Untitled-1.jpg

Scudo
@chnkrmz
Sanırım herkese aynı şekilde yolluyor. Sonuçta babasının oğlu değilim adamın, niye bana yollasın :)
3.yü seçmen lazım Cihan.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
286 ve 2000'den sonra ben de ikna oldum.

@chnkrmz iki tane sipariş et bari de kargo parasını yarı yarıya getirelim ;)

55 liraya geliyo dolar sağolsun :D
belimi doğrultana kadar ucuz şeylere kaçıcam anlaşılan.
ben seyyar abiden 1 liralık alayım şimdilik te ilerde alırım bunu.
@Uğur S. abi aklımda bu vardı hatta incelemesini ilk okuduğumda ozaman kartım yoktu şimdi durumum yok :acpsnr:

bende tam yeni bir yağ araştırıyordum. forumdaki cogunluk joes nano kullanıyor gibi. karar vermiştim fakat karsıma bu cıktı. napsak bir araya gelip toplu siparişmi versek :p

Bana uyar. Ürünler ulaştığında İstanbul içi bir gün buluşup hem turlarız hem de gelen ürünleri paylaşırız.

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
toplu siparişe katılabilirim galiba. yada şu ay bi geçsin duruma göre @Uğur S. abi alabilirim ikimize

Konuyu kirletmeyelim. Sohbete geçelim biz en iyisi :)
@Edip Dinçer konudan benim mesajları silebilir misin rica etsem?

Yaklaşık 300 gün kullan ve hiç yağlama vay be.

Konu kirlenmesin diye şeyetmiştim. Ne baarıyosun yaw :p

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
yağı alabilirsek ben zinciri çıkarmadan yapacam. çünkü en son çıkardığımda geri takmak için 42 dakika 36 saniye uğraşmıştım :ytrya:

zincir temizlemek için aparatlar var. sagda solda görüyorum. acaba ne kadar işe yarıyor. sökmek benimde işime gelmiyo :)

@sinobjk aparata hiç gerek yok. ben marketten 2 liralık diş fırçası alıyorum. bide yağ sökücü yeterli.

@chnkrmz yag sökücü deilde mazot kullanıyorum ben cok daha etkili bence... ama işte iki türlüde ortalıgı kirletiyo aparatta bu sorun ortadan kalkıyor gibi.

ilk fırsatta sipariş veriyorum inanılmaz bu kadar uzun süreli kalıcı olması. Zefal ile bisikletimi 150-200 km de yağlamam gerekiyor siz 2000 km diyorsunuz vay be. Sağolun iyi ki konuyu diriltmişsiniz. Herhalde zincir üzerinde iken de yağlanır sonuçta dışarıda bahçede yapıcam bu işi. Sağolun valla.

edit: Bu arada amazonda 10,94 $ + 2$ shipping ile daha avantajlı oluyor gibi.

@Levent S.
Ürün kesinlikle çok başarılı ama Amazon'da bu şekilde hediyeli geliyor mudur bilemedim :)

Ne yağmış arkadaş finishline kullandıktan sonra zefal kullanmaya başlamıştım, bu kadar iyi olduğunu bilsem kaçırmazdım.

@sinobjk XLC nin zincir temizleme aparatını kullanıyorum. On numara. İçine mazot koy 2 dakika zinciri her viteste çevir, zinvir ruble aynakol tertemiz :)

(link)

Kirden pislikten gözükmeyen zincir ve rublenin son hali.

Dosyalar

• IMG_20150607_160425.jpg
    IMG_20150607_160425.jpg
    138,7 KB · Okunma: 259
  • IMG_20150607_160447.jpg
    IMG_20150607_160447.jpg
    131,8 KB · Okunma: 248
Geri